kvällning

vid 4 tog jag o lillan vagnen o gick in till city, köpte en blomma o vadade i pölarna. sen bjöd mormor på köttfärspaj o tårta i mängder, jag åt tills jag verkligen inte orkade mer:) hon gör så god husmanskost verkligen!

jag blev lat o bad älskling om hämtning, han fick va hemma o tapetsera medan vi var på kalas:P men jag tog med mat hem iaf. så nu är rummet färdigtapetserat, listerna på torkning, golven torkade o huset färdigstädat för den här gången.
nu är det soffmys med älskling, fikasugen också:)

full rulle

i natt har jag sovit jättedåligt, vaknade kl 3 o kunde inte somna om, har lite ångest för att sluta jobba, vad ska man göra på dagarna då? hur ska vi leva på mycket mindre pengar än vi är van, hur många dagar ska man ta ut, klarar jag 2 ungar o en valp? i-landsproblem men det höll mig vaken:P

idag sov vi länge tack o lov, kastade på lillan kläder sen va det dagisdags.hämtade pellets i agnäs sen har vi tapetserat o målat lister tills det var dags o hämta lillan. nu får per tapetsera självo jag o lillan har fikat mellis o ser boog o elliot. fint väder men känner inte för att gå ut, får alltid dåligt samvete då jag sitter inne o solen skiner.

ikväll är vi bjudna på 78-årskalas, middag o gotta så det känns tervligt:)

badhuset

idag har varit en produktiv dag, per har gjort klart i garaget, jag har målat taket i lillans rum. tapeterna är rivna o listerna borta så imorrn när hon är på dagis ska vi tapetsera:) prommis i solen då hon skulle sova, men tog nästan hela rundan innan hon sov, det är ovanligt då hon brukar somna på 5 röda pådagen.
har hämtat in påskris o satt i fjädrarna det blev så påskfint:)

när per var o slängde skräp o pantade gjorde jag o lillan bankärenden o hälsade på min fina mormor, fick mig en jättefin  fat och tillbringare:) våfflor bjöds på det på till middag o sen for jag o lillan på badhuset o lekte av oss lite, jag lekte inte lika mycket då jag inte är lika smidig:P

nu ska nog skrutten sova sen ska jag måla lister, ett mörker det med, men hellre det än tak.

bilder



lite bilder från mammas o pappas kamera:)


nu sover dockan, per är i garaget, jag mår dåligt o känns som jag har pizza ända upp i munnen. sitter o dricker cola o hoppas det ska gå över nån gång. hade tänkt måla taket men orken svek mig, 9 är sent för mig:P

hur lång tid tar det för ögonbryn att växa ut, jag sparar men det tar sån tid o jag är less på att se ovårdad ut.

har hyrt film som jag ska se, undrar om jag ska äta glass också bara för att, är faktiskt inte sugen men vore konstigt att gå isäng utan glass också:)


big city

imorse hade vi sovmorgon ända till halv 9, skönt, händer inte ofta i det här huset:) men är tröttare nu än vanligt ändå haha. sen for vi på dagis för utvecklingssamtal, hon är ju så duktig o gör oss så stolta!

sen hastade vi iväg till city bara jag o älskling, det är så mysigt att bara vara vi det hör inte till vanligheterna känns det som, men då man jobbar flera dagar så vill man ju inte gärna lämna bort lillan.
per skulle lämna nå prover o köpa nå tråkigt till garaget, det drog ut på tiden som vanligt då man har en tid o passa. jag fördrev tiden med att äta glass o 3 chokladkakor:)
vännäspizza till middag o nu sitter jag här, klockan är bara halv 5 så vi har ju hela kvällen på oss o göra nåt:)

nu ska jag stänga datorn säger chefen (lillan)

cooling



mammas cooling

idag har vi haft en riktig familjemysdag, inget speciellt men att bara vara under samma tak en hel dag känns som en lyx då man fått jobba mycket ett tag:) förmiddagen bestod mest av tvätt, 4 maskiner!! städade min garderob,  dammsugade huset och gjorde lunch medan per tog bort vggen i garaget o va på skroten.

