naken fis

min dotter älskar att vara naken, som alla vet. säger jämt, niki naken fis, med två ord. o då tycker jag hon är så söt att jag inte säger nåt då hon klär av sig:)

annars så har jag jobbat hela dagen idag, 7-12. sen hem o äta o försöka sova nå timmar för jag var så trött. men icke sa nicke. familjen höll mig vaken tills det var dags att bege sig på jobbet igen o jobba kvällspasset också. slutade 9, gör så stor skillnad att få sluta en halvtimme tidigare:)

trött o lättirriterad är jag känner, samtideigt som jag är på strålande humör o nära till skratt, hormonmonster alltså:) lillan är fortfarande sjuk, min docka, mammas älskling önskar att hon blev frisk nån gång!

dop

idag har jag, emma o hennes döttrar varit på dop. lillan hade 38 grader så hon fick stanna hem så jag for själv, det känns konstigt att vara själv. man vet inte riktigt vad man ska lägga sin uppmärksamhet på:) vi kom sent ´då jag kör som en pensionär men det dopet var så fint. god mat o god tårta:) huvudpersonen sov mest men jag fick då se henne iaf:)

mamma bjöd på middag, thaikyckling o nu är vi hemma igen. blir film o glass så fort lillan somnat. imorrn jobb, delat:)




söta emilia:)



Fina Emma & Tilde



Jag och Emilia
 

hade även massa bilder på emilias fötter, tårta, folk allt möjligt, duktig fotograf lillvännen:)
känns trist att inte lillan kunde följa med, ovanligt att inte lägga upp en bild på henne men... annars väldigt trevlig dag, hade fina bilder på dopet också men vet inte vad som är ok att lägga upp, så jag lämnar det så här:)

sovis

imorse tog vi lite sovis hela familjen, låg i sängen o såg film o åt välling sen klev vi också upp och åt frukost tillsammans, det händer inte ofta men är så mysigt:)
sushi igår va gott, det är min grej jag som älskar sjömat eller vad man ska säga. massa tårta o gotta sen glass och sommaren med göran då vi skulle sova. den är så bra, skulle kunna se den varje kväll:)

idag ska vi på dop i brattfors, skoj skoj. ska ta temp på lillan snart me ntror nog hon är pigg nog att följa med, sen skulle mamma bjuda på kyckling o jag gissar ännu mer tårta:)

stolt

ville bara säga att jag är så stolt över MIN gubbe:) klarade e-teorin idag! grattis min älskade skatt, jag är så glad att jag har dig!!

medan älskling skrev passade jag på att göra massa ärenden på stan, så nu ska nog allt vara handlat o klart för flera veckor iaf:) smög även ner några reasaker, vantar till lillan o per, skor till mig o sånt lyxigt:) men har man jobbat hela julhelgen måste man ju få unna sig:P

ikväll ska vi till pappa o gratta han, sushi o sen tårta. jag har köpt ett glasspaket också som jag ska äta upp i sängen till nån bra film, tror jag ska se management med min favvo jennifer aniston:)
imorrn blir det dop för mig iaf, får se om resten av familyn kan följa med men jag kommer då. så det lär bli gofika o gotta för mig hela helgen lång o det tackar jag ju inte nej till:D

trevlig helg!

eggning

idag eggar jag bloggen, men lillan sover o älskling är på vift, huset är städat o det brinner i pannan. vet inte vad jag ska hitta på då:) ska nog lägga mig tidigt sen o he igång en film:) är proppmätt då jag har varit hos mamma, vet inte vad det är med det huset men så fort jag är där så går jag o är småsugen på gotta hela tiden, springer mellan soffan o skafferiet hela dagen. är alla så hos sin mamma?

bjuder på en bild på mamman i huset au naturell:)

magen v 26

bortbjudi

idag är vi så bortskämda att vi blir bjudna på middag. lindrigt o bra:) vi har vait hos mamma hela dagen nästan så älskling får plugga i fred, han är så duktig o arbet o jag har mest legat på soffan idag.
imorrn ska vi då ha lite mamma pappa tid o shoppa lite, myspys:) sen ska det bli spännande att prova sushi imorrn till middag, sen tårta o gottis för pappa fyller 51 år imorrn:)
ska gå hem då lillan ska sova förhoppningsvis sover hon i vagnen då, men vem vet!

