torsdag

idag har det varit dagisdag för niki och jag har räknat, är på rätt spår och det känns skönt. eftermiddagen spenderade vi på baksidan, niki åkte skidor och jag räknade lite till:)
när per kom hem for vi ut hela familjen på fyrhjulingen, mysigt men lite blåsigt. när det var kväll så stoppade jag ner noel i vagnen och tänkte att han skulle sova, men icket, skakade vagnen hela vägen från nyby till bjurholm men han bara grät. linda bjöd in mig på en kopp te, så trevligt:) men då somnade han kvickt då vi gick hem kl 21:)
nu en dusch innan sängen, har skickat mitt 1000 sms till emma idag så lika bra att göra kväll:)

sol ute

sol i sinne minsann, bakade kladdis imorse och bjöd in några fina vänner för kaffestund i solen medan barnen lekte. rester till middag, me like:) nu ligger en och en sitter bredvid mig, tror vi ska ut på prommis jag och lillebror, är skönt nu då det är ljusare tider:) kan går mer o mer, över hela köket och kan ställa sig upp mitt på golvet och gå dit han vill, men kör fortfarande både och:)
sötniki har läst böcker och sett film med sin vän idag, hon var så glad över dagen, jag med också:)

har hunnit rensa nikis och noels rum, och kors i taket per har tagit tag i garderoben i vårt rum så vi kan sätta in hyllor och börja dela. vill göra noels rum också, nu är det mest förvaring av bebissakerna men han börjar ju va stora killen.

monday

en vas har gått i kras idag så det är nästan så att jag ville åka in enkomt för att köpa en ny, och en matta till köket och en duk, hyllor till garderoben m.m. så jag har nog en hel handelslista ändå om jag tänker efter:)

idag har niki varit på dagis och lekt av sig lite medan jag har suttit med näsan i boken och nu känns faktiskt matten begriplig, äntligen. antar att det tar ett tag bara att få in tänket:)

annars så är det lite planer för veckan, barnsång, kanske träffa en vän eller två:) känner mig så otroligt tillfreds, pigg på ett helt nytt sätt. så skönt att ha orken att ta ett djupt andetag då barnen tjorvar(eller gubben haha) känna sån kärlek att jag fick det bäst, två fina ungar och en gubbe som han också är helt ok.
att sluta amma är det bästa jag gjrot på länge iaf, lycka är att se barnen äta med god aptit!

känns som jag går i väntans tider, emmas bebis väntar jag på, kollar telen om jag inte fått ett mess på morgon:) och syster ska ju snart ha också, looooligt!! snusa andras bebisar är bäst, känns som jag gjort mitt för bjurholms befolkningsökning:)

min tur

jaha då var det min tur att kliva upp, kl 7.30, men egentligen  6.30 då. varför har noel börjat vakna så tidigt? tror ví ska köpa  och se om vi får sova lite längre.
igår var vi i provåker och grillade korv och åkt gott, niki sa mamma jag är så glad, det värmer mammahjärtat!
noel åt som en häst igår, välling och fil på morgon, 2 stora portioner till lunch +fruktburk, mellis, middag+fruktburk, välling och fil¨på kvällen, hoppas det håller i sig:)

idag ska vi nog ut och åka fyris och grilla, om gubben vill kliva upp nån gång:)

trött fredag

vet inte varför, noel sover ju mer nu då han inte äter, igår sov han hela natten och inatt vaken en gång bara, men jag känner mig som överkörd. matte c plugg idag, as always. tror jag sparar provet till helgen så man är säker.
ska åka till vännäs och träffa syon också och lämna in papper om dom andra kurserna jag vill söka, plus att det var nån rea också, det gillar vi:)

bad

idag har vi varit på holmsundsbadet med antonia och kevin, lite folk så dom var som vildar, även noel tyckte det var kul och var glad hela tiden trots att det blev flera timmar efter lunchdags:)
köpte nya skor till niki på hemvägen, hon ville ha blåa spiderman men då sa jag stopp, och köpte superfina lila hellokitty i stället, tror nog hon blir glad över dom med:) hela storlek 25, stortjejen min, växer så det knakar, drar 104 i kläder också, tycker inte det var så länge sen hon hade 80/86 och det har typ noel nu, på bredden iaf.