på eftermiddagen for vi till cityt, köpte tapeter o takfärg, nå tråkiga saker till garaget o handlade i vännäs på vägen hem.supergod middag, bankad fläskfile med ädelostsås, klyftpotatis, o wokisar:)
sen for vi ut en sväng med fyris för utestund o nu har vi gjort sdmoothie o soffmys:) har inte rört mig en meter mer än jag behöver, till bilen o tillbaka va nog längst:P

glass, chips o dip framför en film tillsammans med min älskade, min man, min bättre hälft o mitt livs stora kärlek!


en bajsblöja senare

gårdagen bestod mest av jobb, mötte upp familjen på rasten o gick rundan o handlade. slutade 5 så då var det bara att äta, lite myspys sen skulle dockan sova. när hon somnat tog jag min glasskål o såg halva luftslottet som sprängdes innan jag somnade.

idag var det morgon klockan 6, vi har hunnit tvätta äta frukost o byta bajsblöja:) just nu ser vi boog o elliot, nya favvon. idag vet jag inte vad vi ska hitta på, om det blir en tur till city eller fiske, det snöar då just nu så...

lite bilder från förra helgen




catching

idag kom lönen, wihooo vad ja blev glad!! eller imorrn menar jag, ska åka o hämta vagnen nu snart, hoppas den är fin!

hard work idag, har varit allmänt lullig i huvet idag, syrebrist skyller jag på:P ska försöka lägga upp bilder från veckan senare ikväll då jag har mer tid o sitta här o slöa:)

in between

natten har varit tung, lillan har vaknat o grinat flera gånger o nu då jag borstar tänderna ser jag två nya hörntänder så hoppas det är dom som spökat:) sen va hon på strålande humör då vi gick till dagis båda två, jag för jobb o hon för lek:) mamma hämtade lillan o jag gick hem halv 1, ska börja igen 3 så hon ska va med mamma tills per kommer hem.
har lite egentid så jag har cyklat o ska hoppa i duschen, ska dammsuga en sväng hos mormor också innan jag börjar jobba så det är bäst jag lägger på ett kol!! men vad annorlunda allt kan va, idag är jag pigg o glad, familjen, livet o vänner gör mig lycklig!

prommis

nu känns det lite bättre efter mysiga kramar med mannen o en prommis med lillan. men det blir som en ond cirkel då jag är knäckt, lillan gnäller o då blir jag arg, sen får jag dåligt samvete då jag blev arg o då blir jag mer trött i huvet. o hon har bajsat så nu är hon som ett nytt barn, ännu mer dåligt samvete för att hon har ont i magen o jag skäller på hon... men nu blir det film o glass för att döva det dåliga samvetet:)

imorrn är det jobb på dagis sen sjukhemmet, roligt att få jobba:)

knäckt

känner mig helt knäckt idag, ingen lust  eller ork till nåt, osocial o jävlig kan man säga:P lillan har mest varit gnällig o grinat när vi var borta o det gör inte saken bättre. blev lite bättre då vi kom hem så hon fick gröt o sen gick vi ut o åkte 4is o bob o kollade på hästarna. men minsta motgång o gnället börjar. o jag har ingen ork tyvärr. har nyss fått i oss middag så jag hoppas det känns bättre snart. filip ska komma o hålla oss sällskap ett tag ikväll också:) nu låter det som nån kommer!

lycklig

kan man vara annat än lycklig med så mysig dotter o underbar man.