blir så less på människan ljuger om allt, eller har åsikter som ändras lika fort som vädret. är det mina hormoner som spökar o gör mig känslig men orka ljuga om vad man gillar för mat.. hoppas jag blir lättare att ha o göra med då bebis slutar sparka sk***en ur mig:) eller hoppas att jag slutar bry mig iaf

sjukling

lillan har feber idag, inte mycket men inget dagis barn. typiskt att behöva tacka nej till jobb men vad ska man göra.. är hemma o myser, ska göra korv o stuvade makaroner till lunch det älskar resten av familjen:) sen tror jag vi tar vagnen o går till mamma så per får plugga i fred.
hade tänkt få umgås med annah idag men känns som vi får ta det en annan dag. typiskt.


en vilde

jag tror det bor en vilde i min mage, bebis sparkar så jag tappar luften o maten kommer upp igen. vet inte om jag har dåligt minne men minns inte att lillan sparkade så hårt, även om jag vet att hon var väldigt aktiv också.

annars har det varit jobb för hela slanten idag, känner mig inte riktigt pigg så det har varit en rätt tung dag men det allt går ju:) lite mysstund med lillan innan hon skulle sova. gjorde varmisar åt gubben som va ute o skottade i snöstormen.

city på fredag, måste köpa doppresent, födelsedagspresenter innan helgen då vi ska på massa kalas:) ska köpa sushi också, jag har aldrig ätit det förut så det ska bli kul att prova:) till o med mormor ville prova det trodde jag aldrig!

nu robinson o mys med gubben;)

bilder

nu eggar jag, men har nyss ätit middag o det gick bra:) lillan o älskling kör 4hjuling så jag passar på att lägga in lite bilder:)




mamma stäng jackan!!! har klätt sig själv så blöjan är lite fel:) 

mystjejen!





grillar med sin älskade boppa

tuesday

i natt var ingen rolig natt, fick mig en läxa som hette duga vad jag kan äta o inte äta. visste det redan men har fått kräkas hela natten o varit helt slut hela dagen.
älskling skulle plugga så jag tog lillan o for till mormor. hon kokade blåbärssoppa som fick stanna kvar faktiskt, o passade lillan så jag fick vila. sen skickade hon med mat hem så det är bara att värma. guldvärt!
sov en stund då lillan sov så nu känns det bättre, har ätit en polarkaka o druckit proviva, ska jobba imorrn så det är bäst jag tar mig i kragen:)

äntligen har vi köpt en vagn, inte för att det var nån stress men det fanns nästan inga begade o då ingen färg som dög. men är ju bara i v 26 så den får väl stå o samla damm fram till våren:)

hockey

som vanligt är det sport på tv på nyås, som tur är går det bra för modo annars blir det så tråkig stämning.
jobb idag, fick ihop 8 timmar så det känns ju bra:) älskling köpte kräftor åt mig idag också, så gott!! ska köpa ett lager så jag kan gå o äta jämt. annars har vi mest suttit i soffan ikväll, jag sitter o beklagar mig över min stackars mage. har haft så ont o jobbigt sen jag åt upp 200 g chokladkakan igår, så gott men vad jag ångrade mig sen, som vanligt.

imorrn ska mormor bjuda på lunch igen, uppskattat:) sen blir det mammaträff o det är också uppskattat:)

lillbebisen är helt vild ikväll, per tycker det ser skumt ut då magen far åt alla håll. men konstigt nog känns det ju inte konstigt. man blir som van o kan inte tänka sig att vara själv i sin egen kropp.

