mysig dag

ibland behöver jag få göra ingenting. har tvättat o plockat lite som man måste varje dag annars har jag varit parkerad framför tvn o sett barnfilmer. sprang 7.5 km innan tacomiddag, sen hoppade jag o mina små sötnosar i badet. nu är det vällingmys innan sängdags, sen ska jag o älskling se film o umgås:)


innedag

blev en hemmadag idag, det regnar av o till o inget riktigt jordgubbsplockarväder. vi gör så lite som möjligt idag, har satt på en film, nicke nifiken o gett barnen varsitt äpple. vi ska försöka sluta ge godis o glass i tid o otid bara för att det är sommar. är väl bara lathet då jag gärna äter men jag får helt enkelt skärpa mig:) ska väl fortsätta at göra ingenting idag, ganske skönt då det känns som man mest är på språng. en joggingrunda hade jag inplanerat då gubben kommer hem igen.
nu plingade tvättmaskinen på mig, wiihoo:)

filmtips

ville bara dela med mig lite, jag tyckte shutter island var en kanonfilm, en som jag fick tänka på dagen efter t o m. en ny favorit!


friday lovin

har börjat älska fredag, för det betyder att älsklingngen min är ledig:) idag har  vi bara varit hemma, gått en liten sväng med ato men det började regna så vi vände. filip har kommit o ska va här i helgen också. har storhandlat i vännäs, ätit obligatoriska pizzan o 200 g chokladkaka, och jag ska pröva en ny glass ikväll, mysdag! imorrn ska vi plocka jordgubbar om vädret tillåter.


tuttsnuttmys på golvet


skryt

just hemkommen från 7.5 km, lite för varmt då tempen stod på 25 grader. har äntligen fått noels leende på bild så självklart är jag skrytsamt o stolt över världens finaste kille:)


härlig dag

idag har vi haft besök av fina annah o dom sötaste pojkarna, man blir så varm ihjärtat då jag tittar på dom:) köttfärslimpa bjöd vi på till lunch sen jordgubbar glass till efterrätt, gott men jag åt tills jag hade ont i magen. gick en sväng till lekparken då dom farit o nu ska vi ta oss lite middag, tror vi äter rester från idag:)


bättre halvan

noels humör har verkligen varit underbart på eftermiddagen, skrattat o joll´rat som en bebis ska:) nu sover båda barnen o gubben kollar älg, tror det bara existerar jakt i huvet på han nu:)
jag ska frossa i frysen på hembakta kakor, o kanske plocka bort lite, hade ju lyx att gästerna städa bort allt idag så det är ingenting egentligen. imorrn kommer finfrämmen, jag är bortskämd med underbara vänner:)

...

nu har just det bästa vännerna farit hem till sig, lite kaffe o fika o underbara vänner:) noel har en sämre dag idag men det får väl även bebisar ha, just nu ligger han iaf nöjd i sittern, skönt för honom.
hade tänkt gå ut men lillan är helt plöstligt nakenfis o verkar helnöjd o bara leka, noel vaken o nöjd o jag blev lite lat så vi kanske stannar hemma.


sötaste lillebror för ca 2 år sen:)

det var det

då var det slut på den här dagen, har haft en underbar dag trots regn o noll planer. har kommit hem från joggingrunda, har duschat o fikat o är galet sugen på choklad men det är ju stängt sen länge. kiosken skulle tjäna massvis av mig om dom hade öppet en timme längre, för alltid 21.01 slår chokladsuget in för mig, det slår aldrig fel! inget glass, inget godis inget choklad, det är inte likt mig:(
imorrn kommer en fin vän, förhoppnignsvis två o hälsar på, jag längtar!

bakdag

det blev en bakdag idag, har gjort 4 olika sorter så nu är det klart för dopet:) bara tårta o maten kvar o det är ju svårt att göra i förväg. skönt att vila lite nu innan gubben kommer hem,middagen är redan klar så jag har inga måsten kcar idag:) ska få sällskap på löpningen ikväll, känns superkul!

vad göra?

vad ska man hitta på idag? vi sitter påkldda o klara, golven är torkade o regnet öser ner så vi tar oss ingenstans. vi får ha innedag o bara mysa, synd att lillan aldrig vill se tv. är sugen på bad eler leos men känns svårt med båda narnen själv. kanske nån som vill ses?