nu ska jag lägga barn och sen begrava mig i matteböckerna, roligt så nånting:P snart slut på eländet iaf, nånting positivt med att studera en kurs i taget:)

mamama

tur nu har det slutat blåsa, vi var ute och lekte på frmiddagen och det blåste småkyligt måste jag säga. in och äta lunch sen , åkte vi och hälsade på emma och flickorna, hon höll ihop än:)
fick hm katalogen idag och jag började klicka på sakerna jag vill ha till barnen mest men även mig och per, landade på 30 saker för nästan 3000 kr då ,jag mig lite och stängde ner allt:) mycket fint hade dom iaf. var kul att niki satt bredvid också och pekade på det hon ville ha, så roligt att få göra barnen fina och glada.

har varit en sväng till mor min och räknat lite matte, nu ska jag se desperate och äta glassinen

tisdag

storm ute, men 10 plusgrader och sol, hittar man lä nånstans är det nog fint:)
idag är vi bara hemma, skickade sms till emma om dom vill leka med oss idag.
har hunnit skicka iväg matteinlämningsuppgiften, det är inte kul och hur skriver man om mattetermer till egna ord egentligen? hoppas på godkänt iaf:)

mmåndag

två matteprov avklarade, och bara att ta tag i nästa etapp, tjo vad det går och tungt, matte är inte min starka sida tyvärr. nu ligger båda barnen, noel äter verkligen välling, guds gåva till mig känns det som:) pekar på flaskan och vill ha, så han förstår att det är gott och mättande. han blev helt plötstligt stor han med, mamma har inga bebisar längre, skönt:) nu blir det bara roligare och roligare ju mer man kan leka och hitta på saker med dom:)

söndag

idag har vi tagit det lugnt, mamma fick sovmorgon till halv 10, sen gick vi ut på en gång. ute på baksidan hela dagen, åh vilken underbar baksida vi har, sol hela dagen, vindstilla och lugnt:) fikat korv och bullar kaffe och kaka, rätt bra att vara hemma då noel lär sig äta och allt:)
nu ligger barnen i sina sina sängar med välling i bådas magar, solsidan och glass väntar:)

jag är så glad, känner mig inte längre kvävd och pressad, nu kan jag jobba, fara och lämna barnen utan tidspress, sova hela natten, wiihooo

lrdag

fin dag idag, utelek på fm, agnäsbacken på em:)
nu barnvakt, skrov, o glass:)

dag 3

trött mamma igår och jag somnade vid halv 10 helt klubbad. klockan tolv vaknade noel första gången, 3, 5 och 7 då gjorde vi morgon. jag tänkte att han skulle äta som en häst då han inte ätitpå hela natten, men icket, ett rån och några tuggor gröt och fil, ingen välling heller men han är nöjd iaf och leker så han får väl vara hungrig då, barn svälter inte sig själva säger dom ju:)
undrar vad dagen har att erbjuda, molnigt men varmt iaf:) per har fått sovis så vi ser väl vad han säger då han vaknar:)

fredagsmys:)

tycker det alltsomoftast är fredag, inte mig emot:) provet är inte rättat så jag måste vänta till måndag innan jag vet hur det gick, bara det blev godkänt är jag nöjd:)
emma och flickorna kom och hälsade på och vi åt lindas kladdkaka mumma:) fil o flingor till middag då det fanns noll inspiration, MEN noel åt upp hela sin portion! lite gröt och välling har han också fått i magen ikväll så hoppas han inte är hungrig iaf. svårt att avgöra hur stor portion han ätit innan också så vi hoppas han mår gott.

