det går bra nu kompis

long time no see, efter att ha sagt till alla att jag tappat lust till blogg och sånt så känner jag nu att jag vill dela med mig igen:P har haft en fin och intensiv vecka precis i min smak, mycket vänner, kärlek fart och fläkt.
ser en vän som blommar upp och det gör mig glad, en vän som växer på bredden och det gör mig också glad, snart bebisdags igen:) i den här åldern kommer det nya bebisar mest hela tiden, skojjigt!

fick vg i rättsunskap och nu börjar fek b:)

hoppas också att vi ska få köpa bilen vi vill ha, väntar på att dom ska ringa oss och väntan är lång... känns som min första riktiga bil, 80n va inget jag kände glädje över riktigt:P

tappat sugen

jag verkar ha tappat sugen på bloggen, men vi har ju haft så fint väder att vi hellre varit ute. vi målar huset(än) gör rabatt, jag funderar på pallkragar och odla lite eget, leker med vänner, vi har det så bra:)

har sett dokumentären underkastelsen som jag blev tipsad om idag. man blir osugen på köpa nytt, plast och ja praktiskt taget allt känns mindre bra.

imorgon prov sen gör vi helg på nyås:)

invigning av nya skorna

har just kommit in från årets första löprunda, har köpt nya skor så jag måste ju pröva dom:) sprang till önskanäs och tillbaka och joggade hela vägen så det känns bra. börjar genast drömma om tjejmilen i september men är ju en bit bort och vet ju inte om jag har tålamod att hålla igång hela sommaren.

annars så har vi varit på barnsång idag, mycket barn för en gångs skull:) sen åt vi lunch hos pappa och jag passade sedan på att plugga rättskunskap medan noel sov och niki gick ut med morfar.
sen middag för barnen och sen i säng, ännu senare middag för mig och per, han gjorde egen chili con carne, mums mums.

nu ska jag nog plocka fram företagsekonomi, lite omväxling förnöjer:)

<3

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen


heldag

även om man planerar en eftermiddagssväng så blir man borta hela dagen. emma kom och drack kaffe med mig imorse sen åktevi med antonia och kevin på leos, hela dagen där morfar slutade jobbet klockan 17. morfar bjödpå middag sen skynda hem med trötta barn. supermys att lägga noel ikväll, min goskit:)
jag är glad och känner för att äta surfile, luta huvudet mot pers axel och se desperatehousewifes och kanske cougar town:)

nya tag

känner att jag bara beklagar mignumera, trött och på dåligt humrö. skärpning. finns ju så mycket runt omkring mig som är positivt att nämna istället:) noel växer och blir stor, duktig på gå, vill äta själv med sked, håller telefonen och "pratar", busar och skrattar mest helatiden, gladare kille får man leta efter:)
niki också stor och duktig, förstår allt så väl, har blivit så framåt och glad, visar stora framsteg både på dagis och hemma, och man blir ju stoltast i världen då andra berömmer ens barn:)

nu en filtallrik och njuta av lugne0

min familj, min stolthet och glädje<3
t.


monday

idag har vi varit med antonia och pernilla + barn, först på pizzan och sen till emma och fikade:) det känns i knoppen att det varit 8 barn under samma tak:P har inte blivit hungrig efter lunchen än så det blir nog en filmiddag, mårlite småilla... pizza, kladdis och fil känns ju inte som det optimala näringsintaget under en dag men.
feeling low, ska lägga barn sen ska jag vila och äta fil, lite kramismedgubben är ju också lockande:)

en bild på vännerna jag la upp igår men togbort:)

monday

idag har vi varit med antonia och pernilla + barn, först på pizzan och sen till emma och fikade:) det känns i knoppen att det varit 8 barn under samma tak:P har inte blivit hungrig efter lunchen än så det blir nog en filmiddag, mårlite småilla... pizza, kladdis och fil känns ju inte som det optimala näringsintaget under en dag men.
feeling low, ska lägga barn sen ska jag vila och äta fil, lite kramismedgubben är ju också lockande:)

en bild på vännerna jag la upp igår men togbort:)

up och ner

barnen sover, vi har tagit en prommis alla tre ikväll, tryckte ner dom i vagnen båda och båda sov då vi kom hem:) latar lite medan gubben gör tak, sen blir det glass i stora lass:)
hade bakat en kaka idag då jag trodde vi skulle få besök imorrn men blev ändrade planer så nu om någon är sugen på kladdkaka är ni hjärligt välkomna:)


RSS 2.0