Tänk vad stor lillebror blev:)

dsc00501 (MMS)

Tänk vad stor lillebror blev:)


snabbupdate

ser att jag blivit nominerad, skojsigt:) men hinner inte grejja med det nu innan middagen, alla vet väl hur låten går på barn innan middag, speciellt dom som inte sover middag:P
har varit hos emma på fika men nickan skrek o trotsade så jag orkade inte med o ringde efter skjuts, (lat:))
sprang till golfen imorse då nickan var på dagis o min mormro var med lillebror, men var är min ork?
nu skrattar mina små troll här bredvid mig i soffan, världens underbaraste ljud kanske:)
vad ska man hitta på för middag idag då?

oh glömde ju, älskling har varit till stan o beställt vardagsrumsbordet som jag suktat efter men blev för snål för då jag fick fortkörningsbot. jag blev så glad, jag har världens bästa älskling:)

snorigt

snoriga griniga barn gjorde att jag till slut brann innan middag, fy vad dåligt samvete jag fick som skrek men bägaren rann över. just efter jag sagt att jag är en lugn obrydd person:P
har dått vara med ekel hela helgen, superkul:) imorrn är det dagis igen om barnen är friska vill säga, hoppas det.

Efter blåbär till mellis åkte kusinerna i ...

dsc00494 (MMS)

Efter blåbär till mellis åkte kusinerna i badet:)


:)

idag har jag fått mycket gjort, har rensat mina o barnens garderober plus utegarderoben, hängt upp hyllor där och dammsugat o torkat golv o nu är huset rent o fint o redo för helgfirande. alltså äta glass o godis med gott samvete:)
imorrn ska vi leka med ekel o söndag inga planer, än:)
ikväll har jag tiggt mig middag hos svärisarna:)

nu plingade tvättmaskinen på mig, bäst o passa på medan lillebror sover:)

rensning

jag har lust att rensa ut allt ur garderoben o sälja eler skänka bort. både jag och per har kläder i överflöd som kanske gör bättre nytta nån annanstans. sen rensa ut ur lådor o slänga bort skräp o sortera, höstnoja?:)

har förövrigt haft en toppendag, joggade 50 min efter jag lämnat lillan på dagis sen bjöd mormor på lunch. efter det hämtade jag lillan igen o vi for hem  o kokade kaffe åt främmen som var på väg. åt cheesecake o bullar tills jag var mätt o belåten.
full rulle på alla barn, gråt o kras o skratt:) men det är som roligt också då huset är fullt av ungar.
har varit till mamma o betalat nå räkningar, gråter en liten skvätt över fortkörningsboten men bara att gilla läget.
nu ska jag tröstäta godis som per köpt o kanske börja rensa

lasagne

jag gjorde en supergod lasagne ig¨år, och hade tänkt bjuda annah på den idag till lunch men blev ändrade planer. så jag hängde på mamma till city o skulle köpa kaffekoppar men då kostade dom 60 kr styck o jag blev snål:P
blev ändå en lång dag i stan med maxibesök o jula så klockan var efter 18 då vi kom hem, jag var hungrig som en varg. jag är ingen snäl hungrig person, men då jag ätit känner jag sån lycka!
noel är så snäll numera, ligger mest o pratar:) rullar o kryper men omedvetet men det håller han då nöjd för stunden, om han far åt rätt håll vill säga:)

det går så bra för lillan på dagis, imorrn lämnar jag som vanligt o ska hämta henne efter lunch, o då ska annah o pojkarna komma o fika med oss istället:)

Framtida konstnär målar på dagis:)

dsc00475 (MMS)

Framtida konstnär målar på dagis:)


oproduktiv

idaG har jag legat på latsidan känns det som. inskolade lillan igen på dagis mellan 9-12, sen åt jag o min älskade kille på kiosken:) sen for jag till mamma o lånade datorn för min är kaputt, beställde kläder från både ellos o hm. sen gjorde mamma middag som jag åt med glädje, jag älskar lasagne.
lite botgöring för min lathet o jag for o sprang med annah 1mil:) när jag kom tillbaka sov båda barnen o jag kokar soppa vi ska äta imorgon. älskling gör eld så snart kan jag hoppa i duschen, sen blir det fika o säng.

imorrn så är det dagis som gäler igen, och resten av veckan. men lika bra o ta det lugnt då ja inte har annat för mig:)

loppis:)

oj vad roligt det var, jag som älskar att fynda köpte hur mycket som helst. 10 böcker, 9 klädesplagg till noel, tjocksockar till alla, leksaker, en nallebjörn, vantar för endast 150 kr:)
till middag blev det pizza från wärsan o cheesecake till dessert. nu mår jag illa o borde nog sova själv haha.

recept på cheesecake

2 äggvitor vispas hårt.

