sötsuget är här igen

jag är sugen på vanlig enkel choklad, ska jag fara på 9an eller ska jag inte, det är frågan.
idag har niki haft dagisdag och jag och noel har varit iväg o fixat en julklapp till pappan, och som vanligt då jag är nöjd vill jag att han ska få den på en gång:) på torsdag åker jag o bäste svärmora iväg till city o handlar klart hoppas jag. jag vill göra det klart så jag slipper oroa o fundera som jag håller på nu, gillar att planera:)

så roligt att niki börjar tycka det är roligt på dagis, idag hade hon gjort en stjärna av pärlor, fick så beröm för att hon är så duktig på prata o lekt bra, min stora tjej:) men det får man absolut inte säga till henne, hon däger själv hon är en liten kille haha, önsketänkande:)

noel verkar ha en nyu rutin o sover 2-3 timmar på kvällen o vill sen va vaken med oss vara en gladskrutt, nu sitter han i mitt knä o äter på en gaffel. tänk om han skulle vilja äta på riktigt, bara önsketänkande kanske. jag börjar seriöst på att lämna han o per o inte komma tillbaka förrän han tar flaskan, men jag minns hur dåligt det gick med niki o det var så jobbigt så jag tror inte det... tips please?:)

kallt som tusan är det, inte ens aato vill vara ute, och kisse hinner knappt ut så vill han in o lägga sig igen:)

ny vecka

måndag igen, jag är supertrött idag vad då det beror på, inte att lillebror växer o vill äta mer o mer, men bara från mig iaf:P om han tog flaskan eller åt gröt eller nåt skulle göra mig så glad.

imorse tog jag barnen i vagnen då noel skulle sova för termometern visade endast -8, men blåste isvindar så niki la sig under en filt o tur noel sov redan så dom höll då värmen. vi smet iaf upp till mormor o tittade på då hon gjorde pölsa, sen fick per hämta oss han slutade.

nu har noel vaknat o är en solstråle min lilla älskling. nickan har nyss somnat o per är o köper götta.

imorrn är dagisdag, skönt att hon börjat trivas där mer:)

tjuvstart

vi har tjuvstartat lite o tänt första ljuset nu på morgon, vi hade mysfrukost tillsammans o då passar ju levande ljus:) idag ska vi på 50årskalas för pers svåger, blir kul o gomat:)

noel står här brevid o knöser så svårt att koncentrera mig. så trevlig helg:)

torsdag

vad kul det var igår, blev inte mycket handlat men fika o sällskap är ju det jag gillar mest:) blev toksen kväll för niki, tror inte hon somnade före 12 så hon sover än. vet inte vad dom små busarna hittade på igår för vår säng var full med sand då vi la oss:P

idag har mormor bjudit på lunch så vi ska dit då alla är vakna:)

plastparty





nu är jag gammal på riktigt så då passar det väl utmärkt o ha plastparty:) huset är städat o tvätten borta (!), det hör ju inte till vanligheterna, oftast tycker jag att jag bara hinner vända ryggen till så är korgen överfull igen.


niki är hemkommen från dagis o berättar att en annan barn slåss, det får man ju inte göra. tur dom håller reda på varann :P vi fikar o ska se heffaklumpen, nalle puh är ingen favvo  för mig.

mormor har gjort kroppkakor så middagen är klar, fikat tagit fram o huset rent som sagt. bara att vänta på gästerna nu då:)


bilder



avslutar med en bild på vår 3 solstråle, även kallad odågan:)

myskväll

ikväll annah ska jag ha en riktig myyyyskväll med mig själv:)  barnen sover redan, gubben arbet o jag ska äta glass o se på femman hela kvällen från o med nu. jag är en riktig soffpotatis numera:)

redan tisdag igen

o då blir det desperate ikväll wiho:)


sandra o alicia har varit här idag o ätit lunch med oss, dom har nyss farit. skönt att träffa lite folk efter att ha varit isolerad en vecka:) annars så är det lugna veckan, tupperware imorrn o förhoppningsvis mera kompisbesök:)

frisk luft

idag har jag o niki varit ute en stund på förmiddagen, städat bilen o varit på affären o köpt lördagsgodis. nu sitter vi i soffan igen o ser barntv o äter björnar. noel är piggare o ligger på golvet:) jag borde ta tag i berget av tvättade kläder, men det är faktiskt det tråkigaste jag vet,´skulle ha skurat golven en vända också så vi blir av med alla baskelusker.
förhoppningsvis har vi fått sålt bilen nu också, wihoo:)