:)


mysmorgon på nyås


 bus o lek


huset är stilla o städat, magen mätt o nöjd, livet är ganska så bra:)

ny vecka igen

nu är det ny vecka igen, o den har inte kunnat börja på bättre sätt, imorse kom mormor o passade barnen så jag fick fara o springa 1 mil på elljusspåret, känner mig så seriös o peppad:) barnen har varit snälla o glada, hjälpte mig o göra pasta o pastasås till lunch. sen vidare till bästa grannfrun på supergofika o kaffe. nu är vi hemkomna o funderar på vad man ska göra för middag. funderar på om det ska bli hopkok från rester o göra soppa.
sen ikväll ska jag fortstta sortera korten på datorn, antar att vi är som alla andra barnfamiljer med miljoner kort på barnen som kan behöva sorteras o rensas:) sen har jag bett annah om hjälp att få göra ett scrapbook album på barnen o ekel, blir nog toppen:)

morgonmys

idag är det lugna gatan här, per sover, noel sover o jag o lillan ser tv. regnet öser ner ute så vi ser väl om det blir marknad, leos eller bara va hemma idag, det är som skönt det med. hade tänkt ut o löpa men det känns drygt i regnet, vi får vl se:)


ikea

halv 8 imorse begav vi oss mot ikea, fikapaus ved skuleberget sen var vi framme vid 11. jag o barnen handlade på ikea medan gubben for på en jaktaffär:P köpte inget speciellt, mest bara för skojjs skull. en bebisfilt, sngkäder, leksaker o köksgrejer. efter ikealunch så gick vi runt o fyndade lite i birsta också, mest till barnen, klänning o kjol till lillan o två bodies till bror. en supermjuk tröja till mig o superfint linne o 2 tshirt till gubben:) kl 18 vände vi hemåt, barnen sov o det var rätt skönt o lugnt:) dom har skött sig exemplariskt utan minsta gnäll idag idag, jag är superstolt! dessutom var lillan torr i blöjan hela dagen, det har nog klickat, men jag vågade inte chansa med så lång bilresa o långt till toalett men hon hade nog klarat det:)

mamma i nya linnet o mysiga lillebror

Nu är vi på ikea o fyndar förhoppningsvis:)

dsc00318 (MMS)

Nu är vi på ikea o fyndar förhoppningsvis:)


Jordgubbsplock, underbart:)

dsc00293 (MMS)

Jordgubbsplock, underbart:)


kallt

idag visar tempen endast 11 grader här på nyås, brr. drog på mig ett par jeans för första gången på evigheter, fy så oskönt!  jag kommer no bli en konstig tightskvinna när jag blir stor. snart beger vi oss till lekparken sen förhoppningsvis jordgubbsplockning:)

hemmadag

idag är vi hemma o städar o tvättar, gjort 2 köttfärslimpa som jag fryst in och biffar till middag, mumma:) håller på tvätta överdragen till soffan så det är kaos här inne så syster är snäll o går med hunden så han får va med han också. lillan äter macka o ser nalle puh. snart kommer pappa då ska jag passa på att springa, satsar på milen idag då det är dåligt väder:)

onsdag

sitter o känner lugnet efter en dag på vift. sprang 7.5 imorse medan pappa passade barnen, sen for vi till angsjön så barnen fick bada:) nu städar o dammsuger gubben o jag passar noel;)

åsele o angsjön

i

huvudvärk

vaknade imorse med huvudvärk som har hållit i sig hela dagen. har gått en liten prommis ut till  o köpt glass, ätit tonfisksallad till middag, första gången för mig o det var smaskigt:)
väntar på att emmy o lillan ska komma hem så ska vi baka nåt är det tänkt:)