båda barnen är fortfarande vakna, vilken ordning va, men vi gillar läget och det är ju lix helg så då spelar det ju mindre roll. min pluggning ligger på is, men får nog kämpa på i helgen om jag ska kunna göra provert på måndag;)

dag 2

oj vilken härlig natt, eller inte. noel har ju varit smått orolig, med all rätt såklart men. även om han sovit så har jag klappat rumpan, vaggat o vysshat, gett välling(som han inte vill ha). plus att det spränger i juvrena.
men han åt faktiskt lite fil, lite macka o lite potatis idag så framsteg framsteg:)
matteprov idag, har lunchrast nu, sen hämta bästa nickan på dagis o invänta finfrämmen:)

check

snart en hel dag utan att vi  det ammat, till min lycka åt halv o.5 dl välling efter vilan:) sen har varit lite men det finns hopp!

imorrn prov och sen förhoppningsvis lekkamrater av bästa slag:) menar emnma min emma såklart:)

nu så

natten gick ju sådär, noel skrek, vansinnig och trött så ingen kunde sova. jag gav upp och gick dit. nu idag så är planen att inte ge, hur arg han än blir. till slut borde han ju ge med sig... har laddat upp med gröt välling kräm nyponsoppa fil m.m. jag vet att det är socker men det struntar jag i:)

 nu ska vi göra niki klar för dagis sen är det plugg då noel sover är tanken_:)

äntligen:)

idag har vi varit på barnsång, lite folk men trevligt ändå:) sen lite utelek efter lunch medan lillebror sov sen kom linda och wilhelm och hälsade på. märktes att dom inte varit med varandra förut då det var en kamp om reviret:P social träning kallas det väl, men nu är mamman trött i huvudet och det återstår endast 20 sidor matte innan jag får lägga igen ögonen o vila det värkande huvudet..zzzz ska iaf sova med niki ikväll så får per och noel klara sig bäst dom vill:)

nu är barnens vårkläder här och dom var över förväntan!

Jacka - 100% Polyester

Jacka - 100% Polyester

barnsång

snart ska vi iväg på sånge, det var länge sen så det känns kul både för mig o niki:) förhoppningsvis sover noel lite så han också orkar med.
niki är så söt o pratar så mycket, imorse sa hon mamma jag är så stolt över dig! och igår efter dagis så kunde hon berätta på riktigt som hur hennes dag varit, inte bara ledande frågor:)

nu kommer herr noel och vill hjälpa till så bäst att rulla vidare

bäst

jag fick det bäst, världens finaste familj och vänner.

helgen spenderade vi i agnäsbacken, åkte skidor, bob och skridskor, fikade, solen sken och det var som bäst:) att man kan sån kärlek till 3 personern, som bara är mina.

igår åkte jag och barnen till sandra och umgick med dom bästa vänner, barnen lekte så snällt och det var bara sådär roligt och mysigt. niki har fått sig en idol i emilia, vill göra precis likadant:) så roligt när också hon kan längta och tycka det är roligt, och berätta hur hon haft det. så söt då hon berättar för sin pappa hur hon lekt med amila, tilde och kevin:)

fortfarande inte fått tag på syon så jag vet hur det blir med mina planer, typiskt när man är som ivrig.

idag är första matteprovet, ooooh nervös!

laddar

nu laddar jag för att göra sista uppgiften i etik, slutprovet sen är sista kursen klar som jag behövde för att få gymnasiekompetensen:) 5 år efter alla andra tar jag mig också i mål:)

gårkvällen var trevligt, skönt att få komma ut ur sjukstugan än om dom är på bättringsvägen. linda bjöd på kalasgod kladdis, mumma!

