den senaste

idag har vi träffat den senaste familjemedlemmen i storfamiljen, birk. tänk, stor för o va bebis men ändå så liten, och så mjuk:)


bustjejen min:)

i got the feeling

fredag igen, har just ätit supermörtälgkött, smälte bara i munnen, pommes och baugetter, så nu är jag tokmätt, as always:P
idag har det varit dagisdag och jag har gjort prov. sen hämtade jag hem niki och ekel, för ekel är här då han har blivit storebror och mamma och bebis vilar:) igår halv 10 kom bebis ut flera dagar för tidigt, men en stor en så det var nog bra:) grattis iaf till lille birk på födelsedagen:)


man kan ju undra ibland hur exakt ul är, en del gåröver och får 3 kg och en del får för tidigt och får 4 kg.
när ekel och emmy skulle hem ville niki med så hon äter middag hos mormor sen ska vi åka och hämta hon, kanske blir en raggarrunda och familjemys sen:)

trött och lagomt mysig

känner mig glad, och mycket trött. har fått träffa vänner förförsta gången på länge, surra med annah lite innan vi fick fara på kalas hos jesper:) gott fika och härligt sällskap. hem och ha gäster till middag, nu kväll. barnen sover och jag har just skickat in företagsekonomiinlämningsuppgiften, superlångt ord:)
imorrn är det prov i rättkunskap sen helg.
hoppas det händer spännande saker i helgen:)

jag är sugen på en liten hund. mums så söt jag vill bara äta upp dom:)

halvtid

baksidan och luckorna målade, huset städat och tvätten vikt, känns rätt bra med en paus också:) huvudet värker och magen kurrar så jag tror jag ska ta mignåt. ser att det ser mörkt ut på himmelen, kanske färdigmålat för idag?

vagnen har kommit idag också, superfin. jag är så nööjd:)

imorrn ska vi på kalas på degernäs, niki längtar och tjatar och tjatar. hon är trotsigare än nånsin dessutom, 3årstrots? tär på både ´hon och mig iaf. känns som hon verkligen förstår och kan fråga rätta frågorna, och förstå svaret även om det inte är lätt. idag frågade hon varför vi inte lekte med ett barn hon träffade rätt ofta förut och jag visste som inte vad jag skulle säga bara att man inte har tid med allt och alla, då säger hon att man behöver inte leka med alla, bara man är snäll:) så sant så sant håller jag med då:P


sick and tired

tidig morgon igen, kl 7 vill noel vakna, dyblöt och hungrig och pappan låg i nickans säng så bara att kliva upp. nu har pappan farit på jobbet och barnen provar skor på golvet.
väntar på att klockan ska bli mer sen ska jag ut och målaluckor och spröjs.


nackspärr

oj vad mycket det är att måla, har iaf gjort klart huset, så kvar är det vita och garaget kvar:)
mamma och pappa kom hit och gjorde mat och passade barnen lite medan jag målade runt fönstren och per är ute med hunden. men vilket fint väder vi har haft i helgen, jag har shorts på mig nu och det är härligt:)
imorrn ska vi in till cityt och hämta mera färg och storhandla, så det mesta kretsar mest runt huset just nu.

huset:)

nya husfärgen, inte klart än på länge men vill så gärna visa hur fint det blir:)


update

filip är här och leker med oss idag, det är så roligt att få rå om han ibland, och han är superbra med barnen. han och niki leker och skrattar, är kanske ganska lika nivå:)
har tvättat och plockat på fm, tagit det superlugnt så nu är vi ute, dom stora leker, noel sover ´och jag grejjar på gården:)

dagen

dagen började med tankar om innelek och bak, men antonia fick ut oss till lekparken ändå sen spenderade vi dagen med bästa sällskapet, för både mor och dotter:) sonen min är ju nöjd bara han får vara med mig så.
kevin fick följa med oss sen till berit och äta våfflor, nu har vi kommit hem igen lagom till pyjamas och vällingmys innan sängen:)


välkomna dom som vill med pensel och arbetslust för nu får vi hem färgen lagom till helgen:)

onsdag


ingen barnsång idag, och ingen sol så långt ögat kan nå, vad ska man hitta på idag då? för tidigt att höra om någon vi.l komma hit iaf..

noel har haft en jobbig natt, ätit många gånger men egenligen han behövde göra nr 2. jag är trött och på dåligt humör, fy va länge sen jag kände så, har varit så pigg och glad sen jag slutade amma.

