haha

nu är veckans solsida slut, känns som det är över på en sekund, veckans höjdpunkt iaf:)

idag har niki varit och åkt skoter med morfar, jag gjort skola och per sett skidor. när noel vaknat åkte vi och hämtade niki och lämnade in tyget till berit så det ska bli nya fina gardiner i köket:)
tacokyckling, en gammal favorit för mig till middag sen for vi ut och finåkte hela familjen.

nu ska jag sätta på en film o göra kolasås och glass:)

dagen


lördag

idag har vi tagit prommis till bjurholm och tillbaka, i vår takt ett projekt på ca 2.5 timmar:)
godisstund nu efter lunch och jag har lagt ut en del skol böcker på blocket, och kökslampan. nu ska vi bege oss ut igen och hämta in ved och titta på hästarna:)


fredag

idag har vi varit en heldag hos annah o hennes pojkar, som vanligt har jag inte vett att ta mig hem i tid men man är ju sörasam:)
korv o makaroner till middag och snart ska jag på affären och köpa mig nå gott, glass förmodligen:P sen ikväll då barnen somnat blir det solsidan och fredagsmyyys!

guten kvällen

nu har det lugnat av efter en dag i stress och press. skyndade mig att skicka in två arbeten idag innan jag skulle lämna på dagis kll 10, till mormor o lämna lillemannen.
till skolan o briljera, fick så mycket beröm att jag nu bara sitter o skryter för per och är dryg:)
filip kom lagom till middag, spagetti o köttfärssås, sen har jag skjutsat syster till agnäs och till slut lagt barnen, pjuh! hallen blir iaf superduperfin:)

nu bl!

guten morgen

har sovit härliga 3 timmar i natt, men är ändå pigg, för tillfället iaf:) har hunnit hämta in ved och fika och klockan är bara 8:) noel är svalare idag tack och lov, fick låna ipren och det verkar funka. jag visste faktiskt inte att alla inte reagerar på alvedon.
igår på eftermiddagen for jag hem till mamma och¨åt kycklinggryta och ris o sen gjorde jag massa expriment med vatten som skulle visa kapillärkraften och phvärde.
hem o lämna dottern o vidare till linda och låna aloe vera saker och solsidan:) som vanligt vet jag inte då det är dax att gå hem utan stannade till efter 23.00. skyller på att jag hade så trevligt att jag glömde bort tiden:) skäms då jag tänker på hon har morgonpigga barn...

idag är det dagis för niki som gäller, sist ville hon inte fara hem utan skrek o grät och ville stanna kvar o leka, positivt på ett sätt:) noel ska till gammelmormor medan jag ska på skolan och göra dom sista exprimenten, jag borde nog få g på den här kursen iaf:)
skynda hem o hämta sonen för hon skulle visst få besök o då är det kanske inte så roligt med en plutt som börjar va hungrig:P
svammel svammel, är på strålande humör hoppas det håller i sig. det blir så fint här hemma, jag är så nöjd! vill in till city igen o köpa gardintyg och kökslampan, och egentligen lampan till v-rum men den gick på 1600 kr så jag blev snål. rejning kostar ju dessutom pengar också, och mamma o pappa är på ikea och självklart vill jag ju beställa nåt med dom med:P

tillökning

vi har tydligen fått tillökning i familjen, ofrivlligt men en liten en som ska kläs morgon o kväll, matas o bytas på, nikis lilla pony:) tyvärr mitt ansvar o ta hand om den verkar det som:P

annars så rullar det på, noel har fortfarande hög feber. har hunnit läsa några timmar o byta gardiner o vardagsrummet och plocka bort, färgat stolsklädseln också o det blev kanon!
 ikväll ska listerna på platsi hallen och jag tror jag o barnen åker till mamma o låter gubben jobba i fred:) ska passa på o labba lite där så blir jag klar med allt imorrn i naturkunskapen:)

vill köpa nya gardiner till köket, ångrar att jag inte gjorde det då vi var i stan, typiskt mig att vara en velpotta!

spenderarbyxorna

vet inte vad som tagit åt oss, kulorna rullar och fint blir det:)

dagen började i stress, skynda elda, duscha. fika, klä, packa, dagis och äntligen på väg! träffade syon och bestämde tre kurser till, matte c, rättskunskap och affärsekonomi a, blir bra:)
sen köpte vi hallgolvet i vännäs o for till stan. skrov på frasses och köpte lite blommor, matta och lampor på boom och rusta. stackars noel var febrig och knäckt men tvungen o hänga med in o ut ur i bilen.