igår när älskling kom hem hade han hyrt film o köpt godis till mig, lillan sov o jag skulle gå å se film men hann somna innan jag hann trycka igång tvn, får göra ett nytt försök ikväll:) kan då inte skylla på jobbet då jag bara jobbade 3 timmar på kiosken o det är bara roligt:)

idag ska vi till linda o leka lite ute, då vi bo på vischan har jag funderat på  hur vi ska göra med lunchen, skulle nog bara bli grin om vi skulle gå hem med magen tom. men nu har jag gjort kycklingsallad som vi ska ta med, kan man ju äta hur o när som helst:)

annars blir det nog en trevlig dag, skönt att vädret tillåter att vi är ute:)

speed update

speed update då tiden inte räcker till, eller viljan:P

redan v12, valparna är 2 veckor idag alltså, spännande jag vill fara dit o kolla ut vem vi ska ta:) men vi ska inte dit idag iaf.

gårdagen var underbar, for o pimplade på angsjön, mamma o pappa kom också dit. sen bjöd mama på middag o marängswiss till efterrätt, mums!

idag är det jobb klockan 1, har varit o lämnat lillan på dagis o gick en prommis samtidigt, cyklat på motionscykeln lite så nu kastar jag i mig lite lunch innan jag måste iväg

tvättmaskinen är köpt

imorse for jag o lillan till mamma o tvättade lite o sen ut o leka i snön medan maskinen gick, hade hoppats på sällskap men vi gick tydligen om varann men det är så typiskt. skulle gå hem från storvägen o jag fick en snilleblixt o tänkte att vi skulle gena över baksidan, tog en halvtimme innan vi pulsat genom snön, en 1åring o en gravid är inte det smidigaste ekipaget:P

efter lunch for hela familjen till city o handlade på maxi, jag köpte glass så vi klarar oss ikväll o fyllde upp kyl o frys så vi klarar oss en månad hade jag tänkt:) in på media markt o köpte en tvättmaskin, wiihooo...

kotletter, sås o klyftpotatis till middag, sen gjorde jag efterrätt som var jättesmaskig o gick hem hos dom andra också:) sitter o läser bloggar, o känner på magen o jag kände min första sammandragning nånsin!! jag kanske också kommer i mål så småningom jag med:)

imorrn ska vi fiska o mysa o då dom lovar fint väder:)


50 dagar kvar

nu är det prick 50 dagar kvar till bebis SKA va ute, men vad jag vill spelar ju bevisligen noll roll då den kommer då den är redo o klar. just nu tror jag bebis fastnat i mitt bäckenben, så känns det iaf:)

tidig morgon i vanlig ordning, per kom hem klockan 2 så jag tog morgonpasset även om det tog emot, men jag har ändå så svårt att somna om, ligger o tänker på allt som ska göras istället. vädret ser inte så lockande ut så kanske ska passa på att städa nu på morgon så kan man gå ut o åka skrana i daln sen innan lunch, per ska på tippen en sväng o sen vet jag inte om vi måste till cityt o köpa en tvättmaskin tyvärr.

nu tror jag vi har allt för att bebis ska kunna komma, syskonvagn, två enkelvagnar, sängar till båda barnen, kläder ifall det är en pojke så vi klarar oss på bb iaf, vad mer kan man behöva?


god kväll

har varit en lång dag, så härligt när det är fullt upp på ett vis:) jobbade 7-15.30 idag, sen gick jag o hämtade lillan på dagis. blev tvärlat där o per kom o hämtade oss. packade smutstvätten o for till mamma o lånade tvättmaskinen, blir galen o snål o det känns skittrist att köpa en ny tvättmaskin men vad har man för val. när per tittade på tvättmaskinen så lärde han samtidigt lillan att svära för första gången, eller jag vet inte om det var första gången eftersom hon sa "inte säga h-vete pappa bajja bajja". o vem kan bli arg då?:)

har hunnit åka pulka med filip i daln efter middagen, så skönt o få komma ut o andas lite efter att ha varit inne hela dagen. nu är per o spelar poker, jag är jättebesviken att det inte fanns carte dor åt mig i hela bjurholm, så här sitter jag utan glass eller gotta, mannen är på vift o lillan sover, lika bra o sova med...

imorrn hoppas jag på fint väder så man kan va ute o leka:)

marskväll

har jobbat några timmar på kiosken idag, knappt så man känner sig nyttig men. gjorde skrov o tog med hem, lindrigt:) efter maten gick vi ut hela familjen o åkte fyrhjuling, skottade o åkte bob. det är så härligt nu när det börjar va ljusare på kvällarna, att man kan gå ut efter middagen hade man inte en tanke på i januari.