<3

idag är det fredagsmys, som jag älskar. per o niki har varit till stan o köpt en jättefin overall o nu är dom nordmaling o köper nå element.
jag har sutttit i soffan o sett tv o ätit. soffan kommer sakna mig om jag skulle ta mig i kragen o röra på min otränade vita ända:)
nu när noel ä sjuk sitter vi ihop. lite drygt o man får lite gjort men bara han blir frisk, min lille kille <3r

hade väntat på ett glatt besked från systeryster iidag men måste vänta till tisdag, dvårt föen nyfikenfis som jag!

kan inte låta bli att bli glad då jag ser dom här bilderna, dom finaste barnen i världen på alla sätt o vis, dom är något alldeles extra <3


fredag

åh i natt har jag sovit så bra, förutom en halvtimme då noel tokhostade har vi sovit hela natten:)per o niki har farit till stan o ska köpa overall till henne o nå grejs till per, hade velat fara alla men lillebror är fortfarande sju så vi är hemma o myser.

känner mig lite lat men har lovat att städa huset.

tänk att det redan är fredag, den här veckan har varit som en dimma, men nästa vecka ska vi va pigga o sociala:)

trevlig helg

piggelin

nu är vi rätt så piggelin igen, pizza till middag igen, fick behålla den den här gången:) noel har fortfarande feber annars så mår vi väl rätt bra. imorrn blir det storstäd igen, roligt roligt men behövligt! känns som det är baskeluskker kvar i väggarna efter magsjuka, huvva.

sjuklingar

usch vilken vecka det här har varit, först har niki magsjuka, sen båda barnen feber o igår fick jag o per magsjuka. 10 minuter efter vi ätit köppizza, slöseri med pengar:)
jag har mest legat på soffan o ropat på gud, det är lindrigt att föda barn jämfört! nu känns det bättre när man fått sova lite o behålla lite vatten.

nu ska niki se emil, as always:)


ojojoj

nu är noel sjuk, hög feber i natt o kräktes i natt. vi som var bortbjudna till tessan o allt:( men huvudsaken dom små blir friska. per o niki sover lunch, nåt jag med skulle behöva med endast 3 timmars sömn inatt.
men får lägga mig på soffan o hoppas noel slocknar så gör jag detsamma.

busungen

niki är pigg, skönt! men vi har ändå innemysdag med tv o gotta:)
nyss frågade hon om hon fick ringa boppar, självklart sa jag o då gick hon iväg o så hör jag hur hon säger kan du komma nu, snälla boppar kom nu, sen ringer hon mormor o säger samma sak, haha duger inte mamsingen?:)

noel sover desto mindre, sitter mest i knä o pratar missnöjt. ärligt talat vet jag inte hur jag ska få min son att sova

magsjuka

igår kväll då jag skulle lägga niki o ekel o jag lagt han i sängen står niki bredvid o pratar o är på strålande humör, o plötsligt kräks hon bara, skyndade oss bort från ekel o sovrummet men han inte på toa.
sen har hon kräkts hela natten till 4, hon o per har fått hålla sig ute på soffan.

nu är hon pigg igen efter att ha sovit o fått ett bad. tvättmaskinen går varm o huset är sanerat så hoppas vi andra klarar oss:)

nyponsoppa o skorpor känns som lagom lunch sen blir det nog en vila mitt på dagen:)

godmorgon världen

kl 5.30 slog ekel upp sina blå, jag försökte med välling o ta han till vår säng men icke, 6.30 va vi tvungen o kliva upp så vi inte skulle väcka resten av gänget, en stund nu på morgon har vi varit 5 st i sängen, pjuuh!

tänkte passa på att vara duktig då det bara var jag o ekel uppe, bakade en superjuligsmarrig cheesecake o just då jag håller i den o ska ställa in den i frys går formjäveln sönder o det flyger smet över hela frysen o köket.
mest ledsen blev jag över jag måste göra en ny dessutom.

nu äter jag frukost o dricker kaffe medan ekel roar sig med att upptäcka sin nya värld här på nyås:) han är så go o glad, riktig myskille att det gör inget att han är så morgonpigg:)

senare idag kommer mormor o hjälper mig med barnen, hon är snäll hon! nu ska jag kasta in mera ved i pannan.


