leos

idag har vi varit på leos med bästa vännerna, jag har haft det underbart o lillan också:) efter for jag o antonia med barn på stan, lillan o kevin så söta ihop. max-middag o glass på det sen slocknade barnen som ljus i bilen på vägen hem:) tyvärr fick jag inga bra bilder på leos då barnen inte satt stilla en sekund:P lillan har då haft så kul idag, det finns inget som värmer mig mer i hjärtat än att se mina barn lyckliga, noels leenden o lillans skratt:D

känner även mig så glad då jag satt o funderade på dopet o insåg att jag räknar en ny vän som evig, bff:D som jag vill ska komma den här gången, är det inte lycka att inse att man får nya riktiga vänner, det händer inte mig ofta, senast var i högstadiet:) känner mig iaf lyckligt lottad o älskar o avgudar mina fina vänner, det finns inga bättre!!

bilder



fortsatt härligt väder, snart ska vi gå med valpen ner till lagnäset sen blir det älgfarmen

underbar hlg

dålig på uppdatera då vi mest varit på språng. firade midsommar i agnäs på dagen sen vidare till stugan på kvällen. fiskade o grillade o hade det så bra som man kan ha det. midsommardagn i agnäs med svärisarna, o idag stugan med min familj:)
vi är just hemkomna från joggingrunda på 5,6 km, mitt mål är 1 mil innan sommaren slut, det borde jag väl klara då ikväll var 3 gången jag var ute:)
kär o galen, sådär så lycklig som är få förunnat. min älskling är det finaste jag har, han älskar mig o jag älskar han till the end;)

dagen innan midsommar:)

idag ska vi till provis så hunden för löpa fritt, ska ta med fika o lillasyster o mysa i finvädre:)
gårdagen va lika fin fast i stugan, det är så mysigt nästan så jag skulle vilja flytta utpå landet så barn o djur få va fria:)

doktorn

idag ska noel till doktorn kl1, vet inte vad vi ska hitta på till dess, känns som det kan bli soffmys bara:) måste väl ut med valpen men det kändes som tugnt idag, men vi är då inte ens klädda än så vi hinner nog ladda lite. nu vällingmys med stortösen min!

sovmorgon

god morgon! har nyss stigit upp o barnen sover fortfaranade, jag tror inte att det är sant! tur är det då lillebror va vaken mellan 3 o 5, inte ledsen men jag kan inte sova ändå. när dom vknar ska vi gå till mamma o va med lilla kusinen o äta pannkaka:)

sunday

efter regn kommer solsken, alltid:) det gör mig lycklig. har smällt i mig glass o polka choklad så nu kan jag sova gott. imorrn ska vi vara med min systerson, jag längtar!

60årskalas igår, så roligt att få klä upp sig o barnen, äta gott o träffa släkten.
idag har vi först haft en 2årstrots, sen hade vi trevligt på barnfestivalen:)

bilder


marabou polka

nu sitter jag o smaskar i mig en marabou polka, jag tyckte det lät knasigt men min fina vän antonia köpte en sån o jag blev glatt överaskad så nu köper jag hellre den än med dajm:)

annars idag har vi hängt hos min mor som är tillbaka från turkiet, jag är inte alls avundsjuk på dom:P sen ikväll for vi till vännäs o tittade på cirkus. lillan överaskade mig o förstod allt o var helt fascinerad. jag trodde hon mest skulle va intressead av djuren o alla andra runt omkring men hon satt som ett ljus o tittade på allt. hon vågade också rida på kamel, min tuffing!
imorrn blir det nog kalas i lycksele, alltid roligt o träffa släkten:)

utedag

idag har vi varit ute mst hela dagen, kl 8 tog vi med ato ut o gick, det tar så lång tid då man går med han han ska ju lukta på allt. sen skjutsade vi mormor till stugan, hon bjöd på lunch där sen gick vi o kollade runt sjön medan hon klippte gräset. när vi kom hem lkte vi i sandlådan o cyklade tills det var dags för middag. lillan hjälpte mig o vi lyckades rätt bra med annahs köttfärssås, mn inte som originalt:)
nu sover min prins i mina armar, älskling gör fika o såklart ser vi fotboll:P

glass

just nu sover båda barnen o älskling o valpen är ute o sträcker på benen, jag har beställt glass o har just hett på en film, toppenkväll. nu inväntar jag bara världens snyggaste karl o glassen så är kvällen perfekt:)


