hemma igen

nu är vi hemma igen, vad underbart att få komma bort o andas lite hotellluft:)

Lördag:
efter mycket lång väntan fick vi packa in oss i bilen o köra iväg i stormen, vi gick på stan o myste på o handlade kläder till mamman o pappan. jag fyndade en jacka på 150 kr bl a:) sen hittade vi ett jättemysigts ställe med tacos o kyckling o sånt. vi åt o njöt, sen for vi o badade, lillan älskar att bada o är så duktig. ville mest åka kana med pappan, jag åkte själv, vågade inte ta ansvar för lillan också.
tillbaka på hotellet o bytte om o gick ut o  åt, kvällsprommis i övik o handlade godis o gotta o sen tillbaka för mys på hotellrummet, jag slocknade före lillan:)

söndag.
vaknade upp med ett leende på läpparna kl 6. "mamma nikki väcker dig" smälte mitt hjärta:)lång väntan till HOTELLFRUKOST!! det bästa o godaste, åt mig proppmätt o sen lika mycket till.
packade ihop våra saker o sen for vi o badade igen. kl 1 lämnade vi övik o kom hem till halvmeter snö. packade ur väskorna o allt vi handlat sen tog vi på oss kläderna hela familjen o gick ut o skottade snö o åkte 4is.
chili con carne till middag, lite motion o sen sängen.har sovit i 2 timmar o nu ska jag ta standardmys, film o glass i sängen. älskling ska se hockeyfinalen:)

vi har haft en kanonhelg, jag är kär, helt otroligt underbart kär o glad i mina underbara älskade!

övervänt

jag o lillan är klar, sitter o väntar på min bättre hälft. jag är rapp o vill komma iväg nuuuu:)


lördag

åh härliga lördag, idag ska vi åka o jag är redan övervänt, huset är städat, dammtorkat, sängen renbäddad o väskorna så gott som packade, ska bara sova borta en natt men varför behöver man så mycket grejjer. badsaker o lillans tar som sån plats:) lillan vaknade kl 6 imorse o skrek klev upp upp 100 gånger så vi fick ge med oss. jag hade lix ont i magen as usual, skulle väl gissa att det var filmglassen igårkväll som ställde till det men..
åker vid 9 är det tänkt iaf, jag är alltid klar o sitter o tittar på per som knappt klivit ur sängen:)

ha en trevlig helg allihop det ska vi ha:)

underbara dag

idag är verkligen en sån där toppendag, väckte älskling halv 9, tyckte det  var dags då vi hade varit vakwn i 3 timmar redan:) sen for jag ut o åkte skidor en mil, jättehärligt väder o det gick jättebra. önskade bara att per var med så han kunde se hur duktig jag blivit. kom hem då gjorde per hamburgare med ägg, en ny favvo hos mig, supergott, skulle bara gjort egna hamburgare nån dag det är ju det bästa.
sen stoppade jag ner lillan i vagnen o gick ut rundan o in på affis o handlade det sista till ikväll. hörde att folk klagade på snön, att det hellre fick vara kallt men jag håller då inte med. lite snö gör mig inget. hem o duscha o hamnade här. älskling kör 4is o kollar efter lospår, jag ska dra en repa med dammsugare o kasnke t o m torka golven så det är helgfint:)

imorrn åker vi till övik o bor på hotell o badar, vad mysig jag längtar!!

morgonstund:)

ja här sitter vi i soffan o ser nalle puh o äter frukost o mackor, det är så mysigt. 25 grader varmt så det känns som sommar:) klockan halv 6 vaknade lillan, i hålle tidigt alltså tycker jag. men vad gör man då magen krånglar, önskar jag kunde hjälpa henne på nåt vis.
idag hoppas vi på strålande sol o varmt, jag vill ut ut ut men när man är uppe så tidigt hinner man va inne så länge innan det ens är dag. har hunnit köra igång en maskin o ta fram för middagen o städa undan här, vika tvätt o sånt kuligt:) ikväll blir kycklinggratäng till middag, enkelt o supergott! hoppas jag får i mig mer än 2 tuggor:)
'