choklad

jag är så sugen på räkor eller kräftor, det enda jag tänker på är mat. ska det vara så här? jag vill äta kräftor varje dag hela dagarna, mums! i brist på det så ska älskling på 9an o köpa en chokladkaka åt mig, det är jag värd:)

idag fick jag sovmorgon, sen åt vi frukost ihop, myspys för det händer inte ofta idet här huset. jag vill äta direkt jag vaknar men inte per så det tajmar så dåligt oftast. sen for han ut med fyrisen o jag o lillan gick ut och åkte bob o lekte. när hon var lagom kall o blöt gick vi in o åt lunch, hon åt bra! sen gick vi till mammao har varit där hela dagen. dom tapetserar sovrummet o man blir som sugen på ta tag i nåt här hemma. pasta o fläskfilesås bjöd jag på till middag. gott gott. jag o mamma var ute på prommis då lillan skulle sova o i klockarbacken halkar jag o hamnar rakt på ändan. mamma blev förskräckt men det gick bra:) men pinsamt än ont :)

jobb imorrn, det gillar vi!

¤

lördag idag, har varit lugnt, känns som jag mest suttit i soffan o sett tv. inte det jag vill se utan det har ju varit skidor:) efter lunch så for jag och åkte skidor, alla åkte om mig, en del två o tre gånger men nästa gång hoppas jag att per följer med så jag kan prova dom andra skidorna. jag skyller på dom o inte alls min brist på teknik:)

gjorde färdig kyckling, färdig potatisgratäng o färdig bea till middag. kan inte misslyckas tänkte jag men.. pers bit va blodig då han ätit lite så det blev skorpor o nyponsoppa för han o gumman. min bit såg då helt ok ut så jag o tyckte det var så gott:)

älskling har köpt glass till mig så jag sitter o väntar på att hockyn ska ta slut så vi kan gå till sängen, slå igång en film o äta oanstädnigt mycket glass:)

ljuva lördag

ja nu sitter vi här igen, men morgonmys måste va det bästa, speciellt när man är för trött för kvällsmys:) har ju hänt både en o två gånger att jag somnat före lillan:) imorse vaknde jag tyvärr klockan fem o kunde inte somna om. vad beror det på? måste ha somnat efter 6 iaf för när lillan vill kliva upp klockan 7 så är jag jättetrött.

iaf så är jag superhungrig på morgon, men nu har jag ätit gröt o mackor så nu känns det bara bra:) idag tror jag vi ska ut i spåret igen, vi hämtade pers gamla tävlingsskidor i agnäs så nu kommer jag bara att susa fram:) för jag saknar både teknik o skicklighet, vi blev omåkta av pensionärer sist:) sen vet jag inte om vi ska hälsa på mamma en sväng, älskling borde plugga o vi kanske stör?

taco

ikväll hade vi turen att bli bjudna på middag, det är det bästa jag vet att få sätta mig vid ett dukat bord:) tacos o glass o bär till efterrätt, inte dumt!

annars har jag jobbat 7-17 idag, det är ett lönndrygt pass faktiskt i långaste laget, det går bra men jag är inte människa sen. synd att jag hinner bara kliva upp med lillan sen ska jag fara, iväg direkt jag kom hem o  sen ska hon sova direkt vi kommer hem.

nu sitter jag helt själv, ´älskling är o spelar poker o hoppas att han drar in degen istället för att dela ut:P annars har vi noll planer för helgen, äta o kramas är väl inga dåliga planer men:) nån utflykt lär vi väl alltid ta oss på.

dom jag jobbade med idag var säker på att det är en pojke i min mage, o det är en pojkmage men hade likadan med lillan så jag vet inte, spännadne att inte veta men jag är så nyfiken:) svårt att köpa grejjer också när man inte vet..