helgen hade jag planer på lämna min plutt åt sitt öde men då han fortfarande är sjuk så känns det inte shysst, har ju ammat 10 månader snart, vad gör en vecka till:P

same same

haha tänker första gången jag såg det och läste same same.
idag har ialla fall varit en likadan dag som hela veckan, grinig pojke och sprallig tjej. har hunnit göra ett högskoleprov, oj vad svårt det var, vad är medel? jag fick dåliga poäng iaf.
vet iaf hur jag ska söka till hösten och vad jag ska läsa innan, är så taggad!!!:)

ikväll så åker jag till grannen min och scrappar:)

kvälla

nu har lugnet lägrat sig, niki ligger i sin säng och noel är på väg dit. ger noel alvis regelbundet o ser om han mår bättre, men skrik och grin och vill bäras, jag blir galen. måste få sova i natt, hoppas hoppas.
nu är 1000 kronors listen på plats, snygg men så dyr att jag vet hur jag ska uppskatta den:) nusaknas bara småfix, allt tar sin tid tyvärr, jag vill ha allt klart direkt.

ska se en film ikväll, mother and child, hoppas den är bra:)


ännu en vaknatt

jag blir tokig, nu är noel varm o vaknat flera gånger, jag blir helt knäckt. jag är inte människa då jag inte sover ordentligt. ligger i soffan o ser händige manny med niki, hon är på strålande humör trots febern:) hon pratar om sin vän amila(emilia), söt, vet inte om det är så eller önsketänkande:)
igår gick noel från vardagsrummet till nikis rum, kanske 3 meter alldeles själv, han är så söt då han svajar fram:)


nej kanske frukost och vänta på att pojkarna ska vakna

otränad

jag har änttligen tagit mig i kragen och börjat gå igen, egentligen gillar jag att röra mig men samtidigt är jag fruktansvärt lat, svår kombo:) har iaf gått rundan både igår och idag, och det känns i benen. har ett mål att springa tjejmilen men inser att der är en bit bort.

skulle göra prov ikväll och så kommer noel o trycker och skickar in provet halvfärdigt, jag vill bara grina men mailade läraren och hoppas jag får göra om.

imorrn hoppas vi på fortsatt fint väder ska jag ta med mig alla ungar ut o gå, filip är här med och håller oss sällskap:)

nu glass och kooolasååås:)

tisdag

fortfarandevarm tjej som sitter bredvid mig, noel var feberfri hela dagen men tempade på kvällen, suck. han har dessutom kommit in i en jättetråkig ordning att han sover kl 19, och vaknar efter en stund och är vaken till jag går och lägger mig. blir inte mycket egentid då.
idag är vi bjudit till berit på våfflor och semlor, tror jag ska packa ner dom i vagnen och gå dit, det borde väl inte göra något med lite frisk luft. jag behöver det då, höll på bli tokig igår att bara va inne. kände sån frihet då per kom hem o jag kunde fara på affären, köpte choklad som jag mumsade o njöt av i bilen:)

måndag'

åh vilken härlig dag det är idag, soligt och varmt, synd att barnen är febriga så vi får njuta av vädret en annan dag. niki har 39 grader och sitter o ser barntv, noel sover så han är då på bättringsvägen. han har knappt sovit på två nätter, varm som en kamin och ledsen.
igår bjöd emma på kladdkaka och kaffe, sen provade kevin och niki skidorna, det är inte lätt från början:)

fick just mess att det är härligt ute...åååååh! vill ta en kaffe på baksidan i solen och njuta av takdropp!!

har beställt utekläder till ungarna nu, blev billigt och bra och då känns det alltid kul:) hoppas vi får vara friska i vår co hrba väder så dom kommer till använding:)

hemma igen

idag har vi varit med mamma och pappa på eftermiddagen, åkt skoter, druckit blåbärsglögg och varit ute i blåsten. sen tacomiddag som grädde på moset:) mycket trevligt, har tagit kort men hittar inte kabeln, som vanligt då man ska ha nåt...
nuär vi hemma, niki säover och noel är pigg för han somnade i bilen och vaknade då jag bar in han. per ser hockey men jag vill att han ska komma hem, känner för film och massa choklad:)