3 dl grädde vispas hårt

2 äggulor 2 dl socker vispas

200g färskost

blanda sedan allt o smaksätt efter smak. frys

jag smaksatte en med krossad polkamarabou o en med 150 g smält vit choklad.

ps. polkan fick bäst betyg av familjen:) 

loppis

snart bär det iväg till umeå på loppis, jag är laddad! har aldrig varit förut men nåt borde man väl fynda:)

cheesecaken vi gjorde är otroligt god, båda två jag kunde inte sluta äta!

Hjälper mamma med middagen. Lik pappa unde...

dsc00450 (MMS)

Hjälper mamma med middagen. Lik pappa under hamsterkinderna o dubbelhakorna tror jag:)


upp o hoppa

tidig morgon imorse, är ju van o få ligga o dra mig till 8 i alla fall. men klockan 7 satt vi och åt frukost o sen städade vi lillans rum, renbädda sängen o städat resten av huset. så klockan 9 började jag bli rasrlös men får nog vänta tll älskling kommer hem igen. går inte att gå ut heller då det regnar.
hoppas vi kan fara o bada eller leos eller nåt i eftermiddag

freda'

är hemma igen efter att spenderat förmiddagen i big city bjurholm. glömde några saker på affären så tror vi ska ta oss en prommis sen. ska göra en supergod cheesecake också, mums! ikväll bli det kycklinggryta med ädelostsås. imorrn blir det nog middag med brudarna sen kvalitetstid med fina antonia:)

skulle jag nån gång få lust att säga nåt dumt om nån igen så hoppas jag gud stoppar mig. en knäpp på näsan så jag håller tyst.

redfejs

hemkommen från dagens joggingtur, 10.8 km på 53 min. det går bra jut nu:) måste bero på min kost glass, korv o hamburgare. nu väntar jag på att vattnet ska bli varmt sen blir det dusch o fika i sängen.


bombnedslag

idag har vi vsrit med annah o pojkarna, efter lite jobb så hade dom lyckats riva ut allt i hennes rum:) nu är alllt i sin ordning igen, till nästa gång. annars så har vi prommat, lunchat, glassat o surrat.
snart ska vi göra middag av något slag, men vad?

glad

nu känns det som hösten är här, tror det var frost imorse på bilen.
efter en promenad med hunden o lunch med emma blåste vi iväg på kalas, surrade bort en hel eftermiddag och ätit gofika i mängder o emma fick nästan dra mig hem.)
hamburgare till middag o båda barnen sover, kanske skulle gått en sväng med odågan ikväll o rensa skallen  lite:)

dopet


superman

jag o stålmannen sitter o ser tv o har mysigt. har just kommit hem från första joggingrundan på 1vecka, har inte haft tid eller ork men ska försöka hålla igång:)
dopet igår var superbra, bilder kommer sen. tack för all hjälp fina presenter o vi hade en så fin dag!!
jag känner mig så lycklig, mätt o kär.
imorrn mera kalas hos vännen, har gett upp sockerförbudet o accepterat onyttigheten:)

varför är det dom som påstår sig vara ärligast som visar sig vara oärligast? det rör väl inte mig egentligen men det stör mig bara...

3 månader

idag är noel 3 månader hurra hurra hurra:) han har varit med mormor o morfar hela dagen så jag har inte hunnit gratta han:P nu sover han o jag har äntligen ro att s'tta mig. känns som det är 1000 saker som ska göras innan imorrn o jag har mos i hjärnan. har stressat hela dagen.
nu ska jag se film o äta marabou polka:)

det gick bra

har haft en toppendag idag. prommis med aato imorse innan vi rejsade iväg till bvc o fick spruta o väga. 7 kg nästan väger vår koloss, liknar en michelingubbe mer omer:) men mat varje timme skulle väl få vem som helst o svälla:P sen bjöd emma på pannkaka o sen glass o kaffe till efterrätt, wonderbaum, åt tills jag mådde illa som vanligt:)
klippte gräset i 50 gradig hetta så nu är jag mör. taco till middag sen ville lillan sova hos mormor så jag o lillebror sitter själv o äter chhoklad o ser tv, per är ute med hund igen:P

fredag den 13

fredag den 13 o jag har tusen saker o göra känns det som, hur ska det gå?:P
ut med aato nu en sväng iaf, sen bvc, lunch hos emma, klippa grset o förhoppningsvis middag på bortaplan, jag tror det blir en toppendag ändå:)

mamma är du glad?