älskling har varit o köpt glass så kvällen är räddad:)

lite bilder från kvällen



eggar

oj vad jag eggar bloggen idag, klockan är bara före 2 o det är 3e inlägget:P

sitter o smälter maten o vill ha något gottis, men vad? alltid den stora frågan. jag sitter o ser reprisen biggest loser, såg det igår o inser att min hobby är att se tjockisar plågas, varför är det så fascinerande?

lillan vaknade strax efter 6 så vi hann mysa ordentligt innan det var dagis dags. vi gick ut o lekte vid 8 o 10 skulle hon va på dagis, för att hon ska hinna va med på lunch o somna där eftersom jag börjar mitt i sovtiden, men det känns som knasigt o lämna hon 2,5 timma innan det behövs. speciellt då hon inte vill att man ska gå, idag grät hon inte men tittade inte åt mitt håll ens då jag gick.

har cyklat o skottat lite mer på baksidan sen jag kom hem, värmde rester till lunch o åt framför tvn, det är som mysigt då man är själv. ska snart iväg o jobba på kiosken, kul då det var så länge sen:) blir nog att ta hem skräpmat till middag då:)

bilder



ekel


v33

torsdag

tror jag gick o la mig för tidigt igår, va rätt slut i knoppen o mådde illa så jag gick o la mig klockan 8. vaknade halv 6 imorse istället o kunde inte somna om, känns så onödigt då lillan sover som en stock fortfarande.

gårdagen var trevlig med strålande väder, va ute två timmar på förmiddagen, gjorde gomackor till lunch, värmde i ugn o med kyckling o ost supersmaskens:) sen gick jag o hämtade annah o pojkarna så jag skulle ha nå sällskap till kladdkakan, kokade kaffe o emma kom också o vi åt o drack o myste:) linda o wille kom på eftermiddagen också o höll oss sällskap:)

per kom hem o tog ut lillan så hon fick komma ut o leka o åka fyrhjuling
17.30 dukade vi fram för middag, noll inspiration så det blev hamburgare med ägg o massa göör:) lite mysipys o soffan innan det var läggdags för lillan, trött efter mycket barn o mycket utelek:)

nya zlatan

läste på msn att är ditt barn nya zlatan, o det känns nästan som det. sparkar hårt o jämt så jag tappar andan o mår illa, men man vet då att den lever:) hade tid hos bm men valde att jobba istället, så nu kommer det gå 5 veckor mellan besöken. jag tycker det känns skönt då jag mår bra o bebis uppenbarligen också mår bra:) varför måste man dit så ofta egentligen?

känns som länge sen jag skrev nu, har bara jobbat o inte varit hemma på slutet o har jag varit hemma har jag nog mest sovit:) dkönt iaf att få jobba då jag klagat så mycket på hur lite jag får jobba. är helt inne på att kliva upp klockan sex nuförtiden så jag vaknade först, klev upp o gjorde gröt då jag är vrålhungrig. sen kom lillan tassande o ville inte ha välling utan gröt som mamma, hon börjar bli så stor dockan min:) när klockan blivit lite mer så ska vi ut o åka pulka tror jag, kanske hinner baka en kladdkaka före?:)