5an

jag o älskling var o åkte 5 km idag, hur skönt som helst:) vi fick oss ett gott skratt då jag hämtar skidorna o per säger : men gumman åker du med slalomstavar? haha jag har noll koll men tyckte jag åkte lite framåtlutad. kanska ska försöka fynda mig en bättre utrustning:) vi hade tänkt åka 1 mil men i första backen ska per visa mig hur man ska åka då går hans stav av så då var det slutåkt.  vi fick skratta iaf o hade jättekul, myspys med solsken:)
nu väntar jag på att gubben ska komma ur duschen så ska vi till min mormor o få plättar:)
min älskade underbara man;)

guten morgen

idag började dagen 6 igen, inte så kul då man vill ha sovis men.. efter pajala gröt o mackor o stora lass så känner jag mig rätt pigg. vi ser på nalle puh o äter skinka o ska snart gå o väcka min bättre hälft:)
idag ska min älskade mormor bjuda på våfflor eller plättar, vilket som är supergott speciellt det hon gör, annars är jag inte speciellt för pannkaka.

jobb ikväll igen 3-21.30. skönt att hinna va med lillan hela dagen nästan inan det är dags att fara iväg, hon är ju min skatt o stolthet. finare finns inte:)

gottegris

jag är en gottegris, matgris allt som är gott vill jag ha. höll på avlida av hunger imorse men hann inte äta frukost innan vi skulle iväg, inte heller äta på jobbet innan vi skulle börja jobba så jag mådde itne bra då klockan blev nästan halv 10 innan jag fick i mig frukost. gröttallrik o 10 mackor senare mådde jag mycket bättre:) rostat med mycket smör o ost o marmelad på jobbet det är det bästa!!
 slutade 11 o gick o hämtade min skatt på dagis o hem o åt lunch, lillan sover i vagnen o ag har inte hjärta att väcka hon. det suger i magen efter något gott men vet inte vad.

klockan 3 ska jag tillbaka på jobbet o jobba kväll, lyllo mig som har delad tur o få va på jobbet både morgon o kväll o dessutom slippa hälsa på annah ikväll:S men vad gör man då man inte har jobbat på en vecka o rik är jag inte så. bara typiskt att det alltid ska krocka sen går man flera dagar utan något att göra.

idag är per i stan o har sålt både vagnen o soffan:) katten har förlorat manligheten hoppas jag slipper känna kattpisslukt nå mer!!!

kan man få abstinens efter glass, hade huvudvärk o helt knäckt igår o tänkte bara på glass med kolasås?

pregnant

ikväll känner jag mig på smällen, eller helt slut egentligen men jag skyller på det iaf. chili con carne till middag o det var supergott!! lillan åt inget alls men det är ju bara så, hon är ju pigg o alert så:)
måste få skryta då jag klagat så mycket på henne med hon hade bajsat på pottan på dagis idag, stortjejen:) jag som aldrig trodde hon skulle kunna göra det då hon haft så problem med magen.
mindre kul då vi kommer hem o får krypa runt på alla 4 o leta var fan kattjäveln har pissat, imorrn ska han till veterinären o kapa!!!

är 2 cm mindre o 12 kg lättare än förra graviditetn samma vecka, helt otroligt vad det kan skilja på samma kropp:) minns att jag då tyckte jag var bara mage men vette tusan:P

nu ska jag gå o göra familjen sällskap, dom ligger i badet:)


:)

idag är lillan på dagis på 15 timmar, för första gången har jag inget att göra så det känns lite dumt. men hon älskar ju att va där så hon fick fara ändå. jag for o lånade mammas skidor och for o åkte längdskidor för första gången sen högstadiet, och det var jätteskönt! per blev jättepeppad o ska fara ut han också:)
enkelt med rester till lunch o nu ska hon snart hämtas, vet inte vad vi ska hitta på i eftermiddag.

igår va vi ute med familjen falk och åkte fyrhjuling och skoter och grillade. finns det nåt bättre än varm choklad o mackor med ost ute, mums!! sen for vi till provåker o hämtade med torr ved gratis, lite bättre än att betala för sur ved som knappt går att elda... mamma bjöd på middag, kyckling lindad med bacon o fetaost o gräddsås, ljuvligt gott o efterrätt på det så kändes det så bra i magen:) för första gången på länge så gick jag o la mig utan glasspaket, 20.57 fick jag panik o insåg att det blev ingen glass, men det gick ändå.

chili con carne till middag, lätt o gott.