onsdag

nu har vi kommit in efter en härlig utedag. efter frukost tog vi med ato på rundan, eller vi gick ju ut för hans skull:) synd att man ska behöva vara rädd att en del ska ha sina hundar lösa, nu kanske jag är känslig som är hundrädd men då man vet att hunden flygit på andra blir jag som rädd. spelar ingen roll att ägaren säger att det är världens snällaste hund.
när vi kommit hem tog jag fram gräsklipparen o började klippa, paus för lunch, fläsk o potatis, min nya favoriträtt. så gott!! sen fortsatte jag klippa, tar mig 3 timmar att klippa alltihop, det är som lönndrygt. nu har jag o lillan tagit ett bad, jag klippte barfota så mina fötter är gröna o det går inte bort:) vilar lite inför middagen, kött o potatis till middag, inte dumt det heller.

sommarkvällen

vilket härligt väder det blev ikväll, så skönt väder för en kvällspromenad. jag känner mig så frisk o stark o glad då jag var ute, jag har t o m gått upp ett kg trots att lillebror är ett matvrak så förhoppningsvis kommer jag inte rasa den här gången:) verkar bli fint väder imorrn också, stapla ved o klippa gräset tror jag står på mitt schema, jag är glad bara jag får komma ut.
idag kom min nya telefon, jag är så nöjd o nu kan jag äntligen ta emot mms!!
nu massa gofika o mys med älskling som snart kommer hem:)

1 månad

insåg idag att lillebror blivit en månad, passade ju bra med ett bvcbesök då:) 5160 vägde han så han har ökat 1400 g på en månad, det fascinrar mig hur fort dom ökar dom små liven! efter det så hade jag tiggt mig lunch hos annah, supergod kötffärsås, jag älskar att äta det hos andra för alla gör olika så då kan man få sig nå tips på hur amn ska göra:) jag hade tagit med mig fika som mormor bakat åt mig. fick även se hur man gör scrapbook grejer, kul men tålamodsprövande:)
sen fick lillan frispel o bara skrek, gode gud ibland testar dom en till det yttersta. skamsen o arg for vi hem fortare än kvickt. efter en stund här hemma fick jag mig ett förlåt mamma, o jag måste erkänna att även om jag smälter så är jag fortfarande irri..
middagstipset? har upptäckt hur underbart gott fläsk är men vi har ätit det så ofta på slutet:)

walking in the rain

idag har jag och barnen varit på promenad hela dagen känns det som, först rundan med ato, sen tillbaka o äta lunch med min mormor o träffa älsklingen, sen promenad tillbaka, och just då vi gick började det ösregna, är det inte typiskt? väntar på att älskling ska sluta jobba sen ska vi åka o storhandla i vännäs:)

äti opp

har nyss kommit hem från skogspromenad med familyn min, myggen var också ute tyvärr så vi va inte ute så länge som vi ville.
dagen har vi spenderat med antonia o kevin, picknick i parken, lek i lekparken o mjukglass såklart:) jättemysigt hade vi o strålande väder.  vid 4 var vi kladdiga o trötta, lillan slocknade i bilen o det första hon säger då hon vaknar är var är kevin, söt:) noel har skött sig helt ok, bajsade ner både han o mig men det var just innan vi for hem så det kunde ju varit värre:)

big city life

idag vaknade vi inte förrän halv 10så lillan fick va hemma från dagis. istället tog vi med ato till mamma o fick lunch där:) sen skjutsade jag dom till cityt och passade på att handla lite då jag hade hjälp med barnen. per fick arbetsbyxor io jag fick 3 tunikor:) på rea, jag älskar reAa!
imorrn åker jag o barnen in igen men då ska vi hälsa på fina antonia, tror inte jag varit där sen i somras?!

familjebilder



lite bilder på mina fina, dom som gör mig så glad o lycklig o ibland helt vansinnig:)
min stora kärlek o våra underbara ungar, jag fick det bäst!!

hemmakväll

det blev en hemmakväll för mig, per har fortfarande inte kommit hem så jag hann inte iväg, men jag är ju självklart glad att älskling har fått jobb så jag får bita i det sura äpplet:) insåg att jag var tvungen att fara på affären 18.40, noel skriker, nicole är trött o trotsig så det blev tvärstressigt.
nu har lugnet lägrat sig, barnen sover o ato är väl o gör nå hyss:) jag sitter o läser om magproblem, många rekommenderar lchf men jag tror inte riktigt på det, ska det vara skadligt för kroppen att äta frukt? men det låter ju som vettigt att fett smörjer o fibrer jäser i tarmen. men jag tror jag kör på mera fett så smörjer man iaf:) kan ju alltid pröva.

