8

måndag o ny vecka. idag har hela familjen varit ledig tillsammans och min mormor har varit här o julbakat med mig, bullar o 3 olika sorters kakor gjorde vi:) så nu är frysen full av gotta:) dagen började så fint med att det hade snöat ute, äntligen julmys!

imorrn ska vi skjutsa mormor på lassa i skellefteå o passa på att handla julklappar också, det vore så skönt att få göra bort allt innan det blir stress.

7

nu är det idol på tv här hemma, som varje fredag. jag gör två saker samtidigt och bloggar samtidigt:) mariette är ingen favvo för mig iaf, hoppas hon åker ikväll, tycker det är så svårt på slutet, alla är ju bra!

blev långprommis för mig ikväll, typiskt då man är sådär supertrött o bara vill ligga på soffan men lillan vägrade somna så jag gick o gick rundan runt. blev hallon o glass som belöning iaf det var supergottis! hade kvar hallon sen tårtan i torsdags:)
laxpytt till middag, supergott jag är en grym kock:) gillar när det är lätt o lagom o gräddigt o snabbt:)

imorrn är det namngivelsekalas för söta lilla bebis ekel, längtar mest till maten. det blir smörgåstårta tårta sen kött o potatissallad mmm:)

6

idag har det varit full rulle, som jag älskar! började kl 6 då jag klev upp o for hem till mamma o duschade för vi hade inget varmvatten o jag är ingen stjärna på elda. järnet hem o styra upp familjen så vi kommer iväg på dagis o på inskrivning. superbra barnmorska iaf, kändes bra. jag var lite rädd att jag skulle sakna min gamla underbara men jag klarar mig nog fint:) sen till frissan o klippte page, inte supernöjd men hoppas det är en vanesak annars så är det väl inte hela världen, det växer ju ut igen:)

hämtade lillan på dagis efter lunch o gick hem o hade mammaträff. kycklingsallad och halloncheesecake, mumma.  var jättekul med många ungar o mammor:) trtan blev så god som väntat, att det är slut är väl ett plus i kanten, gick hem hos barnen också:)

per har varit o provkört kia i stan mest för skojs skull men:) hoppas vi hittar en bil snart, drygt o va billös, eller att bara ha en liten 80 iaf.

ultraljud 9 december, jag längtar, blev lite besviken idag då hon inte tyckte vi skulle lyssna på hjärtljud o lättskrämda som vi är väntar vi till efter v 20.

5

idag är det riktigt ruskväder, va på prommis nu för att lillan skulle sova fort, hon sov till 4 idag så jag vet att det skulle bli sent annars. blåste på hemvägen o regnade så det var inte alls kul.
annars har dagen varit bra, fick sovmorgon till 9:) lämnade lillan på dagis, hem till datorn och pluggade o gjorde klart allt, nu är det bara ett prov kvar sen är jag klar!! hämtade lillan som inte alls ville följa med hem, grät o skrek. gick ner på vc så per o niki fick sig en spruta sen hem och äta rester, det måste ju va det bästa som finns, gott o lindrigt:)

sen kom min kära mor o far förbi o drack kaffe o lämnade bilen så vi tar oss till vännäs imorrn. först bm sen frissan, spännande:) järnet hem o hämta skruttan så kommer bästa brudarna o äter lurre o gottis med mig:) jag har bakat supergott, as always:) hoppas jag då iaf, har ju inte smakat förutom på smeten. det lutar nog mot att jag blir en bull o gottis bakande mamma som står vid spisen o är rund o go, iaf då jag är gravid:)

nej nu kallar diskmaskinen på mig, funny funny!

jag har julkänslor, mindre än en månad kvar!

4

äntligen är vår prinsessa frisk igen, tempade 36,7 imorse:) så imorrn ska hon få fara på sitt älskade dagis, vad hon har längtat dit, även fast hon haft 40 graders feber vill hon dit. jag ska passa på att göra klart skolan, sista veckan nu äntligen:) en sak har jag då lärt mig o det är att jag inte gillar samhällskunskap.

jobbade em på dagis idag, alltid lika roligt:) sen hem o kastade in tacopajen i ugnen, hade gjort iordning den innan jag gick:) annars har jag ätit idag så jag har ont i magen, hela förmiddagen är jag hungrig o äter äter äter sen får jag ont i magen. dumt men gör samma sak varje dag. kvällsprommis o det känns lite bättre iaf:)

bakade såna där sirapskakor idag också, så gott. speciellt då dom är nygjorda då vill man kunna äta upp allt:)

inskrivning på torsdag, är i vecka 17 tiden går bra fort ändå:) smäller bara till så är det vår o dags för bebis:) jag längtar!! jag tror det är en liten flicka igen, men har inget namn då, har bara pojknamn:)

fotboll på tv ikväll så jag ska nog ta mig en kopp te o hitta mig nåt annat att pyssla med.

Dag 3

idag är en lugn dag, började kl 6, hade fått sova hela natten:) mys i soffan framför barnprogram o frukost. kl 8 va hon trött igen så då gick vi en sväng så hon fick sova. skulle hänga upp utebelysningen men det mesta funkade inte eller bara halvt så det blir en sväng till city o handla i veckan:) tvättmaskinjäveln har gått sönder också så vi får glatt köpa en ny, fruktansvärt tråkigt att lägga pengarna på.

varma mackor till middag, var lat och trött, huvudet spränger men det var gott, sugen på milkshake till filmen ikväll:) såg halva igår men den va lite läskig så vi ska se den tillsammans idag:) per nattar lillan o jag har mammatid. skriver av recept i min bok men får skrivkramp så jag skriver lite här haha.

jobb imorrn jag är laddad:)

Dag 2

Dagen har vi tillbringat på akuten, ringde sjukvårdsrådgivningen imorse för att lillan är på 5:e dagen med nästan 40 graders feber och hon tyckte vi skulle åka in. Var jättemycket folk där så vi fick vänta i nästan 2 timmar innan vi fick komma in. tydligen tar man inte prov om det är svinis eller inte men jag tror nog att det är det. iaf så har hon dragit på sig öroninflammation igen så vi fick utskrivet pencillin.

jag sprang en sväng på stan och köpte pencillin och lampor, skulle på max också men hon vaknade i bilen så vi åkte på mcdonalds på ersboda och köpte med och åt i bilen på vägen hem, chokladkaka till efterrrätt sen:)

har gjort ett prov ikväll också och satt upp lamporna, älskling har hyrt en film som vi ska se, myspys:) lillan sover gott än så länge så hoppas hon är på bättringsvägen, brukar ju oftast vända direkt hon får penci.

Dag 1

Nu har även jag börjat tycka att det känns kul med blogg, 3 år efter alla andra:) Känns mest kul att kunna gå tillbaka sen och se vad man gjort och så.

Idag har jag jobbat på dagis hela dagen, har varit på lillans avdelning men hon var hemma och var sjuk med sin papi. Dom verkar vara på bättringsvägen iaf båda två och det är skönt.
Efter jag slutat skyndade jag iväg på affis, gick hem och gjorde mat till mina sjuklingar, fläskfile i färskost och vitlöks sås med pasta, smaskens:) gick inte hem hos lillan men man brukar ju inte ha så stor matlust då man är sjuk. Sen gick jag en prommis så hon skulle sova och nu är det idol och mys med min älskling som gäller, det bästa jag vet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0