nu jobbar min gubbe och jag relaxar i soffan med cola:)

vad ska jag bli?

snurrar hela tiden i huvudet, vad vill jag bli då jag blir stor? har lite prestationsångest, törs jag säga att jag vill kanske bli civilekonom eller socionom? känns som inte riktigt jag men ändå något jag tror jag vill göra.. aja ska träffa syon imorrn hoppas hon kan hjälpa mig:)

ikväll har vi tagit en familjeprommis, aato har dragit niki på boben sötnosarna:)
nu glass o ta hand om min sjuke pojk, min lilla kamin hoppas det är tänder och inte förkylning

måndag

så var det måndag igen, känns bra:) har gjort klart och skickat in tre arbeten idag, 2 nkb så nu ska jag bara göra en labb på torsdag sen är jag klar med det. ska in o träffa syon imorrn o söka fler kurser, skulle vilja läsa företagsekonomi, juridik eller något liknande och se om det är något jag skulle tycka va roligt:)
snälla barn idag, niki ser musse o noel sover. han har feber hoppas det är tänder...

<3

nu har vi sett solsidan o ätit glass, noel har vaknat så han lär va vaken länge, härligt:) skulle försöka fota noel då han gick ikväll men gick sådär, lite suddigt men:)






söndag

ja idag har det varit en lugn dag, jag och barnen åkte och fick lunch och kaffe hos mott, plus en overall till noel så jag har gått plus idag:) tack och bock!
sen la jag ut bordet på blocket då jag kom hem, 30 minuter senare var det sålt!:)
nu är syskonen mina här och har fått middag, jag o emmy ser tv och filip o niki leker på hennes rum:)

lördag

idag efter lunch gick jag och barnen ut på promenad, tog oss cirka 1.5 timme att gå in men niki har kul och får komma ut o röras och det är ju huvudsaken, men man ska inte ha bråttom:)
semlor hos mamma, sen hämtade per oss och vi åt karre och ädelostsås till middag, mums!
nu försöker per få i noel nåt innan sängdags, går nog sådär as usual..


en trött noel på väg på prommis:P


syskonkärlek


love

trevlig kväll och nu är jag trött, glass och säng lockae:)


min fina familj som jag älskar ochh är så stolt över!

fredag

lite sömn då lillkillen är tät, men vazknade av en strålande glad niki, det är ju mysigt i alla fall:) nu ser vi spirit o ammar, sen ska vi beställa lite grejer från affären o sen baka en fillimpa ifall vi skulle få besök:)
borde torka golv men orkar bara inte...
igår noel själv o gick flera steg flera gånger och såg så stolt ut:)


torsdag

provet gick nog inte bra, skulle få svar innan helgen iaf.

sötbarnen


huvva

usch vilken natt, låg vaken mellan 2.00 o 5.00 och kunde inte sova, tankarna snurrar konstigt mitt i natten men naturkunskap var det jag tänkte på:P dålig start på dagen, men har man inget roligt att skriva kan man ju va tyst brukar jag väl säga så lägger in en bild på det finaste jag vet istället:)



onsdag







rejsar med gåvagnen, svår att hänga med o fota:P

affe o kaka, men är så tråkigt så har mest legat o planerat för hur vi ska göra om:) noel sov nästan 3 timmar, wow!
niki har varit på dagis idag och ville inte följa med hem, utan skulle med utan skulle med en annan mamma hem:/ tur iaf hon börjar trivas mer på dagis än att det ska va gråt vid lämning, då gör det så ont i mammahjärtat. att hon ville följa med kompisen hem tar ajg mer som trots:) går det att va tvärtemot så är hon det. hon börjar låta så stor då hon pratar o resonerar:)





varför?

när jag tvättat o klätt lillungen så pinkar han på någon vis igenom allt, sdå bara börja om. dessutom, varför vill han alltid amma efter han ätit?
annars står dagis och plugg på schemat för oss idag, imorrn storprov i nab o känns som jag inte kan nånting!
niki ser barntv som vanligt, tror vi måste stängaa av dagtid börjar bli för mycket tycker jag

wiiihooo

fick jättebra beröm på min första etik uppsats, och vg, blev så glad:)
annars så har jag skjutsat mormor på morgon sen kom härligt kaffesällskap o gjorde min och noels eftermiddag:)  roligt med oväntat besök!
nu sover pojken och jag ser top model o funderar på pannkaka till middag. per ska hämta niki o dom borde vara hemma närsomhelst.

