bio

igår va jag o min älskling till city o handlade lite på rea o så, jag hittade 2 par skor för 270 kr, så jag är nöjd:) sen åt vi pizza o sen bio. vi såg 2012, väldigt overklig men som bra ändå:) det är så roligt att göra något bara jag o gubben min, det älskar jag även om jag inte fick träffa lillan på hela dagen.

idag har jag jobbat till 3 o sen hem i kylan. städade o dammsugade, tvättade o lagade, känns som jag hunnit mycket idag:) nu sover lillan o per är o spelar badminton. jag pluggar, tar bara en paus då det är så tråkigt, ska läsa en bok på engelska om djur som tar över bondgården.. inte min stil men.

vilde bill i magen gör att jag blir glad, rörs o sparkas hela tiden men det är bara roligt:) lång tid kvar till maj dock men på jobbet tycker dom jag är rund som en boll, tycker inte jag, än iaf:)

vaken

vet inte vad man ska hitta på riktigt, har sett en kass film på 4an o kollat lite på internet, men det tar typ 10 min så är man klar. tror jag ska ta ett blodsocker då jag sitter o nojjar över att jag är så törstig, dricker hela hela tiden o är så törstig, diabetes skrämmer mig av nån anledning, både för mig o min lilla familj. fast för det håller jag inte igen på socker o gotta som man kanske borde då...
snart är det nyår jag o jag ska jobba då, storhelgen lockar alldeles för mycket:) ska försöka bli bättre o snällare nästa år iaf.
snällare och gladare mot min man som får stå ut med mina hemskheter o tjat, så han stannar hos mig:)
bli bättre på höra av mig till vännerna som jag tänker på 1000 gånger oftare än jag hör av mig.
bli snällare o försöka va en supermamma till niki.


mamma malin

lite update om julen kanske, känns som det var ett tag sen:)
julafton va iaf supermys, jag hade jobbat natt så jag sov hela förmiddagen sen bar det av till mamma o äta gotta, se kalle anka o träffa tomten. vi fick jättefina paket o jag var jättenöjd med allt, o lillan fick så mycket fint så nu leker hon jättebra själv i sitt rum:) efter middagen for vi till agnäs o träffade tomten där också, blev rätt sent hem men det är ju så mysigt med släkten:)
 juldagen va det jobb för min del. lördag va vi i stan o handlade på rean o hade familjedag sen bjöd mormor på gomiddag o gofika, sen jobb o jobb. är ledig imorrn då ska jag o älskling in till stan själva, shoppa loss och gå ut o äta sen bio, myspys:)


nedräkning

nu har nedräkningen börjat o jag längtar till imorrn! ska bli så kul att se hur lillan blir med alla paket o tomten o allt. hon har träffat tomten på dagis o så o det hade gått bra så jag hoppas att hon inte är rädd imorrn.

hon har blivit så stor min gumma, pratar så mycket o förstår så mycket som man tror hon är för lite för. man blir så stolt o glad:) hon är inne i en fas nu då hon vägrar ha kläder på sig, springer naken jämt o pinkar inte i pottan. jag tycker hon har otroligt bra håll eller också så är det pinkpölar jag inte märkt än... men hon brukar alltid säga till men:)

idag har vi bara städat egentligen, eller vi va klar runt 10 då vi började så tidigt, men har ändå varit mycket smågrejjer som ska fixas inför imorrn, och det svåraste av allt är iaf hemma hos oss att hålla det städat! gick en sväng på byn då lillan skulle sova, handlade lite på järnis o ica sen hem o jag slog in dom sista klapparna. efter det fikade jag mig proppis o gick o la mig o vila några timmar, kändes som en typisk gravgrej men det var så skönt att få vila kroppen! skyndade mig sen att baka min kolatårta till imorrn o äta middag o sånt innan jobbet.

sitter med jätteont i magen o lovade nyss att aldrig mer tokäta gotta, och funderar på hur jag ska få i mig gomackor till fikat ikväll. har ätit godis o gofika hela dagen o nu blir jag straffad, men får väl skylla mig själv som aldrig lär mig... hoppas det går över till imorrn iaf.

god jul till alla!:)