3barnsmamma

ikväll och fram till tisdags är jag 3barnsmamma, har fått låna ekel, lyllo mig:) spännande att se hur det går, ikväll somnade han på 5 röda sötongen, mina rackare är fortfarnade vakna:)
härlig farsdag med massa tårta paket o sånt:)

härliga lördag

åh vilken mysig dag, började med sovmorgon till halv 9. eftersom lillan slutade med tutte igår så va det lite knasigt, hon somnade i bilen 17, vaknade 21 o va pigg o alert till 00, därför sov hon länge imorse:) gick ändå bra, hon frågade efter den men accepterade ett nej direkt utan tjat.
film o frukost i sängen så kl 10 klev vi upp (!) åkte bob o utelek till 12 då vi åt lunch, körde till ström o kollade älg, ingen älg = ingen jakt:)

kyckling o potatis till middag som fick 5 falk, wihoo!
nu badar ena halvan av familjen o 1/4 sparkar sig bakåt i gåstolen, irriterad på sin mamma som sitter här, och irri på att han inte förståre hur han tar sig framåt haha.

imorrn fars dag o jag får äntligen ge per hans presenter:)

kärlek

A true lovestory never ends


söta barn

idag har jag städat huset på förmiddagen o gjort helgfint, ¨så skönt:) sen for jag o noel på bvc på läkarundersökning, gick så bra o vad mycket beröm vi fick:) per säger att dom säger så till alla men jag blir iaf glad o superstolt över min pigga duktiga kille som är duktig utöver det vanliga<3
vägde 8.2, precis som niki men han var 4 cm kortare, en lite kort knubbig kille:)

när vi hämtat niki på dagis samlade vi in tuttarna o slog in dom i ett paket o skulle ge tomten, efter maten for hela familjen iväg o skulle lämna paketen till tomten o niki skulle också få ett paket då men halvvägs så somnade hon i bilen, typiskt:)

ikväll står glass och idol på schemat, myyyyyys annah:)

imorrn är min älskade gubbe ledig!!!!

precis enligt planen

idag har jag, noel o emma varit o hälsat på sandra i rundvik. fick supergod lasagne o lyxig kladdkaka till, alltid så kul o ses:) på hemvägen fick vi bilproblem o den bara dog efter e4, som tur var hann jag svänga in på en parkering.ck mig ett gott skratt åt söta emma som låtsades va bildoktor. fi snälla sandra skjutsade hem oss o svärfar tog hem bilen:)

jag har också köpt jättefina presenter till per på farsdag, jag har tjatat att vi skulle fira han ikväll så han fick öppna men han villle vänta till riktriga farsdag. typiskt jag är så förväntanssfull, det är nästan roligare att ge än få!

skrov till middag var pricken över i på en toppendag:)

igårkväll

igårkväll gick jag o barnen o tittade på hästarna, niki ville aldig gå därifrån:)


storm

idag varnade dom för storm ute, men jag tycker inte det var så farligt, har då varit värre!
lite folk på sången, säkert pga av vädret. niki lekte o målade o hade kul iaf:)
sen for vi till mormor där hon blev helt förhäxad av emil i lönneberga, har aldrig sett henne så intresserad av tv förut!
utestund på em, skottade o lekte lite. hel kyckling stekt i ugn i stekpåse o ångkokta grönsaker o makaroner till middag, mumsigt o kändes så nyttigt:)
nu är gubben o köper choklad till den duktiga mamman, jag älskar per o han vet hur han ska göra mig glad, det är det lilla som betyder nåt:)


imorrn ska jag o min fina vän emma hälsa på min fina vän sandra, jag längtar efter dom båda!<3

barnsång

idag ska jag o barnen på barnsång, försökte övertala per att följa med också:)
just nu äter vi frukosgt ser barntv o en av försöker äta upp lekmattan, gissa vem:P kanske mer tänder på g?

min familj


nu är det dags

jag har längtat senn midsommar att få börja julpynta o idag har jag äntligen börjat lite smått:) gardiner i kök o vardagsrum, får se hur jag gör med sovrummen:)
annars är det rätt lugn dag med långkalsonger o barntv.

fotografering

idag var det tidig morgon då vi skulle iväg med niki på dagisfoto. sen bjöd mormor på lunch innan vi skulle tillbaka o försöka få med båda barnen på kort.
försttjorvade niki o grät så till slut tog vi kort på noel o gick, men då ändrade hon sig o ville ta syskonfoto så då fick vi en chans till, o då skrek noel men till slut fick vi ett kort som blev något sånär iaf:)
efter lunch har vi åkt bob o pulka sen kaffe hos morfar. nu är niki o boppar ute med vagnen en sväng innan vi ska hem igen:)


söndagkväll

idag har vi varit på bondegatan mest hela dagen, åkt bob, fått både lunch o middag, ätit godis o gofika så känner mig riktigt bortskämd. per hämtade oss efter middagen sen har vi bara suttit i soffan ikväll, åt upp cheesecaken som var kvar o läst lite bloggar.
idag bestämde jag mig för o bli sådär glad o snäll med alla som jag vill vara egentligen, inte bli irriterad på småsaker. hoppas jag kan bättra mig:)

imorrn är det dagisfoto för lillan, blåögat är mindre så hoppas det blir rätt bra bild.
nu ska jag joina familjen min o äta glass o läsa lite bok i sängen:)

tidig morgon

sitter o ser rory med lillan, hon vaknade då per steg upp o skulle jaga så då var det bara att stiga upp så vi inte skulle väcka noel som är världens mest lättväckta bebis. nu klär hon på sig o vill ut o leka men jag tror vi väntar på noel o att jag ska hinna äta frukost:P annars blir jag som en surpul.
kanske lite pulka eller lekparken.
lite o inget o skriva, är toktrött o behöver kaffe, mmm älskar kaffe!