skänker en tanke till alla som blev drabbade av branden igår.


baddag

underbar alla hjärtans dag blev det:) per gjorde gomat o jag fick en chokladask, men bäst var att fara o bada hela familjen tillsammans <3

noel hps frissan




på badet


måndag

idag ska vi fara på badhust och båda barnen ska få följa med idag, skojj. niki var så duktig sist så det borde ju inte vara några problem:)
vi har ätit lunch o noel sover innan vi kan fara, idag har han ätit sämre, hoppas det bara är ett mindre bakslag. känns iaf mindre tungt att amma då han äter lite också, plus att i natt så åt han bara 1 gång:)

söndag



idag har vi varit ute på vift hela dagen, till agnäs en sväng men där var ingen hemma så vi fotade aato ute lite sen for vi till mamma o tiggde kaffe och va ute en sväng med boben.
nu är jag och noel hemma och per o niki handlar, verkar alltid bli så vi delar upp oss men det blir ändring då noel slutar med bröstet, för han äter fortfarande:) endast ca 10 små tuggor av varje men gapar alltid från början och igår och idag stod han sig 4.5 timmar utan mig!


nytt

bloggar från nya datorn, med bilder från vår nya kamera:)

noel och aatos hål i golvet


härlig hållning



nu jäklar

idag har vi handlat så det står härliga till, på expo saker till hemmet, men nu syns det som ändå inte, konstigt sånt där. elgigantenr o slog på stort o köpte dator och systemkamera, nu ska vi ta fina kort på barnen:) en väska fick jag också där jag rymmer barnens kläder o mina, lite fika om vi ska längre bort också:)

den här pjäsen köpte vi:)

lördag

imorse var det jag och noel som var uppe först, gjorde upp eld och fika på säng åt dom andra två. idag ska jag o per lämna ungarna hemma och åka in en sväng till city. inte så länge förstås då noel väntar hem mamma så fort:P men ska bli skönt att få andas lite kravlöst, är mycket jag vill hinna med ändå. fönsterlampr, expo, dator, kameran, väska m.m. men vi ser väl vad vi hinner o får lämna resten till sen..

äntligen?

noel åt lite omelett till lunch och 1/3 burk och en hel fruktsqueese till middag:) det är nog mer än han fått isig på 2 månader! hoppas det håller i sig så kanske jag ser ljuset i tunneln! vad jag tjatar om noel men jag är så less bara, sorry:)

annars då, kolarbetet klart och inskickat, per o niki handlar o köper pizza, jag o noel ska snart duscha. har gått i jamas hela dagen o varit sur och lat, härlig tjej. har beställt fredagsmys, det gör susen för humöret :)

torsdag

idag har varit skoldag hela dagen, mest naturkunskap som är så tråkigt.
noel har ätit hela natten så imorse kom tårarna, jag är trött trött trött på amma. och faktiskt åt noel lite spagetti och köttbullar till middag iaf:) ratar vällingen men jag rugar, luras o kämpar, nån gång borde väl han förstå tycker jag...
nu läser per o barnen böcker o jag borde plugga, längtar till dom sover, får man säga så?:)
då ska vi äta glass o hemgjord kolasås iaf

onsdag em

utestund i eftermiddag, tittade på hästarna, skottade baksidan, bar in ved och lekte. rester till middag och sen massa bus med busiga barn:) noel sov över 2 timar i eftermiddag så hans humör var bättre än på frmiddagen:)

han har ju brjat ta lite steg lite smått, storkillen min:)

värdelös kamera så bilderna är kassa tyvärr


sol ute

har varit på barnsång idag, jättekul med så mycket folk, och kanske såna man inte träffar annars men är så kul o träffa:) nu har vi ätit lucnh ochdruckit kaffe, snart ska vi ut o åka bob och titta på hästarna.