5.oo

dan före dopparedan, underbart. känns som man längtar efter julen hela året o nu är den här igen:) dagen började 5.00 för oss idag iaf, tungt men när man väl klivit upp tså går det bra, hoppas bara jag kan sova sen idag för jag ska ut o jobba i natt=storhelg:) annars ska vi städa inför morgondagen, inget nopga då vi inte ska va hemma men villändå h<a det rent o fint:) julgranen står här ute o väntar på kläs också så de ska vi väl hinna idag:) nu väntar skruttan på mig

härliga tider

nu är det jul, så nära. jämt god mat o gofika o det älskar jag. äter så jag mår illa hos mamma, hem o i säng med skrutt o hittar ett kakfat som per ställt fram, till mig?:) gott va de o nu ska jag kvälla snart, önskar bara att jag hade en bra film o se.

idag har vi varit med mamma o pappa i stan o handlat klapparna klart, jag är supernöjd!!

sen kväll

igår vart det supersent för mig o lillan, kl hann bli halv elva innan hon slocknade med vällingflaskan. 5 minuter senare sov vi båda två så jag var också rätt trött:)

jättekul hos annah igår iaf, massa gott fika o jag åt så ja mådde illa, som vanligt. har så svårt att låta bli även om jag mår dåligt.. blev inte så mycket folk som jag trott men lika trvligt hade vi ändå. efter att lillan ätit o sölat med det mesta, pinkat överallt hos annah kände jag att det var dags att tacka för oss. älskling var o spelade poker o försökte verkligen prata med mig då han kom hem, men jag minns knappt nåt.

eftersom det inte eldats här sen före middagen igår så va det svala 17 grader här imorse, vi eldar för fullt nu o lär måsta göra det hela dagen. ska en sväng till mamma medan per sover o göra klart pepparkakshuset med emny:)

bilder

lite bilder från luciamorgon förra veckan på dagis:)










magen v 20

fredag

sitter helt själv, känns ovanligt men lillan är på dagis o träffar tomten så det blev lite egentid för mamma:) synd att jag inte fick vara med o se hur hon reagerar men får ju se på torsdag då det är julafton, tiden ruar iväg o jag längtar:) va superkallt imorse, tittade på termometern som "bara" visade -15 o tänkte att det är ju mycket varmare än igår, så vi tog vagnen så kan hon sova i den på vägen hem sen. på vägen hem blåste det så ansiktet gjorde jätteont o jag kunde inte röra en muskel.

tvättmaskinen går o elden brinner, vet inte vad jag ska hitta på riktigt, för en gång skull är det faktiskt städat här hemma också:)


bm

imorse tog hela familjen lilan o rejsade in till vännäs o bm. allt såg bra ut, järnvärdet 127, blodtryck 100/60 o hjärtslagen var 150:) så kul att få höra hjärtat, är som speciellt det med:) sen for lilla på dagis o jag o per har pluggat o burit in ved, hämtade skrutt i vagnen så hon skulle sova på vägen hem, endast 20 minus ute men det finns inget dåligt väder:) förstår inte varför hon inte sover på dagis, tror det har blivit en vana men hon behöver j sova lillan..

lax till middag blir det här på nyås hos familjen eriksson/falk, min favvo! funderar på göra eget potatismos till, får höra vad gubben säger om det:)

annars har det mest bakats här ´på nyås, igår gjorde vi choklad o kolakakor o morotskaka. o idag gjorde jag en julig cheesecake till imorrn. på jul ska man ha frysen full av gotta:)

imorrn kommer tomten på dagis så lilla ska få fara dit en stund. sen är det helg:)

morgonstund

idag började dagen 5, skickade upp mannen att göra välling men det gjorde ingen skillnad. niki o mamma skulle upp så det så. har hunnit plugga o niki ser barntv o är så nöjd så..

idag ska min mormor komma hit o ta hand om mina blommor o så ska vi baka:) hon är så snäll o duktig min mormor, tror mest hon kommer för att få träffa lillan men det gillar vi ändå. synd bara att det är 2 timar innan affären öppnar annars hade vi kunnat handla så allt är klart. har bakat biskvier åt per, o bullar o kakor så vi borde ju klara oss över julen sen:) emmy skulle komma nån kväll o baka pepparkakshus, kanske gör det ikväll så är det bortbakat sen.