1 år sedan, så lik men ändå inte, lillbebis:)

glad o trött

känner mig så glad, ska bli så mysigt att få komma iväg om än bara för en natt:)

idag blev det tidig morgon, som vanligt fick man bara vänta på lassa, inte deras fel förstår jag men man blir som less. sen gick jag o hämtade lillan på daigs sen prommis i solen, gud så härligt väder!!! hade bara tunn tröja under jackan o det kändes alldeles lagom:) blev bortbjudna på middag, per beställde tacos hans favvo:) synd att magen står still o jag bara får i mig en bråkdel av vad jag vill äta egentligen. varför kan det inte bli bra i magen. gott va det iaf.

nu sover dockan o jag ska nog snart göra detsamma, ögonen går i kors snart. imorrn är det hemmadag, känns lite ovanligt men hoppas på lika fint väder så vi kan va ute hela sköna dagen:)

kalas

idag har vi varit på kalas hos världens sötaste emilia, stora tjejen som blev 3 år! jg tycker det var nyss jag var o hälsade på henne för första gången:)
sov endast 2 timmar idag så känner mig inte på topp, okoncentrerad o osocial blir jag, hjärnan hänger inte med det känns som moln i huvet. får se vem som somnar först ikväll, jag eller lillan. jag hoppas lillan för jag hade hoppats på att se film med älskling o mysipysmysa:)
imorrn blir det upp urly men det känns bra, då har man som hela dagen på sig:)

per brukar reta mig för min växande ända, o det gör mig ingenting. skönt o inte va benget:) iaf såg jag en artikel i en tidning (sammanträffande) att man lägger på sig på ändan för att det är svårt att bli av med o det är bra energi till bebis då man ska amma, o det lär jag behöva om jag får en till jättebebis som äter upp mig:)

fortfarande en helt stillastående mage, jag mår halvdåligt, mår magen bra mår människan bra stämmer så bra på mig. nån som har tips?

01.36

det hör inte till vanligheterna att jag är vaken så här sent. brukar oftast ha hunnit sova halva natten nästan vid den här tiden:)
va så mysigt att komma hem imorse, alla var vakna o ville pussas o kramas, sen busa o hoppa på magen så jag inte kunde andas så då vände jag mig o sov:) vaknade kl2 o kunde inte sova mera, solen strålade o såg så härligt ut ute! klev upp o kollade tempen som visade -27.5, jag trodde inte det var sant! det var det inte heller, jag hade tryckt så den visade kallast uppmätta temperaturen men det visste inte jag, ringde per o tvingade hem han från cityt så han skulle kunna hämta dockan på dagis, ville inte ta hon ut i vagnen om det var så kallt.
gick iaf till dagis o hämtade hon o gick på affären o handlade så det skulle gå lite fortare så behövde bara per hämta oss på ica. städade huset, dammsög o grejja så nu är det fint:)

kyckling till middag, mumma men magen är inte som den borde vara, orkade bara halva min portion, o jag brukar aldrig lämna. gick prommis då lillan skulle sova, är bajsless på kylan o klädde oss som tusan o vi frös faktiskt inte, bara om kinderna som är svåra att klä. åt en banan o mådde illa då jag kom hem, sen jobb.

imorrn ska vi på kalas o det ska bli så kul:)

jag saknar min sambo

jag är inte van att inte sova bredvid min älskade. jag saknar min sambo, när jag kommer hem ska ja krypa ner under täcket o så ska vi kramas o pussas:)

idag har det annars varit en kanondag, jag o lillan åkte med per in till cityt då han skulle köra o medan han gjorde det for vi på äventyr, handlade bebiskläder, letade efter ett par byxor till lillan men hittade inga, köpte nya flaskor o framför allt, åkte rulltrappa:) lite roar små:) på rusta så säger lillan att hon är hungrig, finns som dåligt i matväg där så vi köpte godis, efter halva chokladen somnade hon i bilen o lämnade allt till mig, vilken otur:) efter 5 chokladbitar var jag fortfarande hungrig, så vi åkte o hämtade upp pappan o köpte med oss mat i bilen.