lördag

åh vilken mysig eftermiddag jag hade igår, först for vi till emma som bjöd på gofika och mysigt sällskap, självklart stannade jag mycket länger än jag borde, kl var över 18 och dom hade oätit. men faktiskt börjar jag känna att det är bara så jag är, jag tar mig aldrig hem då jag har trevligt. haha tänker på en gubbe som brukade hälsa på mamma o pappa förut och aldrig gick före 12slaget, kanske är släkt:P
sen åkte vi och fikade hos mormor sen familjemys, när barnen kvällat såg jag och per en film om ett barnsom försvann, hemsk. och åt glass:)
barnen sov i sina egna sängar i natt, kan man sova så bra?:)

idag provis med min familj medan gubben kaklar o gör klart hemmet:)

wiihooo

full pott på etikprovet!!! skryyt

nu åker jag och barnen till emma och tigger en kopp kaffe, underbart:)

fredag igen

ser att alla skriver om det fina vädret och vi sitter inne, skamligt! men imorrn ska vi nog ut o njuta, kanske skotertur och varm cchoklad:) idag har jag städat, flyttat om och grejjat, så nuser groventren ut som hos en pensionär, mycket mattor ogrejjer men mysigt:)
dom ska kakla i hallen klart så vi kan inte använda den så fick flytta alla utekläder vi kunde tänkas använda.

skulle vilja träffa en vän men känns som alla busy idag. så jag tror det blir en sväng till mamsen i em. ska posta nå böcker också, och köpa fredagsmyyyyys;)

big plans

vi ser firma fantasiflytt o niki o noel tokdansar, eller noel står mest o viftar haha men roligt att dom uppskattar musik så tidigt. är inte min gen iaf:P

nu är per och köper kakel, wiihoo!! så i helgen lägger vi in det, jag längtar tills det är klart, önskar allt var gjort på en dag!

har rivit garderoberna ur sovis nu också, blev jättebra så nu ska vi bara golv, tapet o tak där också:) ska lägga upp bilder då allt är klart:)

klia klia

niki sitter i mitt knä o vill att jag ska klia henne, mystjej:)
har blåst så kopiöst i natt, man blev nästan förvånad att huset stod kvar på samma ställe. har sovit dåligt med skumma drömmar, huvva.
idag skulle vi bort men då hade dom blivit sjuka så det blir nog en hemmadag för oss, niki har dagis men orkar inte ta ut vagnen i det här vädret, och noel sover än o vill ju inte väcka de´n som sover.

undrar vad dagen har att bjuda på, känner mig rastlös! så om nån är kaffesugen så...:)


hujj

nu har just mitt lunchfrämmande åkt, jag har hunnit plocka bort och starta maskinen, jag är urusel på plocka samtidigt som jag har besök, stackarna måste sitta i sin egen skit tills dom åker hem:P något jag skulle kunna försöka bli bättre på iaf:)
nicole somnade 22.30 igår och vaknade tidigt imorse så hon har haft en lite kämpig dag, och testat sin gamla mamma, nu går hon runt o vill fortsätta leka med ola och linde. dom är roliga dom små liven:)

bion igår var kanon, superkul hoppas det blir en vana:)
 


min vän tog så fina bilder på barnen idag:)

eftermiddag

nu sitter jag o per och har kaffepaus, niki är på dagis och noel sover, han är inne på fjärde timmen idag igen! man hinner verkligen mycket då dom sover, idag gick vi prommis, bar in ved, städa och torka golven och nu har vi landat i soffan.

har beställt hem fler kakelprover, men en som lät snygg skulle dom inte få förrän på fredag så vet inte om vi måste vänta och se hur den ser ut. men man är ju som ivrig att få det klart dessutom:)

så nu är huset någotsånär rent, pannan går varm så jag kan med gott samvete lämna familjen för att umgås med vänner o se bio ikväll:)

tisdag

lugn morgon här på nyås, ska snart gå till berit en sväng innan det är dags för dagis.
igår va vi till city o hämtade lite kakel men tror vi ska hämta lite mer o välja mellan..
kanske blir en städdag för mig och noel idag då vi är skälva för en gångs skull, kan behövas men känns tuuuungt!

nu är kvällen här som jag längtat till, loligt:)

RSS 2.0