igår va de jobb sen järnet åt stan där vi köpte 2 vaser till, superfina:) o skulle köpa kyl o frys men då hade dom inte det inne så vi måste vänta till nästa vecka, typiskt. på kvällen va det sminkvisning hos emma b, trevligt o gott fika:)

hockeykväll

ikväll är det hockeykväll på 2, självklart ser vi det :) jag har en lasagne i ugnen som jag väntar på sen ska jag sova, är trött o har ont i magen, vet inte om det är all knäck jag ätit eller bara vanlig ont i magen.
idag när per kom från stan hade han med sig en jättefin vas till mig, dåblev jag glad:) vi ska åka in imorrn o kolla där o lite annat. hoppas jag kan köpa pers julklappar klart också, känns så bra att det är nåt vettigt o bra som jag vet han blir glad för:)
igår såg vi baksmällan o älsklingen fick känna bebis sparka för första gången, så mysigt. men känns länge innan den är på utsidan, halvtid nu iaf:) en efterlängtad bebis, vill ha maj nu!

monday

och så var det måndag igen, helgen har rusat förbi verkligen, fredag var det idolfinal o fredagsmys:)
i lördags så jobbade jag några timmar, trött o förvirrad kom jag på jobbet o tyckte att det var väl många där men, till slut frågar nån vad jag gör där, då har jag gått på fel avdelning. när jag slutade skulle älskling till stan ojag var helt slut så hon fick sova lunch hos morfar o jag sov hemma. på kvällen kom bästa brudarna o vi åt god mat o massa gottis:) jättekul med glada skratt o underbara människor. kom inte i säng förrän 2 men var ändå pigg då jag vaknade efter 9. det är lite för mig:)

igår va vi bara hemma o grejade på, pluggade lite t o m. blev väldigt rörd igår då hon sitter i mitt knä o säger malin, så gulligt o jag bara smälte:) jag som trodde att hon trodde att jag hette mamma.

idag är per o gör ärenden i stan igen, vi är hemma o myser, blir väl en prom då hon ska sova sen försöka plugga lite. jobb 3-9:)

foppa

igår va vi till ö-vik och gick på stan och shoppade lite, åt pizza och gick på hockey, vi va på dejt:) peter forsberg spelade i 10 min sen blev han skadad, igen. det var kul ändå. jag åt upp godiset innan hockeyn ens hade börjat som vanligt o är väl mest intresserad dom 10 sista minuterna då dom kämpar för fullt. supermysigt vad det iaf:)
idag har vi varit på luciamorgon på dagis, lillan va supersöt som vanligt. sen hem o tokpluggade. har varit till lögdeå en sväng och shoppade loss på häggströms. per hittade jeans o tröja o jag två tunikor o lillan fick tights.
kvällsprommis med gott sällskap o nu är det idol o julklappsinslagning som gäller:)

imorrn ska jag jobba 7-12 sen ska brudarna komma på middag, per är borta så då ska vi svulla allt det som går:)

Te och mackor

sitter o dricker min andra kopp te nu, är inne på 7 mackan bara för att det är så gott med mycket smör och ost:) har försökt plugga lite ikväll men efter 9 är det mycket lite som fastnar för mig.

ultraljudet idag gick bra, det var så kul att få se den lilla:) jag hade tårar i ögonen o vara nära att börja grina flera gånger men höll mig:) underbart kul va det iaf och barnmorskan var jättebra! den 9 maj blev det beräknat och jag tackar inte nej till att bli framflyttad 2 dagar:) köpte lite fler julklappar o godis på öb. 4 stycksaker för 20 kr, 5 kr styck. det kändes billigt o satt fint i kistan.

imorrn ska vi på hockey i övik, fick biljetter av min snälla pappa så vi åker o går nog en sväng på stan sen äta ute, åt pizza sist som jag har för mig var god så:)

Ultraljud imorgon!!!

jag är som ett barn på kvällen innan julafton, känns så roligt:) hoppas jag kan sova ikväll bara:)

idag har jag varit på kurs hela dagen med annah, det känns vuxet att säga att jag varit på kurs:) kom hem kl fem så har hunnit med så mycket, tog "endast" 75 min att lägga lillan, igår vet jag inte då jag somnade på golvet i hennes rum före henne, vaknade 9 iaf o då sov hon. nu är det desperate på tv iaf, det är bra!

bilen är då köpt iaf, känns som en klipp hoppas den rullar många mil för oss nu! 