sen skulle jag sova o per hämta pellets så lillan fick va hos mamma. för ovanlighetens skull somnade jag direkt, brukar aldrig kunna sova på dagen, o sov sen 2 timmar:) hann med 1 timmes myspys med lillan också innan jag hastade iväg på jobbet.



jag längtar efter sommar o sol, bruna ben o massa kärlek:)

sovmorgon

idag när vi vaknade kändes det som vi sovit jättelänge, jag brukar alltid försöka få hon att somna om, sen slå på en barnfilm o göra välling så hon iaf ska va lugn i sängen o inte busa. men imorse så var jag pigg så vi gick upp direkt, o ser att klockan bara är kvart i 7! sovis jämfört med halv 6 iaf:) så nu sitter vi här som vanligt o har välling-frukost-tv-data-mys:) mysdag med familjen idag är inte fy skam, först tror jag jag o lillan ska duscha o leka innan vi väcker pappan, han var tydligen vaken till 4 o såg os, crazy!!!




jag o prinsessan:)



joggingrunda

känner mig så rastlös, per ser os o lillan sover. skulle typ vilja fara o springa en runda men det är så kallt. o jag skulle nog inte orka så långt heller, det känns bara så:) idag har vi bakat dubbel sats bullar, ca 100 st o en rulltårta. så nu har vi gotta så det räcker ett tag:) lasagne till middag satt fint, lillan ratade det, hoppas det inte var för smaken. jag har fått så knasigt smaksinne, vill toksalta allt. ska se klart billy the kid filmen ikväll, dom är bra!

imorrn åker familjen eriksson falk till city o medan per kör så ska jag o lillan göra ärenden, köpa en lampa till gästis, likadana byxor som dom hon har för det är dom enda hon vill ta på sig, takfärg o lite smått o gott:) kasnke nån bebiskläder, har köpt litegranna o det är så kul, det är så sött o litet men den här gången passar jag på storlek 50 går direkt på 56:) har beställt sommarkläder till lillan också, börsen blöder men vad gör det, vi gillar kläder i vår familj:)

nu blir det filmtajm i sängen med prinsessan som sällskap. gubben min lär ju va okontaktbar nu:P

lunga stunden

kom hem till ett tyst hus, far o dotter ligger o sover så jag åt parisare med ägg i lugn o ro. har tagit fram köttfärs som tinar i micron så jag kan göra iordning lasagne till ikväll, är som skönt om den är klar o bara att stoppa i ugnen då unge herr filip kommer:) emmy kommer också men hon reder sig så bra själv.

har jobbat på förmiddagen idag, ganska lagom pass att bara gå till 12 man har som hela dagen ledig sen ändå:) blev prommis till jobbet imorse då jag hade så ont i magen igårkväll o imorse efter pizzan o glassen, tänkte att det kunde ju bara bli bättre, men det var kallt o blåste nordanvind så jag ångrade mig på slätten, men då är man ju som redan halvvägs känns det som. gick bättre att gå hem, lite dagsljus piggar ju upp:)

nu pep köttfärsen

pizzakväll

idag har jag fått jobba 7-17, har gått riktigt bra, var inte alls knäckt då jag kom hem. bara lat så älskling körde till vännäs o handlade pizza som vi åt till singing bee:) lillan o per har haft faro dotter dag o har varit till cityt o skulle på rökrean men var tydligen så mycket folk, hon fick sig iaf en vårjacka o nya tröjor.
imorrn blir det jobb 7-12 sen ska vi ha lite familjemys iaf innan mina småsyskon kommer o ska äta middag här. nästa helg SKA vi åka bort, jag behöver o ångrar lite att jag tog jobb istället den här helgen men gjort är gjort.