ja det är jag:) lillan frågar mig det 100 gånger per dag, vet inte varför, kan ske ser ut som en suris.
ställde väckarn imorsepå halv åtta, åt frukost o sen har jag städat huset grundligt från topp till tå. känns skönt o hoppas det håller i sig till på söndag. efter lunch for jag o mina pojkar till stan o köpte mattor, jaktjacka och doptillbehör tills börsen blödde. skulle fler tjejer jaga skulle det finnas bra lågprisalternativ tror jag. killar verka ju tro att ju dyrare desto bättre.
choklad på öb, skrov på frasses o glass i bilen på hemvägen har gjort att det känns som jag svalt en 10kg sten, men är huvve dumt får kroppe lida heter det väl.
imorrn ska vi väga lillebror hade jag tänkt o kanske umgås med en vän:)

sol inne

har väl inte varit strålande väder men jag känner mig lycklig. träffade prällen på morgo o pratade dopet sen for jag och hälsade på min emma:) spagetti köttfärssås till middag o nu suktar jag efter nåt supetgott o sliskigt men kyl o frys ekar tomma. imorrn bär det av till city ostorhandla:)

hooked

åh vad rolit det var och scrapa igår, jag blev helt fast o funderar på köpa allt tokigt o likt nu så jag också kan bidra med nåt:) hann två sidor i mitt album, per var måttlit imponerad av 7 timmars jobb:P

ida har vi varit på kalas hos min fina antonia, åh vad roligt det var o lillan skötte sig så bra, jag var så glad o stolt över henne. speciellt då andra dagar är helt tvärt emot med gråt från moron till kväll.


födelsedagsbarnet med dom finaste killarna:)

?

jag förstår det bara inte, igår var båda barnen vakna till efter 22. ikväll knoppade lillebror klockan 18 o lillan 18.30. har haft egentid så det sjunger om det! har hunnit äta glass o mormors fillimpa, sortera korten jag ska ha med mig imorrn och göra klart paketet till min antonia. tror jag ska se en film i sängen o äta glass igen:) älskling är på jakt för ovanlighetens skull:P
imorrn ska jag till annah o scrapa, har bakat en kaka som jag hoppas ska smaka, ännu ett nytt recept:)

en jävlig grej är att jag blev fotad igår på väg på leos, vaknade med ångest imorse o lär göra det till böterna kommer. jag hatar böter, har inte fått det sen jag felparkerade varje dag på röbäck, grät då jag fick sista boten.

one to go

en sover o en kvar alltså. efter en dag på leos o sen hos syster trodde jag dom skulle somna i bilen men tji fick jag:P jag är helslut o längtar till noel somnat så jag får äta glass o chokladpolka:)

Vi är i provåker o åker 4hjuling o badar i...

dsc00393 (MMS)

Vi är i provåker o åker 4hjuling o badar i baljan:)


kalas

idag hade jag tänkt klippa gräset eftersomdet var vääldigt långt. men verkade bli regn så jag fick skynda mig o hann inte klippa klart allt, hatar o lämna en plätt. nu har vi duschat o ska gå på kalas hos lillasyster min så fort det slutat regna:) tacomiddag o sen tårta är min melodi:)
imorrn blir det nog leos med alla mina syskon, barn o syskonbarn:)

jag har fyndat:)

vilken dag vi haft! sprang en mil imorse innan det hann bli så varmt, sen drog vi sulan till underbaraste sandra i rundvik o fick supergod gryta o ris:) massa surr o finaste barnen gjorde min dag, synd att jag glömde kameran i bilen. sen for vi till häggströms där jag fyndade massor medan sandra passade barnen:) köpte nå kläder till per men inget passade tyvärr, typiskt. korv o makkisar till middag sen har jag, barnen o aato gått rundan i hopp om att lillan skulle somna men hon är då vaken än:) gofika sen blir det nog en tidig kväll för mig

pizza

har gjort hemmagjord pizza ikväll till middag, en med kyckling o en med köttfärssås, måste ju få lyxa till det på en måndag:) tog med ato ut på prommis på morgonen o gick till lekprken o lekte. sen bjöd mamma på lunch innan vi gick hem igen. ikväll har jag o noel hälsat på mormor medan nicole o per körde 4is.
imorrn åker jag o barnn till sandra o alicia o hälsar på:)

dagen i bilder:)


på väg ut på 4-hjulingen:)

flaskan

idag har vi prövat o ge noel ersättning iflaska, bara för o se om han alls vill äta, och det gick som en dans. ska försöka ge han flaska nån gång ibland så jag kan va borta längre än 1 timme om jag vill:) o så att nån gång i framtiden kunna ge välling utan att det ska bli som med lillan, hade inte tänkt helamma i 9-10 månader den här gången:) har varit en sväng på lekis på fm, parisare till lunch o sen ut igen o gå på affären. snart middag, tacos


RSS 2.0