Mina älsklingar på väg ut på äventyr:) sna...

dsc00267 (MMS)

Mina älsklingar på väg ut på äventyr:) snart ska vi gå o köpa glass o njuta av sommaren


godisgris

nu har vi kommit hem från åsele, gjorde inga större fynd, en ryggsäck till lillan o massa godis, glass chips o sånt. jag hittade en glass som jag velat prova länge så det gjorde mig glad:) har ätit så jag känner mig proppmätt än. lillan somnade i bilen på vägen hem så det lr ju dröja innan hon somnar ikväll. älskling är ute med hunden sen ska jag ge mig ut på elljus om jag vågar:)

Världens sötaste lillebror, hemkommen från...

dsc00288 (MMS)

Världens sötaste lillebror, hemkommen från en underbar dag i åsele:)


Världens sötaste lillebror, hemkommen från...

dsc00288 (MMS)

Världens sötaste lillebror, hemkommen från en underbar dag i åsele:)


åsele

snart åker vi upp till åsele o försöka fynda, åka karusell o äta massa gottis:) humöret är på topp o magen full för tillfället. väntar bara på att älsling ska komma från gymet, ikväll är det min tur då ska jag ge mig på elljusspåret om jag törs:P

kaffepaus

sitter o dricker kaffe efter maten, lillan ligger o ska sova o noel sover för tillfället iaf:)
dagen började med regn o mulet så jag passade på att lämna barnen hos mamma o skulle fara o springa på elljusspåret, men såg ett spår jag var rädd var björnspår så jag vågade inte utan vek av o sprang till golfen istället. visade per spåret o det var en sten som legat där haha. men jag vill nog ha sällskap ändå då jag är i skogen:)
sen har vi bara varit hemma o myst, fläskfilesallad till middag, supergott. snart ska per bege sig på gymet o sen hyra film, o glass för min del, livet leker:)

 

blev visst lillan i fokus idag, men det är hon värd:)

saturday

gode gud vilken värm det är, jag har snart lust att klaga:P för varmt o va ute o för varmt inne, att hålla i lillebror är svettigt värre. ska tänka tillbaka på idag när det är kallt o inse hur bra jag hade det.
idag har vi varit hos mor o far, vi hade lite spa ute i solen på eftermiddagen då lillebror äntlige kommit till ro,  vi har nu mjuka fina fötter o är rena o fina för lördagsmys.  lillan har varit på strålande humör idag, är superduktig o går på pottan hela tiden både för 1:an o 2:an, kan det bero på att jag mutar med godis?:P
nu ligger hon o ska sova sen ska jag ge mig ut o jogga en sväng innan vi ska se en film o ta det lugnt.

..

kommer inte på någon rubrik, varför är det det svåraste? har iaf haft en toppendag full med energi, innan klockan slagit nio så hade jag dammsugat o torkat alla golv i huset, sängen var renbäddad dessutom:) sen gick jag ut o klippte gräset i 3 timmar, vi tänkte nog inte riktigt igenom att köpa med så stor tomt:P
har gjort klart inbjudningarna till dopet, gjort biffar, städa toan o duscha oss alla lagom till älsklling kom hem så det enda vi behöbde göra vaar att mysa i soffan sen:) tog en kvällstur med bilen  osåg en älg, nu sover barnen o per är på gymet. jag ska äta något gott o onyttigt:)

skryt!

10.8 km på 60 min, jag är stolt över mig själv:)
även stolt över mina fina underbara ungar o bästa o snyggaste karl som gått i ett par skor!

playa del nyås

ja idag har vi bara varit hemma själva jag o barnen, urskönt. känns som flra år sen. men jag har blivit dissad från alla håll idag, är det mig eller otur?:) håller på potträna lillan halvt, hon vägrar toa men gräsmattan funka, idag sa hon till då hon åkte vagn o satte sig vid vägkanten o pinka, litet framsteg iaf:)
nu ligger hon o noel jollrar här breve, snart kommer svärmor o passar så jag kan ge mig ut på joggingrunda. per är i city på kalas, saknar han.


