perfekt väder

för en bak och städdag, imorrn har jag bjudit mina fina vänner på lunch så tänkte vi kunde baka idag, då kan vi provsmaka och se om det går att bjuda på:)
igår somnade jag klockan 19, och sov till klockan 7 så man kan ju tro att jag är superpigg, men känner mig helt knäckt, förkylning igen kanske?

nu ska vi ut på prommis med miris:)

den här bakar vi idag:

150 g vit choklad
150 g smör eller margarin
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
1 tsk rivet citronskal

Till formen:
smör eller margarin
ströbröd

Creme fraiche-glasyr:
2 dl creme fraiche
½ dl florsocker
1 tsk vaniljsocker

Till garnering:
blåbär


måndag

ny vecka igen, ganska skönt med vardag. vi klev upp supertidigt, halv 7 ville barn och hund upp och ut så vi har hunnit mycket, plockat bort, tvättat, vikt ett tvättberg som är från maj känns det som.
sen när klockan närmade sig 9 så gick vi prommis med mira, hämtade ut emmys födelsedagspresent på posten och gick och drack kaffe hos mamma.
 
nu sover valp och son och jag borde plugga men det är ju som det är med det:)
sitter mest och läser om norge och låter tårarna rinna, det berör mig extra mycket då det är ungdomar och barn som drabbas. stog att dom höll om varann in i det sista.

veckan är annars planlös, hoppas emma och barnen kommer och leker med oss nån dag:)

long time ago

men har inte tid med bloggen i sommar. har i alla fall hänt massa saker, roliga och tråkiga. roliga är att vi skaffat valp, världens sötaste mira, badat, lekt, gått på marknader, djurparken, 30åeskalas, bröllop  m.m. har tagit mig ïn på skolan så nu är det ca 3 veckor innan barnen  ska inskolas och allvaret börjar:)

ikväll ska per på middag med vänner och jag ser fram emot då barnen somnat och jag får unna mig en kall:)

RSS 2.0