härligt

nickan sa just "fy mamma tyst du sjunger dåligt":) haha jag som sjunger som en näktergal då jag lagar mat o roar barn på samma gång, bäst o va tyst då så dom slipper oljudet:P
vi ska äta korv o makaroner istället sen bada så vi är helgfina

magiskt

visst är det magi att få rå om sina små, vilka mirael de är båda. i natt har jag o barnen sovit i storsängen o vaknade en gång att niki krypit så tätt intill det bara går. nästa gång va det noel som låg närmast, så underbart mysigt. im orse smög jag o niki upp o noel har sovis.
per fick sova själv så inte alla skulle vakna av hans väckare:P

sen ska vi gå en sväng på byn o kolla lite bara, jag behöver röra på mig lite, händer högst en gång i veckan nu att jag går överhuvudtaget, samtidigt sitter jag o äter godis i soffan o undrar varför jag inte är fast längre haha

myskväll

igår hade jag o min stora kärlek myskväll, lämnade barnen till mamma sen for vi o körde en sväng, for in o köpte hamburgare på max sen choklad o glass i bilen på vägen hem, det var så mysigt att hitta på något bara vi!
när vi kom hem o barnen somnat såg vi lite film innan vi slocknade.
idag är lillan på dagis o jag o noel har lite kvalitetstid, myspojken då han är frisk o glad igen:)
idol ikväll annars har vi inga större planer för helgen, hoppas per är jaktfri nån dag så vi kan hitta på nåt hela familjen.

jag och mina underbara små, lillan vägrar oftast vara med på bild så gäller o passa på¨:P dom finaste barnen i världen, underbara på alla sätt o vis o gubben är inte så pjåkig han heller, sann kärlek o lycka känner jag!


.


på bättringsvägen

äntligen är lillebror på bättringsvägen, han sov dåligt, var som en kamin, 40 graders feber med alvedon i kroppen, bara skrek konstant all vaken tid. och eftersom storasyster var ett öronbarn inbillade jag mig det värsta o ringde vc. som tur var så var det inte öronen utan bara förkylning tack o lov. han har sovit flera timmar sen i mormors knä o  sen var det som en ny pojke, febern var borta o han ligger på soffan o ser tv o leker, mammas älskling!!

stora älsklingen min ligger i sängen o ser igglepiggle o ska sova. hon gjorde nyss en beställning på mandarin men jag bryr mig inte, huvudsaken hon är frisk o glad:) hon slog ett blåöga idag lagom till fotograferingen på måndag, yippii...

imorrn kommer mina finaste vänner hit o ´ska luncha med mig, frys o kyl ekar tomma så undra vad jag ska improvisera denna gång:)

im back

nu har vi fått låna en dator av pappa så nu är jag tillbaka igen:) det farliga är väl att vi blir bekväma o aldig ´kommer till skott att köpa en egen nu...
sjuka barn, noel 39 graders feber o niki hosta o allmänt trött, noel vill bara vara uppe i knä o kan inte sova så det blir lite gjort, mycket sett barntv o legat i soffan:) oj det lät ju mysigt ändå.

en köttfärssoppa står o puttrar på spisen o väntar på att min gubbe ska komma hem ska vi äta lunch. kanske kan jag o niki baka nåt gott om noel somnar till slut, är så sötsugen skulle kunna äta upp 1 kg choklad!!

lev o må!

ojoj

vad dålig jag är på uppdatera, vi har ingen dator, känns inte heller som vi egentligen har råd att ha med att köpa en dator då man ska köpa julklappar o allt sånt nu också.
i helgen var jag bjuden på tjejmiddag hos min fina annah, noel skrek precis hela tiden där så det blev en tidig kväll hem till gubben till slut, o då blev även noel nöjd så antar han ville hem:P
vet inte varför han skrek, det brukar han aldrig göra men nu är han sjuk med 39 graders feber så kanske nåt sånt.
igår bjöd elin på middag, hot fläskfile mumsigt:) va hos mamma hela dagen igår o umgicks med familjen:)
idag bjöd mormor på lunch o nu är jag tillbaka hos mamma o passar min lillebror.
niki o ekel ligger ute o sover i dubbelvagnen, så söta att jag nästan vill gå o väcka dom:)

RSS 2.0