lilans nya ord är då vill inte, o hon använder det ofta. igår när jag gjort mat till henne så säger hon mamma niki vill inte ha maten, annan mat. trodde inte att sånt kom förrän dom var stora barn, typ 5. iofs är hon kräsen i maten redan från början, eller inte första början då var hon som en liten bankdirektör med lår som vedklabbar, men efter amningen har lite o ingenting gått ner. men hon lever ändå:)

curling på tv nu, wiihoo vad spännande:P





my love and my life

...

känns som endast jag är vaken i hela världen, o bebbe i mage. tur tvn håller mig sällskap iaf:) har ätit choklad så jag mår illa, o lite ont i huvudet. va egentligen sugen på någoot annat men kunde inte komma  på ad då jag var på affären så det fick bli det vanliga då. nu vet jag att det  var glass jag var sugen på men det är försent, o svårt att ta med sig också:)

blev ändrade planer idag tyvärr, blev trött o ringde dagis o hörde om lillan fick stanna lite längre så passade jag på att lägga mig o sova så jag skulle orka i natt. så inget kaffe tyvärr. vaknade vid 3 o gick o hämtade lillan sen på affis o handlade apelsiner i mängder, lillan är galen i dom! har fått superbra erbjudanden från ica den här månaden, carte dor glass, smör,bacon allt vi handlar mycket av:) tycker ofta vi får på saker vi inte köper.

sitter o kollar på fl vad det är för buse i magen, verkar bli en det:)

imorrn blir det tacopiroger til middag, har tänkt äta det hela veckan men aldrig gjort det men nu så. fick receptet på jobbet o verkar supergott:)

skagenröra:)

sitter i min ensamhet o äter rostade med skagenröra på, har ätit 8 o nog ryms det fler, gudomligt gott:)
lillan var så söt då jag lämnade hon på dagis imorse, hennes kompis kom samtidigt o dom blev så glada båda två, höll i varann o vinkade o tyckte jag skulle gå:) då är det inte så jobbigt att lämna på dagis trots allt.
hon satt redan klockan sju o tog på sig overallen o skulle på dagis, liiite tidigt fick locka med äpple o nalle puh för att få hon därifrån:)

nu när jag ätit ska jag gå o hämta hon tänkte jag o passa  på att handla kanske, sen har jag tiggt mig kaffe här
i byn så vi ska traska dit:)



dockan min så söt så underbar!

5.55

slog vi uppvåra trötta hungriga ögon, lillan ropade ut order om välling o pappa gick snällt upp, hoppades nog att hon skulle somna om:) det gjorde hon inte, men hon lekte snällt i sängen till klockan sju, o då var jag också superhungrig så vi gick upp o åt gröt o mackor. jag hade stora planer för dagen, lillan ska på dagis så jag hade tänkt fara o åka skidor o sen kolla på tapeter, men termometern visar -19, så det känns lite kallt för skidor iaf.
hoppas att det blir mildare under dagen så det går att gå ut iaf!
har inte rört mig många meter på slutet, varken promenad eller något annat o jag känner mig så rastlös. samtidigt som jag inte orkar lika mycket längre o det är så frustrerande.

nu är all smörgåstårta slut så nu får man fundera igen på vad man ska göra för middag, jag behöver förslag?:)

jobb i natt, så jag tror jag ska köpa mig något gott som jag kan mumsa i mig ikväll, frågan är bara vad..

os

roligt att Kalla vann os-guld, måste va himla stort. hon är så söt, ser så himla glad ut jämt:)

idag när lillan skulle sova tog jag med två semlor och gick till mamma o fikade. hade gjort iordning semlor åt svärisarna också som per for dit med ikväll. sen blev vi kvar hos mamma, lillan o filip lekte så bra. sötnosar filip låter henne bestämma allt, han ser så förståndig ut, han känner sig nog duktig:) filip sitt där, filip hoppa där haha.