sköna sönda

tidig morgon för oss fastän det blev så sent ikväll igår (med mina mått mätt:)) 6.30 vaknade lillan o ville inte somna om sen, jag försökte med allt, välling o nalle puh i sängen o macka men nu sitter vi uppe ändå, iofs är väl 8 inte så tidigt längre:)

igår var en underbar dag, myspys på morgon med lillan sen plockade vi bort det värsta här. när per vaknade o hade varit på tippen så for vi ut hela familjen o åkte 4hjuling. det var lite kallt men lillan klagade då inte, hon somnade efter ett tag till o med. försökte väcka hon direkt för att hon ska kunna sova på kvällen också men det känns som så synd om hon:) älskling skyndade iväg till city o skulle se bio med sina vänner o jag började med middagen, efter 4 kom mina fina vänner och kl 5 hade jag maten klar:) hade bakat eget bröd till som var smaskens till kycklinggrytan:) va så kul att få umgås, det var så länge sen sist o jag känner hurmycket jag saknat dom!

halv 9 så hade alla farit så då skyndade vi på med pyamas o göra välling o hoppa i säng. lillan var så upp i varv o låg o ropade på kevin o skrek, helt plötslit blir det tyst o hon sover gott:) medan jag plockar bort det sistakommer älskling hem:) han gör mig så lycklig.
som vanligt tog jag med glasspaketet o gick till sängen o såg en film, orkade inte se hela men det gör inget.

idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, måste till provåker o hämta ved iaf o säkert en tur med 4hjulingen också, varm choklad o ostmackor är ju inte helt fel:)

lite bilder från gårdagen





Sandra med sin Alicia o lillan:)






Kevin:)



Emma o lilla Tilde:)

fick ingen bild på Antonia tyvärr, har blivit nån dålig inställning på min kamera också så jag får kassa bilder..

lordag

idag är en mysig morgon igen, lillan somnade 8 o jag 10 sen sov vi till 9:) skönt! per hade varit vaken till 4 i natt så jag låter han sova ett tag till:P han ska ju på både bowling o bio ikväll med vännerna så han vill väl va pigg o utvilad kan jag tänka mig:)

igår bjöd min  kära mor på middag, lax med skagenröra o nån annan sås, potatis o sallad o det var så gott! sen hade jag o emmy bakat efterrätt. eftersom vi försöker hålla på tiderna fick vi rejsa hem sen så lillan skulla sova i bra tid. jag såg en film i min ensamhet med ett glasspaket som sällskap. älskling såg på hockey o jag hade ingen lust att se det med:P

ikväll kommer tjejerna hit o jag ska göra middag, kycklinggryta o halloncheese. nytt recept på kycklingen så dom får vara mina testpersoner:) insåg igår att det är nästan ett år sen jag bjöd hit dom sist på mat, skandal tycker jag då jag egentligen vill träffa dom oftare men! tror sist var då jag fyllde år..

nej nu kanske jag ska städa undan lite så dom törs komma in här:)

new day

underbart, vilken skillnad det kan vara i humöret! igår då jag legat 1,5 timmar för att lillan skulle sova så svor jag o var nästan rädd för mig själv hur frustrerad jag kände mig. men efter nästan hela glasspaketet o film så kändes det bättre, älskling gjorde mackor o varm o boy åt mig också så jag behövde inte ens gå upp ur sängen mer, skönt!:) då var humöret faktiskt mycket bättre o nu då jag fått sova bra så känns det kanon!

nu sitter jag o älsklingsgumman o pratar o ser nalle puh. jag har lagt ut ena vagnen på blocket också då jag vill ha en 3-hjuling o en syskonvagn, man kan ju inte ha allt:)

nu är det slutsovit på dagen, jag har slut på ideer hur man ska få en skrutt att sova på kvällen utan att jag sliter allt mitt hår. tycker det är som synd samtidigt för hon blir så trött ibland, somnade på 1 minut i vagnen igår på väg hem från mormor.

idag kommer emmy o jag tänkte att vi skulle baka till imorrn, och ikväll för mamma ska bjuda på lax till middag, min favvo!!