har fått ta fram gamla kamerna, hittade lite bilder på den också:)

noel i v 40:)


busisar

Tack:)

vilken härlig dag det blev, började toppen med fika på sängen, sen skjutsa niki på dagis och sen på konsum där dom skar upp köttet åt mig helt gratis, tack så mycket!
städ o plock, lite mammason-tid, plugg, det vanliga sen hämta hem niki o gubben innan vännerna anlände. mysigt, livat och härligt. nu känner jag mig så glad, har underbara vänner som gör mig så glad, fick fina presenter också, tack tack:)

nu inväntar jag min älskling så vi hinner kramas o surra lite innan sängen. sen imorrn väntar barnsång:)

idag är ingen vanlig dag

idag är det min födelsedag:)

blev väckt med fika på sängen av min underbara hälft innan han for på jobb:) och ikväll kommer mina vänner o äter middag med mig, kommer bli en toppendag!

nu ska jag få niki på dagis, handla och lite småfix, elda så det går att duscha kanske:)

måndag

jag gillar måndagar, hela veckan på sig att hitta på skoj, minus är att det är en vecka kvar till solsidan.

idag har jag städat huset, rensat bland nikis leksaker och kastat massa skrot. sängen är renbäddad och allt luktar rent o fräsct, jag gillar spray som luktar då känns det så mycket renare, hur bra det är för barnen och miljön är en annan fråga...

efter lunch for jag och niki på badet och hade mamma niki tid, jättemysigt och hon var så glad och duktig, simmade själv med simkuddar så nu törs jag nog fara med båda barnen faktiskt.
sandra o emma var där med sina barn också så det var ju bara roligare då:)

köttet till imorrn är ugnen, ska nog riva morötter ikväll också så är det bara potatis som ska kokas imorrn så är det klart, jag gillar mat som man kan göra i förväg:)
middagen ikväll är en annan fråga, är i en period då snabbmat känns lindigt o gott..

söndag

det blev en kanondag igår ändå, fastän min deppmorgon:) våfflor i agnäs, fryst cheesecake i nyby med fina vänner o syster, söta barn, bad och film och glass< med älskling då barnen somnat. har även hunnit sriva etikuppsatsen klart:) så nu ska vi ut och aktiviera oss lite:)

helg igen

noel har hostat så i 3 nätter nu, hostar tills han kräks så det borde ju bli bättre iaf. tyvärr sover vi så dåligt o imorse vaknade jag upp med huvudvärk. plus att jag ska läsa 200 poäng i februari gör att jag känner mig stressad hela tiden, vill hitta på roliga saker med barnen o hinna ligga o kramas med per i soffan:)
oj vad negi jag låter. egentligen tycker jag ju det är roligt med skolan så borde väl inte klaga..
nu ska jag dricka kaffe, noel leker o dom andra sover:)

kvick stopp

idag har fina sandra o söta alicia hälsat på o vi har druckit kafe o ätit fruktsallad, ska börja bjuda på det oftare:)
sen for vi o grattade filip 14 år, åt tårta o bär, jag kan inte förstå hur stor han blivit, o jag som minns då han föddes som det var igår!
nu ska jag skynda mig o plugga innan resten av familjen kommer hem, har hemgjord kolasås hoppas per köper glass o choklad till mig:) så jag orkar plugga såklart:)

tisdag

har hämtat niki på dagis så tar mig en paus i studierna. vi ser djungeldjuren o noel går varv på varv här o plockar skräp o tränarpå gå, han är bra duktig:) på torsdag ska vi på bvc och se hur stor han är, 8 månader så jag gissar på 8,7 som hans storasyster:) boel tar jag för givet att det går bra för jag vet ingen som regarer på allt små ljud så mycket som han.

känns som fullspeckad vecka i veckan, barnsång och 14årskalas imorrn, bvc och en sväng till annah på torsdag, slutprov på fredag. hur ska jag hinna plugga och ta hand om familjen också? lär inte bli städat så mycket men det är ju inte prio 1:)

pluggpluggplugg

sista veckan nu på den här kursen, så jag har slutprov i veckan o ska försöka läsa boken från päårm till pär så jag kan det mesta. samtidigt som jag fått naturkunskapsboken, inter riktigt mitt ämne så låg igårkväll o skulle försöka mig på den. har prövning i slutet på februari o känns tungt att ta mig igenom den. har barnvakt idag så ska sitta med näsan i böckerna hela dagen:)

gårdagen hos sandra var bäst och imorrn kommer hon till bjur igen, toppen:)

nu frukost o morgonsysslor innan dagen börjar på riktigt:)

RSS 2.0