mexicanasoppa o nybakt bröd till middag, satt fint i kistan. sen har jag bakat smörgåstårta ikväll efter lillan somnat, hade tänkt göra en liten men blev så mycket så det blev två stycken, tur älskling älskar smörgåstårta:)
imorrn ska jag jobba pådagis, känns kul det var som länge sen sist, bra tider också:)

nu har vi äntligen enats om några namn, känns bra att ha lite förslag iaf så bebisen inte får heta bebis i flera månader:) 

fettisdag

idag ska vi baka semlor, har nog världens snällaste granne som kom förbi med semmelbullar i brevlådan så allt jag behöver göra är att fylla dom:) har lovat att bjuda mamma o min älskade lilla mormor också så hoppas jag lyckas göra dom goda, första gången jag gör dom.
idag ska per köra o jag är i valet o kvalet om vi ska åka med in o köpa en lampa o kolla på tapeter:)

kväll

nu sover prinsessan, så mysigt då hon somnar i famnen tätt ihopkrupen, det är kärlek:)
hon börjar bli så stor, pratar o berättar vad hon gjort på dagen, vad filmen hon ser handlar om, o jag förstår. låter så söt då jag säger åt hon att ta på pyjamas, o hon svarar nej overollen kanske? idag har vi varit o lekt på bondegatan, jag känner mig så off. låg mest i soffan o tittade på hon sprang omkring. kasnke beror på att dagen började före 5:) nu ska jag se film som älskling hyrt, kan man göra annat på kvällen. älskling ser på os tydligen spännande men det lockar inte mig:)

ledig

nu sitter jag helt själv i ett tomt hus, känns lite ovanligt, ska snart gå på dagis o hämta hem hjärtat mitt.
klev upp kl 5 o skjutsade mormor på lassa, där fick vi vänta 711 timmar som man är van, men var ändå jobbigt då magen började kurra o ögonlocken ville falla igen. nu är vi iaf hemma o solen gassar, vilket underbart väder vi har fått :)
skönt o komma ut o ta en promenad i solen, hinner nog inte med några skidor idag heller men men.
har börjat sova så dåligt om nätterna, vet inte vad det beror på, är då fruktansvärt less på stormagen o att aldrig känna sig fin. önskar att jag var en som tyckte gravida var vackra men jag kan bara inte se det. groteskt o otympligt o långt ifrån vackert är vad jag ser. åh vad jag klagar, ryck upp mig o gör ett ryck kanske, har man tur kanske jag hittar nå gotta här nånstans:)

alla hjärtans dag

jag visste att det skulle bli en underbar dag då jag slog upp mina blå imorse, lite väl tidigt men:)
pulka i agnäsbacken på förmiddagen, solen sken o det var härligt! sen for vi till provåker o lekte, åkte fyris o hämtade hem ved. klockan var närmare 4 då vi kom hem o lillan hade inte sovit på dagen då vi for ut så tidigt men efter mat o bad så är hon mysigaste i världen:) går nog fort att somna ikväll, hon bad om pyjamas redan vid 5:)
imorrn ska jag upp klockan, ska skjutsa mormor på lassa o hon fick första tiden på morron.

nu skriker prinsessan efter välling:)

leos

igår vaknade jag upp med sprängande huvudvärk igen, skyndade mig o ta alvis så det inte skulle bli värre, för filip skulle komma o vi skulle på leos:) filip kom vid 10 o fick se hur gästis blev, tror inte han var så impad då han gick därifrån utan att spela, är nog första gången. stuvade makkisar o korv till lunch sen hoppade vi i mysbuskläderna o drog på leos. filip skötte sig jättebra, nästan helt själv. lillan hade jättekul o jag o älskling med:) pizza till middag för att avsluta en härlig dag. när filip for hem fick vi alla en stor kram så jag tror han hade det kul:)
när lillan somnat så tog jag glasspaketet o gick o såg klart filmen, hade som vanligt somnat efter jag ätit upp glassen. men igår va ja rätt pigg så jag såg hela klart:)
6.30 vaknde prinsessan min, välling o lek med hennes älskade docka. nu ser vi barnprogram o äter frukost o mackor:)idag blir nog pulka o varm choklad i agnäs, hoppas älskling följer med också annars får vi fara själva. är ju så härligt väder då vill jag passa på att vara ute:)
hur som helst blir det nog en underbar alla hjärtans dag med min älskade familj:)