diskar medan mamma gör pannkaka





morgonmys i soffan, knäcke o nallepuh as usual



magen v24, kass bild o rörigt hem:)

bm

idag har vi varit till barnmorskan o kollat hur kroppen mår. jag som ansträngt mig o ätit blodpudding både till lunch o middag igår hade hb på141!! supernöjd:) blodtryck 110/60 hjärtljud 150 o sockret på gränsen med 7.3, men det får jag väl ta igen till nästa besök o hålla in på det dagen innan:) idag är jag sötsugen o småsugen på mat hela tiden så jag ska äta glass i sänge då lillan somnat o se the proposal, romantisk komedi som passar bra då gubben min ska se hockey.

har hunnit med en sväng till city o göra massa ärenden, köpte lite kläder till lillan o mat, hyrde film o hämtade ut pers tele. sen rejsade vi tillbaka till vännäs då magen skrek efter vännäspizza, tyvärr blev jag bara besviken då jag insåg rätt fort att jag inte skulle bli mätt, det var supergott men för lite mat. har fikat hemma o hos mormor, ätit godis o mat men det känns inte riktigt rätt bara...

barnmorskan pratade om att man är i balans med hormoner o allt nu o ska må så bra, men vet inte om jag håller med då jag är superkänslig o elak utan att vilja det.. tur att per älskar mig ändå, hoppas jag:) han gör mig glad varje dag o är världens finaste o snyggaste gubbe o jag är lycklig som fick mig en se bra en karl:)

lillan är underbar som vanligt, så duktig på prata o förståndig, även om hon sällan lyssnar på vad jag säger o tror att det är mest bus så gör hon oss så glada o stolta varje dag:) pratar 5ordsmeningar o nya ord hela tiden. önskar bara att hon skulle vilja sätta sig på pottan o sluta pinka på golvet, för blöja vägrar hon hemma o det är ett problemo


trött

idag är inte min dag, vaknade klockan 5 av att lillan ropade att hennes pappa skulle göra välling, det är jag som alltid vaknar men han gick då upp. sen sov hon inte mer. klockan 6 ringde klockan o jag skulle upp till hard work work. har gått som i dvala hela dagen, känns inte som jag gjort mitt bästa tyvärr. efter lunch försökte jag rycka upp mig o bakade en kaka åt dom gamla som jag mest åt upp själv, den var då god o jag mådde inte dåligt efter:)

älskling gjorde middag o jag fick sätta mig vid ett dukat bord, sen har det varit soffläge. gick en sväng då lillan skulle sova, enda braa sättet för hon att sova är vagnen, önskar det kunde va som i somras då man bara la hon själv så sov hon. jag är helt slut i både kropp och knopp o ska bara fika så ska jag lägga mig o sova.

i helgen på jobbet så såg vi på skidor o jag tyckte det såg så lätt ut, piece of cake att åka vasaloppet tänkte jag. tänkte jag kunde börja smått o börja träna för stockholm maraton för det är väl bara 1 mil, då skulle mina svärföräldrar bli imponerade av mig:) insåg efter ett tag att jag är gravid o att jag måste nog vänta till nästa år, även om jag skulle orka springa nu så är jag för generad o inser att det skulle se för roligt ut:)

mitt hus

det här är mitt hus, säger lillan hela tiden för att nalle puh säger så, sötnos:)hon ligger här bredvid mig nakenfis, äter knäckebröd o ser på nalle puh. verkar som knäcke är det bästa snacket o det är väl bra antar jag:)

idag har det varit fika med brudarna här, jättretrevligt att så många kunde komma:) roligt att barnen börjat bli så stora att dom är lite med varandra också. fikat tog slut för första gången tror jag, bruakr alltid ta frma för mycket men man lär sig väl:)