this is my life

nu har jag sett melodifestivalen final, söt tjej som vann, vad roligt:)
anars har det varit jobb hela dagen idag, delad tur så mitt på dagen for vi till agnäsbacken o fikade o åkte bob. härligt väder, tills vi kom fram dit då gick solen i moln, men man ska väl inte räkna med något annat, brukar ju va så då man verkligen ska UT I SOLEN :)
gjrde kcklingrulladibaconmedbrie till middag, gott men jag saknar alltid mera salt, men borde väl inte äta det så mycket om jag tittar ner på bollarna som är nedanför knäna:P tji fick jag som trodde att jag skulle slippa vätska den här gången.
trodde, eller rättare sagt hoppades att natten skulle komma tidigt så att jag skulle hinna på 9an o köpa glass, men den kom inte förrän prick halv 10 så nu vet jag inte vad jag ska mumsa på i sängen, kanske kolatårta?:)
min docka sover o per är med vänner, film o gotta sen sover jag gott:)

provis

idag vaknade vi klockan 6, gjorde välling o hoppades få ligga en stund till men icke. gick o skulle hänga ur tvättmaskinen men vet inte om den jäveln är paj, har startat om den nu o håller tummarna att den bara dummade sig. frukost stund o plocka lite, sen ska vi gå in till mormor o hjälpa henne o handla o så.

 sen ska vi följa med pappa o filip till provåker, åka skoter o va ute o leka, det mår nog lillan bra av efter att ha varit inne o varit sjuk i 2 dagar:)

dad

idag är jag glad, lite rastlös o lite trött, fastän jag sovit länge o bra. kanske är så att man kan sova förlänge:) har iaf hunnit med mycket idag, sorterat våra papper som skulle varit gjort då vi flyttade ihop för 2.5 år sen:) dammsugat, gjort lunch, prommis med lillan, handla, tvätta soffan, byta i sängen osv:) har handlat så att jag kan baka kolatårta som vi kan äta imorrn.

tråkigt att inte kunna gå ut men känns som fel då hon ska va hemma o kurera sig. imorrn är hon då officiellt frisk så då ska jag försöka roa henne kungligt:) härligt väder är det då idag, solen har strålat hela förmiddagen så man blir alldeles lycklig:) lite regn nu på em, vädret är skumt.

tacos till middag, skulle gissa att hela bjurholm äter det i veckan:P o jag blir poppis hos gubben. han är helt slut då han kommer hem på kvällen, äter o sen sover han nästan, men han är så duktig min älskling:)

torsdag

den här veckan har gått så fort, eller inte igår va en långtråkig dag egentligen. men nu är vi friska o krya men är väl bäst o va hemma 1 extra dag. vet int vad vi ska hitta på idag, skulle då fått komma ut o få oss frisk luft:) är inte så kallt o snöar då inte än iaf, klockan är ju bara halv 8. vi är som morgonpigga i vår familj men det är klart då man börjar jobba 7 kommer man in i den rytmen.

vi ska nog baka ikväll iaf, är sugen på kolatårtan min:)

nu kommer min trotsis bäst o kolla läget:P

yoga

förra veckan va jag o hälsade på världens bästa granne, vi bor endast 1,5 km ifrån varann men känns ändå mycket närmare dit än till bjuris fast det är lika långt åt båda hållen, måste va för att vi bo i nyby:) i alla fulla fall fick jag låna gravidyogadvd som jag prövat idag medan sjuklingen sov. verkligen min grej, inte ansträngande för fem öre men känner mig nyttig o glad nu efteråt:)
provade den förra året men då gillade jag det inte alls, kände mig bara dum. men nu när jag sträckt o tänjt ut mig så mycket det bara går mår jag kanon:) vig som ett kylskåp så det kan ju bara bli bättre haha, tur ingen ser mig.