nööörd

jag är en liten datanörd då jag är själv. lillan sover o jag är vaken(!) så nu har jag ätit cheesecake o nu väntar sängen o glass o film, myspys:)

skallebang

vet inte varför, men vaknade upp med huvudvärk o det har bara blivit värre under dagen. har tagit alvis men det hjälpte inte, så nu är jag rädd att somna tidigt igen o missa att äta glass o se film. jag for ut enkomt o köpte en tidning o glass niu då jag ska va solo, o såg sen att vi hade både glass o cheesecake hemma dessutom så jag vill va vaken!
idag har vi städat o fejjat hela huset, rensat ut ur tvspelsrummet o gjort iordning ett till barnrum  o fint i gästrummet:) vi hade tänkt flytta lillans rum så hon får det större, det är väl inte mer än rätt:)
nu är det välling o barnprogram för lillan  sen säng säng säng:)

innedag

idag visar termometern -18 grader så jag tror vi stannar inne idag. hade tänkt vi skulle åka pulka eller nåt men känns lite för kallt. får se om vi går en sväng då hon ska sova men det känns inte så lockande.
tror vi ska dra en repa med dammsugaren o kanske baka nåt, vi är inte van att bara va hemma såhär utan något att göra. kanske är nyttigt o vila bara:)
somnade kl 7 igår så jag hann inte se filmen som jag hade tänkt, får göra det ikväll istället. älskling ska bort så det blir nog filmmys o förhoppningsvis glass i stora lass:)

en tripp till vännäs

idag har vi varit till barnmorskan, efter att först ha lämnat lillan på dagis. allt gick väl bra, förutom att jag, trots mina ansträngingar har lågt hb. 114 så inte jättelågt men är tvungen att dricka blutsaft. plus att jag får fortsätta kämpa med min blodpudding o äta mera broccolli osv. måste erkänna att blodpudding börjar kännas tört!
annars såg allt bra ut, 4.4 i socker, 105/60,+3kg, sf 27, 130 hjärtslag. en aktiv bebis i magen idag, som alltid:) den här sparkar mycket mer på magen så jag mår illa, minns att lillan sparkade mycket under revbenen så det känds som jag inte kunde andas. ligger nu på +9 kg totalt, mycket lagom tror jag. barnmorskan trodde inte det skulle bli +30 denna gång iaf om det inte hände något dratiskt:)

hamburgare med ost o ägg till lunch sen blåste per iväg till city o skulle köra o jag for på spåret o åkte 1 mil, superskönt väder idagf:) jag åkte om min andra person idag, tror jag fått bättre teknik med tanke på att den första personen jag åkte om hade varit mer pinsamt o inte åka om:) tror att jag nån gång i mitt liv ska försöka åka vasaloppet om jag får en bättre teknik vill säga:)

kanske gräsmyr ikväll om per hinner hem, annars blir det jag o lillan solokvist, men det är mysigt det med!

nu ska jag nog bege mig på dagis o hämta min älskling

prommis

just hemkommen från prommis runt byn, lillan är fortfarande vaken så jag skickade i säng hon o per så jag skulle få lite egentid iaf. känns som jag varit på benen sen 6 imorse då väckarn ringde.
jobb 7-17, skyndsamt hem med knorrande mage, superhungrig. så middag, badade min älskade skrutt sen välling o ut på prom