14

Måndag morgon igen, o den här veckan har jag inget jobb alls vad jag vet, väldigt ovanligt o blir nog fattigt, tur jag ska få jobba lite runt jul så man får storhelgsersättning:) f¨r passa på att plugga också då man har tid.

Igår va vi till stan som sagt o köpte en bil, så nu har vi också en volvo som resten av våra familjer:) sen va vi på jula o handlade lite saker, bl a en bob till lillan i julis o så ska hon få ett kök som annah fixat:) har bara pappan kvar att handla åt nu. sen kom min familj hit o vi åt min tacopaj o kladdkaka, supergott o mätt som en plätt. gick jättebra att lägga lillan i sin säng igår, kvällen innan tog det 1 timme o igår bara vällingen va slut vände hon sig om o sov:) hon kom till oss nån gång i natt men ändå bra att hon sov några timmar själv:)

imorse vaknade vi kl 6, har eldat o plockat i på här hemma, ska nog vika tvätt o o plocka bort lite snart då jag vaknat till ordentligt, är lite seg idag men inte trött:) sen ska jag baka fillimpa, gjorde det på jobbet i fredags o blev hur gott som helst så det har jag längtat efter:) hoppas man får lite sällskap också till brödet sen då är det ju så mycket trevligare:) pappan ska till stan idag o handla julklappar o träffa vänner så han får väl smaka ikväll, han är ju som för kvällsfika min älskade karl:)

annars har vi inte stora planer för veckan, kurs imorrn hela dagen, ULTRALJUD:) på onsdag, träff på torsdag o sen hockey modo-frölunda på torsdagkväll, vi ska få gå gratis så det tackar vi inte nej till:)


13

imorse vaknade vi i bra tid, vid halv 8, välling o mys framför barnprogram. pappan fick sovmorgon så vi städade lite, gick ut en sväng o bar in ved och sånt, har tvättat allt o bäddat rent i sängen med röda sängkläder:) efter lunch gick jag o annah långprommis, härligt väder och härligt sällskap:) mellis då lillan vaknade o då ringde dom från jobbet o jag fick fara o jobba några timmar ikväll. hem o hänga tvätt o plocka bort lite, nu är det gone in 60 seconds på 5an med älskling, och en kopp te såklart:)

imorrn är det ju andra advent, redan!:) vi ska in till city o kolla på en andrabil i väntan på att hitta en förstabil. lillan ska vara hemma med farmor o vi kanske passar på att handla lite också då man lix är där. finns så mycket man vill ha men tyvärr har man inte råd med allt. tur vi har varandra då:)





Älskade barn o fille på leos:)

12

idag har jag jobbat kortdag på sjukan, slutade två o då gick jag på dagis o hämtade vårt älskade guld. som vanligt ville hon inte följa med hem, ropade nej då hon såg mig jag hann inte ens säga nåt. men till slut efter lite lirkande o så så kunde jag stoppa ner hon i vagnen o gå hem till pappan:)

grillad kyckling från ica till middag, supergott! lillan fick korv o filip som kom o åt middag fick pannkaka från igår så det var lite blandat men alla var då nöjda:) gick prommis solo som vanligt när hon skulle sova, lite trist men imorrn skulle jag nog äntligen få med mig en vän:)

nu är det idol på tvn, vi på nyås röstar på calle:)

11

jobb idag, första dagen på veckan. va kul att få göra något nyttigt:) nog för att jag har lyckats fylla dagarna ändå men det ger lite lön. efter jobbet kom först emmy med en kompis och åt pannkakor inan dom skulle ha musikuppvisning, sen kom filip hit och åt också medan mamma o pappa såg på uppvisningen:)
har städat och gjort lunch för imorrn, badat lillan o nu ligger hon o jag sitter här med en kopp te, alltid nuförtiden på kvällen, älskling sa tidigare att förra graviditeten drack jag mycket te så det kanske beror på det, vilket som så är det smaskens:)
annars så har jag mest ätit idag, skäms för dom andra som jobbar men det finns som inget stopp, förhoppningsvis förstår dom vad det beror på så dom inte tror att jag är så snål att jag äter upp mig för resten av veckan. förstår inte var allt tar vägen, men antar att det är bebis som behöver det mesta för att växa, eller också så hamnar det på ändan så jag inte ser det men vilket som så är det gott:)
imorrn är det jobb igen, kortdag sen vet jag inte vad vi ska hittá på, familjen vill jag då va med! Min bättre hälft kanske har nån ide, kom på att han hyrt film som vi ska se då lillan somnat:)