jag & lillemen



storeman & lillan

Noel 2 månader

idag blir lillpojken 2 månader, eller inte så liten, en liten knubbis börjar han bli:) tänk vad han förändrats på den lilla tiden, från att endast sovit, till skrikit hela dagen med magknip till att nu ligga vaken i timmar, nöjd o glad, skratta med sprattlande armar o ben:)

idag är vi med filip, full rulle med 3 barn. mycket skäll o gnäll men också skratt o lek. han blir kvar till sent så jag hoppas jag ska få i säng lillan även fast jag är själv. per handlar o sen ut med hunden:)

bilder från mobilen


Han gör mig lycklig:)

dsc00015 (MMS)

Han gör mig lycklig:)


monday

oj vilken härlig dag, hann med många ärenden på förmiddagen, sov till 8 sen frukostmys, handla, städa huset, göra lunch. sen städade jag lite till, sen röjde jag upp ute, stoppade ner barnen i vagnen o gick o handlade igen, för självklart så hade jag glömt:) hem o göra middag o tårta, som för övrigt blev helt misslyckad. först blev inte äggvitorna hårda, sen blev den aldrig klar, skulle göra marängbotten o det tog typ 3 timmar. när den äntligen var klar så tappade jag en kartong på den så det blev bara mos. i slutändan smakade det som morgonfil, när det skulle bli en fräsch o somrig blåbärstårta.
blev ändå en trevlig kväll med massa gofika o kaffe, surr o härlig o myggfri sommarkväll. nu har älskling farit o fiskat o´barnen sover. noel har knoppat för natten hoppas jag. det har verkligen blivit som en annan pojke, det magonda verkar ha gått över o nu gråter han aldrig, pigg o vaken o skrattar mest då han är vaken, så skönt för både han o mig:)  jag hade hoppats att jag skulle kunna komma ut o springa men får nog vänta till imorrn verkar det som. vill verkligen hålla igång nu då det går så bra, klarade milen i lördags, stolt!
nej äta rester tills jag spricker sen vet kanske det finns nå bra  på tv:)

 

jag o min lille kille, knösen kallas han:)

bilder


tillbaka

nu är vi hemma igen efter 1 vecka från civilitationen:) idag är dessutom äsklings födelsedag! den ska firas med marknad, gomat tårta o kalas. bilder kommer sen:)

måndag

idag är jag seg, va vaken till 12 o väntade på att per skulle sluta jobba, jag är van att sova då:)
idag bär det av till stugan o va där i veckan, härligt! så trevlig vecka mina vänner!

värme!

idag har det varit varmt, även om solen inte alltid lyst. siter o håller på smälta bort o funderar på äta glass för 3 gången idag:)  lillan vill inte sova utan håller på springa upp o ner här.

idag har vi gått en sväng på marknaden, sen hängt med mormor o morfar. jag har sprungit till petnäset o tillbaka men det var nästn för varmt. grillat till middag som det ska va å sommaren:)
har torkat o dammsugat ikväll så nu väntar jag på att älskling ska komma från jobbet o ge mig en svettig kram:)

marknad

i helgen är det marknad på byn, jag älskar marknad även om jag inte köper något:) solen strålade o 28 grader i skuggan så dt var varmt, kändes som jag höll på smälta. lillan hoppade i hoppborgen o åkte karusell, hon ville in´te sluta, hon är så söt min lilla prinsessa:) lillprinsen var snäll o sov hela natten först sen hela marknaden, var vaken på em sen somnade han nio för att sova hela natten igen, jag fick väcka han 8 imorse då brösten kändes som två stenar.
grillade o åt gott sen då som avslutning på en fin dag.
idag blir det nog mera marknad o gomat:)

back home

har just kommit hem från joggingrunda med älskling, 6.4 km den här gången, det tar sig:) annars har dagen spendrat med mor i stan, barnen har fått nya fina kläder, jag fick en matta till köket:)
imorrn går vi nog till lekiis då ryktet säger att vädret ska bli strålande:)

RSS 2.0