älgkött o pären till middag, sen skickade jag ut gubben o handla så jag kan göra pajalagröt, sen ska jag o min vän annah gå en sväng så jag hoppas att det magonda ska gå över nån gång. blir inte bättre av att jag trycker fika men det är ju så gott:) 

lite bilder


mina älsklingar på fyrisen:)





sköna söndag

idag sov vi till 9 hela familjen, vissa av oss sover än:P men jag tycker det är lagom o känner mig pigg, jag o lillan klev upp o gjorde upp eld, jag är ingen stjärna på elda o det tar så lång tid!
sen gjorde vi frukost, gröt o mackor. nu sitter vi här o ser nalle puh o är proppmätta, iaf jag:) mys i morgonrock o pyamas är det bästa. älskar min pyamas som jag fick i julklapp av min pappa, kan typ längta hem till den då jag är på jobbet:)

igår jobbade jag delad tur så jag hade så tur att jag fick jobba på både morgon och kväll. per var med sina vänner så lillan va hos mamma. gick o hämtade henne då jag hade tänkt att hon skulle sova i vagnen hem, men det gjorde hon såklart inte:) somnade ändå rätt fort i sängen endast halv 11. tror det är dags att sluta sova på dagen för henne, iaf om det går. sen åt jag upp andra halvan av glasspaketet o kolasås, så gott o så korkat. har egentligen mått illa o ont i magen konstant hela helgen men det är så svårt att stoppa då det är så gott:) dessutom mysigt att ligga i sängen o se film o äta glass, nästan så det är värt det..

idag ska vi ut o leka i snön, åka 4hjuling o kanske ta med fika ut. vädret är ju härligt o det är så mysigt att fika ute:)

friday night

det blev city idag, åkte in efter lunch o sprang i alla inredningsbutiker men hittade ingen sängram, inte under 5000 iaf som föll mig i smaken o det är väl lite väl saftigt enligt mig. blev lite småsaker bara o handlade på kvantum på vägen hem. vi älskar kvantum:) klockan hade rusat iväg så fort hem o göra korvstroganoff o ris.
nu är det let's dance på tv. väntar egentligen på gubben så ska vi slå igång en film vi hyrt o äta upp ett glasspaket:) mums!

ikea

igår va jag o gubben iväg till sundsvall, han skulle titta på en 4hjuling o jag skulle få mig en ny säng, vi handlade 4hjulingen o åt golunch på ikea:) sen fanns såklart inte sängen jag ville ha i rätt färg så idag åker vi till city o ska kolla runt lite där. vi trotsar kylan då alla andra stannar hemma men så länge bilen rullar så gillar vi att va på språng:) lär va ganska ensamma i city också:)
men det är rätt mysigt att bara va hemma o elda o kramas också, i förrgår hade vi en riktigt mysdag, låg i sängen o åt o fikade och såg på nalle puh för miljonte gången (den går nu med:))

hade egentligen tänkt få träffa brudarna idag men det är för kallt så det var synd, får ta det nästa vecka istället:) jobb i helgen som vanligt, men man behöver ju degen!

jag har blivit helt frälst i glass, åt upp ett helt paket på två dagar, gubben undrade om det var sant men det är så gott med kolasås! har aldrig gillat det innan men nu:) skulle helst vilja äta glass frukost lunch middag o alla mellanmål emellan, men det kan man väl inte..?

nu måste jag sluta, lillan vill bara titta på emilia då jag nyss läste emmas blogg:)


city

efter 3 timmars skönhetssömn så väckte min lilla familj mig med en kram o en puss o sa att  det var dags att kliva up om vi skulle hinna in till city:) vi åkte in o hämtade kyl o frys o köpte gokaffe på donkan, det bästa!
när vi ställt in kyl o frys, blev superfint, vilken skillnad lite vitvaror kan göra!! mormor bjöd på middag, finns inget bätter än att sätta sig vid dukat bort o äta gomat:) filip är hos oss nu o ska sova här, myspys då det var så länge sen. lillan är då nöjd att ha en kompis:) vi kör mysstilen idag (o alla andra dagar) med tjockisar o myskofta, när jag är gravid är jag allergisk mot saker som skaver o tar i, har inte haft jeans sen förra året, hahaha. nä nu ska nån nattas, får se om det blir jag eller lillan:P

 lite bilder från jullove
t

hjälper mamma i julbaket:)



vårt charmtroll busar med sin papi:)


emmy gör pepparkakshus



magen v23, fotograf filip falk:)