lillan är pigg men inte hennes mage än tyvärr. hon blir hemma imorrn med mest bara för smittorisken o så. dom ville inte ha mig på jobbet heller o få in nåt där, förståeligt:)

snön har öst ner hela dagen, jag är besviken jag som är så stolt över plätten här bak jag skottat fram, bara den inte snöar igen igen. per har stuckit med alla spadar så jag får inte skotta nåt idag, vad ska man hitta på då man bara är hemma, hemmet är någotsånär ok o maten klar.
va en sväng på affis med vagnen men var så halkigt ute så är inte sugen på prommis direkt

vab

vet inte vad lillan fått, pigg o glad men har bytt blöja på löpande band. hon får vara hemma idag iaf så hon inte smittar nån annan. emmy är här o har sovit över också så vi har sällskap:)
vab för första gången, per jobbar  nog till sent igen så.
kort  o trött inlägg men är inte van o stå o byta blöja 1 på natten:)

skottning

klev upp o tog det piano imorse, stor fördel då man jobbar kväll är att man bara kan va:) lekte med lillan o grejjade ipå tills det var dags att lämna hon på dagis.
när vi kommer dit säger hon mamma också dagis, mamma vill inte jobba. o när jag skulle gå så grät hon. usch så hemskt första gången hon gör så o jag ville bara ta med hon hem igen. höll igen men då jag gick därifrån rann tårarna på mig också. gravid eller mammakänslor, hemskt var det iaf. blir bättre imorrn då jag inte måste lämna hon så hon sover där då blir det inte lika länge.

lät som hon skulle få komma hem tidigare från dagis iaf, elin o ekel är hemma o hon älskar ju att träffa dom, pratar alltid om bebis då vi ska till boppa:)

gick hem o skottade baksidan lite, orkar inte så mycket i stöten därför är jag där lite o ofta:) gjorde lunch o trodde älskling skulle komma hem o äta med mig men, hade jag gjort en dunderladdning så det skulle räcka till ikväll också så det bara skulle vara att värma för dom då kom hem. jag kände mig bra snäll som tänkte så:)

cyklade på min motionscykel o såg hem till gården, in i duschen o nu äter jag mellis framför datorn. ska väl dra häcken mot jobbet snart:)




mammas älskade lilla hjärta!!

tack lina!!

tack lina för min fina blogg!!:) jag är supernöjd!!

har just kommit in från baksidan, skottade lite bara o nu sitter jag o ser biggest loser, vet inte varför men jag gillar det skarpt:) god middag, plocka bort, har rengjort plattorna o ugnen, blev lite rädd då ugnsrengöringen luktade så starkt att det kanske kunde va farligt för bebis men stod då inget på flaskan.

vet inte vad jag ska unna mig ikväll, älskling är borta o ser hockey, glassen är slut o jag vet inte vad jag ska äta.

lite bilder från dagen:




snön på baksidan, når nästan upp till taket,




Annah o pojkarna






afternoon

hade planer att fara på badet med bit´n på förmiddagen men tittar ut o ser att det stormar så bestämde att det skulle bli innedag, annars hade vi nog blåst bort på vägen in mot cityt. bjöd hit annah så hon skulle få se hur fint jag städat:) ola o niki leker så bra ihop o det värmer i hjärtat att höra hon skratta o leka, stor skillnad hur hon leker med andra bara på några månader! bakade en kaka o kokade kaffe o surrade för glatta livet, det är så trevligt.
tog ett bad då annah o barnen farit hem. ona trött ona hem säger lillan då dom sätter sig i bilen, sötnos, skulle gissa att det är för att hon själv var trött för sen lekte hon att dockan sov i badet o jag sov:)
får skotta baksidan en annan dag, lillan har inte sovit idag så skulle gissa att hon inte är sugen på att gå ut efter middagen, blir nog tv-mys sen sängen för hon:)
nu ligger älskling i badet efter att ha jobbat utomhus idag, förstår han. sen blir det middag, tacokycklinggratäng, eget hopkook men smaskigt:)

v32

idag går jag visst in i vecka 32, familjeliv är inte dumt att ha:) 62 dagar osv:)