10

nyss hemkommen från mott o mammafika:) va supergottis o nu har man ätit karra så magen står i alla hörn. är inte så hungrig på middag riktigt än alltså:P lillan slocknade i bilen på vägen hem o går nu inte att väcka, längtar inte till ikväll...

ska försöka komma iväg o hämta växasängen ikväll kanske, först ska då filip komma o äta middag med oss så vi ser väl hur mycket vi hinner och orkar sen. men skulle va kul o se om hon somnar bättre i den kanske:)
nu är det dags för lite plock o sånt roligt:)

9

fullspäckad dag idag, men känns som vi gjort mycket. skjutsade mormor till skellefteå kl 9, va framme vid 12 då bjöd mormor oss på lunch, va superbra ställe med god mat:) efter vi lämnat mormor kollade vi på några bilar i skellefteå, tillbaka till umeå där vi sprättade pengar på barnens hus. kollade på mera bilar o handlade mera julklappar och utebelysning:) middag från frasses i bilen på vägen hem, i rödaste rappet då älskling skulle se hockey på tv:)

när vi kom hem skyndade jag till mamma o hämta igen våran älskade underbara dotter, som inte alls ville hem. jag hade täbnkt hon skulle sova i vagnen men efter att jag gått rundan och en bit ut mot nyby och hon fortfarande var vaken o sjöng om tomten gick jag hem igen. bakade en kolatårta till imorrn, som tyvärr blev lite bränd och ogräddad på samma gång men hoppas den smakar bra ändå. typiskt bara för att jag skrutit som mycket om den:) tvättat o plockat bort, o ser desperate, pappa o lillan ligger i sängen o pratar, livet är bra härligt:)fullspäckad dag idag, men känns som vi gjort mycket. skjutsade mormor till skellefteå kl 9, va framme vid 12 då bjöd mormor oss på lunch, va superbra ställe med god mat:) efter vi lämnat mormor kollade vi på några bilar i skellefteå, tillbaka till umeå där vi sprättade pengar på barnens hus. kollade på mera bilar o handlade mera julklappar och utebelysning:) middag från frasses i bilen på vägen hem, i rödaste rappet då älskling skulle se hockey på tv:)

när vi kom hem skyndade jag till mamma o hämta igen våran älskade underbara dotter, som inte alls ville hem. jag hade täbnkt hon skulle sova i vagnen men efter att jag gått rundan och en bit ut mot nyby och hon fortfarande var vaken o sjöng om tomten gick jag hem igen. bakade en kolatårta till imorrn, som tyvärr blev lite bränd och ogräddad på samma gång men hoppas den smakar bra ändå. typiskt bara för att jag skrutit som mycket om den:) tvättat o plockat bort, o ser desperate, pappa o lillan ligger i sängen o pratar, livet är bra härligt:)fullspäckad dag idag, men känns som vi gjort mycket. skjutsade mormor till skellefteå kl 9, va framme vid 12 då bjöd mormor oss på lunch, va superbra ställe med god mat:) efter vi lämnat mormor kollade vi på några bilar i skellefteå, tillbaka till umeå där vi sprättade pengar på barnens hus. kollade på mera bilar o handlade mera julklappar och utebelysning:) middag från frasses i bilen på vägen hem, i rödaste rappet då älskling skulle se hockey på tv:)

när vi kom hem skyndade jag till mamma o hämta igen våran älskade underbara dotter, som inte alls ville hem. jag hade täbnkt hon skulle sova i vagnen men efter att jag gått rundan och en bit ut mot nyby och hon fortfarande var vaken o sjöng om tomten gick jag hem igen. bakade en kolatårta till imorrn, som tyvärr blev lite bränd och ogräddad på samma gång men hoppas den smakar bra ändå. typiskt bara för att jag skrutit som mycket om den:) tvättat o plockat bort, o ser desperate, pappa o lillan ligger i sängen o pratar, livet är bra härligt:) 

RSS 2.0