omöjliga jänta

förstår inte varför min docka inte kan sova på dagis. somnade halv 2 i vagnen o det är ingen bra tid, då somnar hon aldrig ikväll istället. förutom det så mår jag kanon idag. tror att jag hade träningsvärk o inte foglossning haha, så idag ligger jag på topp igen:)
imorrn fick jag jobba också, wiihoo vilken tur jag har att folk blir sjuka ibland:P bm på torsdag så det är bäst jag laddar med järn igen. åt blodpudding igår till middag utan o va hungrig, inte så gott, börjar vara less på blodp. hade ätit 3 kg kakor o supergod cheesecake o tårta så jag var inte sugen på glass(!!!) så det blev film utan nåt alls. första gången känds väldigt ovanligt.
fick presentkort på iksu spa, klocka, blommor, pengar o tårta igår. känner mig så lycklig o glad over alla underbara presenter. ibland vet folk i närheten nästan mer vad man behöver:)


tack:)

tack för en fin dag kära vänner:)
hittade igen gammkameran med bilder från sommaren, den försvann efter per fyllde 28 o vi hittade den nu:) så lite sommarbilder som piggar upp:)
synd att jag inte tog fram den idag o fotade mina vänner o alla älskade ungar



jag o min älskade


Niki som nyss lärt sig gå:)


Vi igen bara för att jag är så kär;)



avslutar med en bild på mamman i v.28, 23 år gammal:)

hurra

för mig idag, för det är min födelsedag:) jag är som ett barn, älskar att fylla år o få gofika med nära vänner:) allt fika var redan klart o hade tänkt baka tårta igårkväll. men fick mig en superglad överaskning att per o niki hade gjort en tårta till mig igår medan jag var på jobbet:) sånt gör mig lycklig!
dagen började bra med tårta o mys i sängen tills jag var så hungrig att jag var tvungen att kliva upp o äta. älskling har dammsugat så nu sitter jag o äter lunch o väntar på att annah o pojkarna ska änlända så vi får oss kaffe o bulla:)

hemma igen

nu är jag hemma igen, efter 10 timmars jobb. när jag var hemma på timmar så passade jag på att gå o hjälpa mormor med dammsugningen, känns bra att få kunna hjälpa hon nån gång också:)
när jag slutade ikväll gick jag o hämtade lillan hos mamma, per var o såg hockey o sport så hon fick hälsa på boppa:) är helt slut i kroppen på nåt vis idag, redan då jag klev upp imorse va det jobbigt o sen har det bara varit tungt att vara jag idag. har inte ont eller trött så va det beror på vet jag inte. hållningen håller då på likna en pingvins, kanske är det. 23818 steg idag, det känns:)

imorrn blir det skidåkning med älskling innan jobbet, myspys:)

work

idag går jag en delad tur, chefen ringde igår em o ville att jag skulle jobba. jag älskar att vara timvik.arie så man slipper planera saker:P går kväll imorrn iaf så då hinner ajg umgås med min älskade familj lite iaf:)
igårkväll va päronen här+mormor o åt middag. kött o pärsallad o sen hade jag gjort tårta till efterrätt som fick bra beröm:) undra om jag ska göra en likadan på måndag kanske.. jag fundera ba på mat känns det som..
imorse när klockan ringde trodde jag att var mitt i natten, var så trött o kändes mig inte alls sugen på att kliva upp o ut, men när man väl fått i sig frukost o kommit ut så känns det ändå helt ok.

sitter o känner lugnet nu, ser nå sportskit på tv o jag är matt, skönt o få vila lite innan kvällspasset iaf

busy

känns som jag sitter ner för första gången idag, är helt slut o snart väntar sängen på mig.
lillan vaknde kl 3 i natt o ville ha välling, o sen ville hon inte somna om. kl 6 ringde klockan o jag skulle på jobbet, men efter frukost så kändes det helt ok. jobbade 7-17 o sen skyndade jag hem då det känns som jag har 1000 saker att göra.
skottade o lagade middag till mig, resten av familjen hade redan ätit. marinerade köttet till imorrn, spännande då jag hittade ett recept på internet jag ska prova:) har hunnit baka ryttarkaka o elda o nu sitter jag o känner lugnet ett tag medan kakan svalnar, sen paketera o sen säng säng säng.