idag gjorde vi morgon o myste på i soffan, fick äta frukost tillsammans med min älskade innan han skulle iväg o jobba, då gick jag o lillan ut o skottade o lekte lite på baksidan tills orken tog slut, inte hos mig utan dottern krävde joggi:) har dammsugat o tvättat kläder, bäddat sängen o sånt där hemmafrugöra som är ett nödvändigt ont. jag tillhör inte dom som klarar av att hålla hemmet skinande. skulle jag få oväntat besök skulle jag få panik då lillans leksaer är överallt, o bara som småstökigt som jag aldrig sett hos nån annan..
jag tror seriöst att alla mina vänner har dammfritt o stökfritt 24/7, kanske ska börja göra oväntade besök hos andra o kolla läget:)
ska göra lunch o sen ut en kortis så hon somnar, sen ska jag fortsätta skotta. vill kunna dricka kaffe där nu då vädret tillåter:)

solo

per sover(!!) o jag ser tv o nördar, har jobbat o vill varva ner, kan inte bestämma mig om det blir glass ikväll eller inte, hade som bestämt mig för att försöka dra ner på osckret, men det gör mig bara mer sugen. jobbat 10 timmar idag, skottat lite på baksidan, myst med gumman o ätit supergod mat. toppendag:) men nu är jag trött.

nån som är sugen på hålla mig o lillan sällskap imorrn, kanske jag bjuder på kaffe?:)

fotbollsfötter

mina fötter är runda som fotbollar, har börjat samla vätska igen. så sanrt får jag väl damma av joggingskorna jag hade förra grav, men det kunde varit värre. bebis i magen har också fotbollsfötter, men mera så att den sparkar så hårt att jag tror den ska komma ut. kan man va orolig att bebis sparkar för mycket?

sol ute




vilket härligt väder, alla lever som upp då solen lyser:) har iofs jobbat o varit inne hela dagen men det spelar ingen roll, man blir glad ändå:)  nyss ätit upp resterna från tacos igår, enkelt o lätt ska det va då man inte är hemma förrän halv 6, va tvungen o handla o hämta lillan innan vi kom oss hem.
snart ska jag o lillan hoppa i duschen innan hon ska sova, sen är det lördagsmys med min älskade man som gäller;)

friday




Fina bilder från en underbar dag:)


fick sms imorse av annah o teres så jag lillan traskade dit efter lunch, fikade i solen o lekte. så roligt nu när barnen är stora nog att uppskatta varann:) heldag där iaf, hem till tacomiddag:) nu ska lillan sova sen är det fredagsmys!!


Zzzzz



låtsas sova:)




nya frillan:)

guten morgen, i vanlig ordning vid 6 tiden. jag var helt slut, låg o funderade på om jag är sjuk kanske, visst känns jag lite varm?:P men det var bara att kliva upp o kramas, o det är ju inte fy skam o helt plötsligt mår jag helt ok!
idag är hela familyn hemma o är ledig, vi ska nog skotta kramas o mysa så där:)

hemma igen

nyss kommit hem igen, det gick bra hos barnmorskan. sf 30, hb 135, 100/60, hjärtslagen 136. så det gick ju bra den här gången med:) kanske sov jag lite mycket men det gör ju ingen skada:) det är ju så skönt att få krypa till kojs när man är så här rund o mysig.

hos frissan bad jag hon ta bort allt nött, det gör mig galen att det ser risigt ut jämt o bättre kort o bra än långt o slitet. ser nu gammal ut, minst 35:P o emmys kompis tycker jag är ful. får se hur min bättre hälft reagerar. det växer ju vilket som:) jag tycker det är skönt o är nöjd ändå, även om jag trivs bäst i långt, men mina barn har gjort mig tunnhårig så det verkar inte funka längre, vill inte ens tänka på hur det ser ut efter jag ammat.
tack snälla emma som följde med mig, så trevligt sällskap o hon fick också följa med o lyssna på lillbebis:)

vännäspizza såklart till lunch, supergott o sen lite godis i bilen på vägen hem var pricken över iet. hämtade lillan direkt jag kom hem, gick en prommis o nu sitter jag här, borde göra nytta!!