v23

kollade runt på fl för ovanlighetens skull, men såg iaf att jag är prick 22+0 nu, låter lite faktiskt tycker jag när jag ser i spegeln o hoppas att det ska vara 32 iaf..men bara man får vara frisk så ska man väl inte klaga:)

idag hade jag stora planer på att vara nyttig, kanske motionera o äta bra så jag skulle bli pigg, började bra med gröt, sen blodpudding som innehåller mycket järn som jag säkert behöver, sen gick det utför o jag åt glass o godis, tjuvköpte en chokladkaka som jag åt upp innan jag ens va hos mamma, men det känns så bra i själen att jag inte kan tänka mig att det är skadligt, fast ibland undrar jag om min bebis enbart består av godis o skräpmat.

på förmiddagen va jag o lillan o åkte bob, hon tyckte det var så kul tills hon blev kall, hon bara grät o skrek att vi skulle in så jag fick ringa per att han skulle hämta oss. dåligt samvete då hon är iskall om händerna. annars har jag bara städat, dammsugat tvättat o roat mig. bar in ved också, då känner jag mig duktig:)

innan jobbet for jag en sväng förbi mamma o provade deras nya sängar o fick några emmys avlagda kläder. nu vill jag också ha en ny säng, o o ny ram o allt för vi har så fina tapeter skulle bli så fint med vit ram också:)

idag när lillan somnat o jag o per satt i soffan så kunde jag verkligen känna bebisen, inte bara sparkar utan en rumpa eller huvud som tryckte ut  o sen ryggen, så häftigt, det är faktiskt nån där som ska ut:)


plugg

nu är jag klar med engelska c, eller har 1 grej kvar men det görjag imorrn, för sent men tyvärr är jag segpropp, känns somtiden inte räcker till till plugg. slutade 5 idag sen hem o äta pizza, lätt o behändligt hoppas vi slipper magafare bara. sen slutprov i engelska, lillan är fortfarande o springer runt i bara mässingen i säger att morfars traktor är sönder 711 gånger. ikväll ska jag försöka va vaken längre än henne o äta upp ett paket glass vi har i frysen till en film jag har försökt se hela veckan:)


vet inte om det är järnbrist eller gravin eller bara latheten men det finns ingen ork o energi o har inte gjort det på hela veckan men glass är jag sugen på men tror inte jag får ha den ifred då hon äe vaken:) nu ska mamma komma så later alligator

lördagkväll

nu sitter jag i soffan efter en halv arbetsdag, blev bara 10-17 o det känns som lagom, va kul att få vara på kiosken igen:) har bakat o lagat mat nu så jag är nöjd för idag. blev rester till middag, lagom lätt då det är från nyårsafton så det var gomatn ändå:)

håller på tina mormors macka o ska göra varm choklad ska jag o lillan fika gofika snart, älskling är borta o spelar poker så vi är ensamma ikväll, blir nog tidig kväll med gotta o film, imorrn är det u tidigt morgon igen så, men sen är det inget mer jobb i sikte tyvärr. men jag kanske har tur o får mig sovmorgon, tror inte jag haft det sen i somras, känns det som iaf!

hoppas kyl o frys kommer i veckan, hatar ratet som står där nu, speciellt sen vi beställde nytt o ser hur fint det är:) sen hoppas jag på få träffa bebisar o vänner i veckan också, känns som länge sen!

nytt år:)

ja nu är det nytt år o nya möligheter, känns som det kommer att bli ett toppenår med bebis hund massa projekt, världens underbaraste familj o vänner:)
nyårsafton firades först på jobbet till klockan 5 sen med god mat o fint sällskap, hade en supermysig kväll o lyckligast i världen att jag fick va med dom jag älskar!. när klockan slagit 12 drog vi oss hemåt rätt fort, skyndade i säng o upp till jobbet i vanlig tid. va rätt tungt igår men nu närjag sovit 11 timmar känner jag mig som människa igen:) ska få jobba på kiosken idag, känns jättekul då det var så länge sen sist:)

god fortsättning till alla o hoppas det här året blir lika, eller underbarare än det förra:)

RSS 2.0