städ dag

idag har det varit storstäd på nyås. skönt när lådor o allt är rensat o allting är dammfritt, hoppas jag:) har också kunnit baka bullar, emmas cheesecake o hemmagjord glass:) glassen är för ikväll, o många andra kvällar. djorde dubbel sats då det stod att det var bara en portion o nu har jag 3 fulla glasslådor med hemmagjord glass, men det är ju gott så:)

lillan gjorde morgon halv fem imorse, tack gode gud att det var pers tur att kliva upp:) kl 8 steg jag till slut upp också o vi åt frukost o hade myspys, sen var det dags för lillan att sova vid o hon sov i över 3 timmar. hon behöver det nog efter sjukdomen:) hoppas bara hon kan sova på normal tid ikväll också.

nu är fisken i ugnen o vi väntar på den ska bli klar, tidig morgon blir tidig middag:)

kalas

nu är vi hemma från kalaset, spagetti o köttfärssås till middag o tårta till efterrätt, mumma:) storkillen fick sig en hjälm, spel o ett flygplan o verkade så nöjd. älskling fick spela wii så han var ocskå nöjd:P prommis hem, svårstyrt o jävligt, lillan somnade inte så fick gå en sväng ut mot nyby också, så idag har jag gått hela 20 141 steg, det låter så mycket:)

idag pinkade lillan på pottan, drog bara ner byxorna o satte sig:) stortjejn min, hoppas det håller i sig:)

imorrn står det städ på schemat, tråkigt men skönt då det är gjort. måste passa på för sen jobbar jag resten av veckan o vill ju gärna inte göra det på fredag kväll:P

vc

idag har jag o lillan varit på vårdcentralen för att kolla varför febern aldrig ger med sig. eftersom hon haft så många öroninflammationer så blir man ju rädd att det ska vara öronen igen, men som tur var va det inte det. så det är väl bara att vänta på att hon ska bli piggelin igen. tog endast 2 timmar hos doktorn:P så klockan var halv 12 då vi kom hem. tur ´vi hade rester hemma o hon åt säkert 3 tuggor stortjejen.
välling på det så hon ska få va mätt nån gång när hon sover sen gick hela familjen ut på promenad. jag älskar att gå tillsammans, är så mysigt även om det blåser kalla vindar:) myspysfika bara jag o älskling, varm chokald o mackor passar så himla bra på vintern:)

ikväll blir det födelsedagskalas för lillebror som blir 13 år, jag kan inte förstå att han blivit så stor! jag minns ju då han var lillbebis på sjulkhuset som igår. nu är han stora killen som håller på lära sig o läsa o skriva, älskar tvspel o bråka med sin lillasyster:) Grattis FILIP:D

stegräkning

idag har jag gått 17066 steg, nästan 7000 på jobbet, 1000 hemma o sen gick jag o annah prommis ikväll:) fick stegräknaren av syster nu i helgen o dt är som kul att se hur mycket man rör sig egentligen:) ska bli intressant hur stegen stannar på imorrn då jag är ledig hela dagen.
va då skönt att få komma ut på promenad, var jättelänge sen jag gick sist o det känds på flåset. men är inte kul att sticka ut näsan nå mycket då det är så kallt (o har så stor näsa haha).

nu blir det duschen sen vet jag inte vad man ska hitta på för spännande, sängen kanske:)

love

love is in the air, wonderful:) lillan är på rättt bra humör. har ätit 2 tuggor bulle sen inget mer men naken o glad:) älskling hämtar ved o jag nördar. tror jag hade lite järnbrist för känner mig piggare nu efter blodpudding, fastäbn jag sovit som en kratta. när lillan har feber bli rsömnen dålig för hela familyn.
ska på vc imorrno  kolla om det är öronen som spökar igen, hoppas inte men vad kan det vara annars?

har ringt på 2 jobb, jobabt på sjukhemmet några timmar o sen vilat:) jag har blivit en lat en men det är så tråkigt att t ex sstäda hemmet!

RSS 2.0