imorrn är det skolavslutning, vi far dit o kollar på lillasyster min som ska sjunga. hon är tuffare än hon verkar, jag hade aldrig vågat då jag var i hennes ålder, inte nu heller:)

atos dag

idag hade han tur o vi fick följa med mormor till stugan då hon skulle klippa gräset. han har fått vara lös hela förmiddagen o vi gick en promenad så nu är han trött, ligger o sover under bordet:) piggar han på sig ska han få följa med o hämta lillan på dagis, är ju bra o träna han i koppel också.

hoppas ¨på att gubben slipper övertid ikväll så jag kan fara till linda på nån visning, var på väg dit i fredags men blev sjuk, tur det då det var ikväll, hade nog känt mig dum i fredags annars:P

nu är det dags för lurre, men vad? ska pröva äta mycket fett för magen, jag är skeptiskt men läste på så många sidor att det skulle va bra så jag prövar väl, allt för att slippa magknipet!

fotboll

idag började inte dagen förrän 9.30, helt otroligt! hade inte ätit frukost förrän halv elva så dagen känns kort. jag o mina pojkar åkte o såg umeåtjejerna spela fotboll, lillan fick följa med mormor o morfar till stugan då hon nog tycker det är roligare:) det var faktiskt iktigt mysigt att se fotboll, äta godis o kramas med min stora kärlek o lillprinsen.
sen fick vi lax hos mamma, lovely, gofika sen styrde jag hem mina små i dubbeln. älskling är på uppdrag sen mys o kvällsfika:)

sjuk

idag är vi sjuka både jag o pappan, jag fick feber igår o har frysit o svettats hela natten, kl 2 vaknade lillebror så pappan fick va uppe o med han, varför tror han att man kan va vaken mitt i natten? huvudvärk från hell har föräldrarna idag så vi har sovi på soffan medan lillan sett tv. jag har inte dåligt samvete då vi sällan ser tv numera:) nu är per o lillan o köper lördagsgodis sen ska vi se film o äta godis o va sjuka i soffan. vet inte om dom tänkt sig till agnäs först, hoppas inte det jag vill inte vara själv..

Juni


dåligt samvete

jag har så dåligt samvete mot lillan då noel vill bli buren så mycket då han är vaken, även om hon är snäll o leker o verkar nöjd så är jag rädd att hon ska känna sig undanskuffad. ibland när hon bara sitter o ser tv vill jag bara gå o sätta mig med hon o hålla hon i knä o pussas o kramas, men det går ju inte alltid då maten ska lagas, lillebror ammas o bäras, valpen passas osv. hoppas att jag överdriver o att hon är just så nöjd som hon verkar.
hon är på dagis nu o träffar kompisar, sen ska vi på lekparken o leka o gunga, hon har det nog inte så dåligt då:)

älskling har just farit han har varit hemma o ätit lunch, o jag tog fram kaka o kaffe så vi skulle ha lite mys bara han o jag, det händer inte ofta nu. igår hade jag somnat innan han kom hem o idag klev vi upp då han for. men vi kan nog behöva sakna varann vi också:P


huvudvärk

idag verkar vara huvudvärksdagen, jag har ont, per har ont, emmy har ont. säkert fler också men inga jag vet.  man blir så off, orkar inte ta mig för nånting nästan. har iaf försökt vara aktiv o passa på då lillan va på dagis, har hämtat o planterat syrener, hoppas hoppas dom vill växa! städa hundburet o lekt med ato på förmiddagen. gick o hämtade lillan kl 2 o sen gick vi på lekparken med emma o hennes töser, sen gick jag till mamma som vanligt nuförtiden. la mig på soffan o vilade en stund innan maten. hade lillebror på mage då han sov men fick panik o gick o plockade upp han, även fast han verkar sova bättre då han inte får fallreflexen men jag vågar inte.
prommis hem o städade huset litegrann, vek lite kläder o dammsugade lite, nu ska jag fika sen sova!


stackars lillebror

troor lillebror har ont i magen, vill bli buren all vakentid o är gnällig. synd om o synd om lillan då jag inte kan leka med henne. tror hon ska få fara på dagis o roa sig idag så ska jag o noel plantera syrener::)

RSS 2.0