5.30

då var det morgon på nyåsvägen, usch o fy, har sovit som en kratta, ingen ställning är bekväm o lillan vill sova på min mage hela tiden annars vaknar hon. slog igång lite nalle puh o kramades i sängen till halv 7 iaf. då var jag ändå så hungrig så en gröt va det enda som gällde:)
ska snart klä oss o gå på dagis, det är det som är skönt med att vara uppe i tid, man hinner så mycket utan att stressa, fast det är som farligt också för då tar man det lugnt lite för länge o blir sen ändå. vi har hunnit göra en fikaväska åt pappa också, vi är så snälla jag o lillan:)

efter jag lämnat hon på dagis så ska jag o bittn till vännäs, min fina vän som är så snäll o håller mig sällskap då gubben inte kan:) får se vad domen blir på kroppen idag, äter mest godis o gotta, inget järn så det ser väl inte ljust ut.

nu diggar vi ikapp med fåret shaun wihoo

mätt

nu har emma farit hem, per kommit hem o vi har ätit middag, jag åt som en kissekatt för jag var mätt på den chokladliknande degen jag smaskat på hela dagen, emma sa inget så antar den var ok, eller också är hon artig:) jag tog lite keso i maten, det är så gott o lillan verkar gilla det med för hon åt upp allt mitt den lilla rackaren.

bm imorgonbitti, hade börjat hoppas att jag skulle få sällskap, men verkar inte bli. känns så trist att fara själv men det är väl inget roligt för nån att ba sitt o titt heller:) per ska jobba så...

rastlös o lat på samma gång, inget kul väder då man blåser bort då man går ut o inne har vi varit hela långa dagen. dammsugaren har fått jobba lite, det behöver den:)

onsdag

vilka roliga rubriker jag kommer på:P tycker det nästan är svårast.
sovrmorgon imorse iaf, klev upp halv 8 vrålhungriga båda två, per var redan uppe(!) det hör inte till vanligheterna:) grötfrukost som vanligt sen har vi bara myst på hemma, egentligen hade lillan dagisdag men kändes bara drygt att dra ut hon i stormen. fina emma kommer snart då ska vi äta gomat, lax jag älskar lax:) fisk i alla former egentligen förutom fiskbullar. hade tänkt bjuda på nå gott till efterrätt också men det ser ut som skit. hoppas den smakar iaf, men det var så stor o fin o sekunden innan jag tar ut den pyser den ihop o blev 2 mm hög.

gick lååångprommis till skogsvårdstyrelsen, usch vad det blåser, så fort hon slog igen ögonen vände jag om till värmen o myskoftan, skönt med gamla vänner är att jag inte känner behov att göra mig fin som om jag ska träffa mycket folk:) fast det är roligt det med men..



dagens myskofta:) v 31




hjälper mamma med snöskottningen



min guldklimp, tröttis:)

kväll

oj nu har vi varit borta hela dagen, gick på affis kl 9 o handlade då det ekade i kylen. sen gick vi till annah o fick oss supergod soppa, soppa är så gott:) självklart stannade jag så länge att jag skäms, älskling hämtade mig halv 5. rester till middag sen lämnade jag lillan till mamma o själv for jag o simmade med emma, skönt men lite mycket folk-. nu sitter vi i soffan o kramas. jag är så sugen på nåt, kvällssug har jag varje kväll nuförtiden men inget känns riktigt rätt..

tisdag

dagarna rusar förbi nu känns det som, helgen gick ¨på en sekund o igår va över på ett kick också. idag ska vi luncha o imorrn har jag äran att få bjuda på lunch också:) känner mig glad o social i lagom doser:)

vaknade imorse av att lillan låg o skrek att vi skulle ta på hon hjälmen:) hon fick välling o nalle puh sötgumman. jag känner mig pigg o utvilad, mår toppenbra egentligen med tanke på att det är v31 just nu. bm o frissan på torsdag kul kul!

nu frukostmys

RSS 2.0