bilder på vännerna från igår:

ingen barnsång idag, och ingen sol så långt ögat kan nå, vad ska man hitta på idag då? för tidigt att höra om någon vi.l komma hit iaf..

noel har haft en jobbig natt, ätit många gånger men egenligen han behövde göra nr 2. jag är trött och på dåligt humör, fy va länge sen jag kände så, har varit så pigg och glad sen jag slutade amma.

bilder på vännerna från igår:





utedag

idag när vi vaknade sken solen, så vi åt frukost och sen gick vi ut i det fina vädret, antonia och kevin kóm och höll oss sällskap, lunch ute och mellis inne. sen for dom hem och vi gick ut och krattade, hämtade in ved och fortsätter njuta. nu är jag och noel inne och gör middag medan dom andra skrapar huset. tror minsann vi går ut sen efter middagen också:)

bilder på dom sötaste små 2åringarna kommer sen:) så kul om deras vänskap håller i sig så söta och goa med varandra, man kan ju alltid hoppas:)

nu så

nu har vi bestämt färgen till huset, men än äär det lång bit innan det är klart men vi är på väg iaf:) kommer bli superbra, vad jag blir ivrig! ösnkar bara jag hade lite gröna fingrar så jag kunde göra fint med blommor och sånt runt om sen.

har gjort klart veckans skolarbete och det är bara måndag, det känns också bra, slippa stressa. men det är bara roligt då det inte är matte:)

nu åter till spisen där jag hör hemma!:P

underbara söndag

vaknade 8.00 av mig själv, pigg och utvilad, synd bara jag inte kunde sova längre. MEN kunde ju ligga kvar i sängen och se magnus betner och özz nujan på youtube och låg och skrattade bredvid min sovande gubbe:)
10.00 väckte jag per, fikade baguetter, saft, färskost, tomat och skinka, keso och yoghurt, riktig söndagsmysfrukost tillsammans innan vi hämtade våra underbara små:)

åkte hem och började skrapa huset, oj vilket jobb!!
jag och noel är inne och steker chirizo och gör mellis medan andra halvan är ute och jobbar:)


lördag

tidig morgon som vanligt numera, måste inhandla mörkläggningsgardin! noel och niki tajmade varann rätt väl, 7.00 vaknade på två. vällingmys i soffan, lite tv och stök i på sen packade vi väskan och jag skjutsade dom till mormor där kusinen också var. så för första gången ska lilla noel va ifrån oss över natten, niki vinkade och ville jag skulle fara direkt vi kom in genom dörren så hon har nog bara roligt:)

noel sover mycket bättre då vi flyttade ut han ur vårt sovrum och nu delar han och nickan, går superbra. jag trodde hon skulle väcka han och leka men det går bara bra:)
man hinner så mycket då dom är borta, har hunnit torka golv, spika upp lister, städa garderob och ändå känns det som det är luuugnt:)

snart ska vi ut och lämna igen filmer och titta på färg, igen:)


em

nu har vi hämtat hem lite färgprover, hoppas på sätta igång inom kort, om vi bara kan enas om en färg, jag vill ja ljus diskret, per vill ha nåt med färg...

niki är ute och leker själv, sötnosen min - mamma jag kan inte ha jackan för då ser man inte mitt halsband, var ska detta sluta:P
noel kommer med skorna och pekar på dörren, vill nog också ut men vi gör ju middag så det blir inget. har ätit 1 kg choklad så är dock inte hungrig längre...

socionom har jag sökt förresten, är ju ingen hemlis:P

nu så

ja nu har jag sökt, har hunnit ändra mig 3 gånger så lär ju hinna ändra mig många gånger till innan hösten me ndå är det försent:)
idag har vi svabbat golven på morgon, sen lekte barnen så bra att vi stannade inne, och njöt av det goda humöret. tonfisksallad till lunch sen utestund då noel skulle sova, men blåste så bannat att efter dryga timmen var niki både blöt och kall så vi gick in igen. har hunnit öppna rättskunskapen också, vad kul det är:)

helgen känns underbar, jag har planerat in ett långt varmt bad, sovmorgon och bara vila och ha det gott. känns underbart!:) kanske tittar på färg på huset och börjar planera inför ommålningen, tänk om vi skulle ha råd med en altan också, det vore inte dumt:)

irri

noel tog 1 timme på sig att somna, usch och fy, känns som jag har rätt bra tålamod till prick 19.00 sen tål jag inget gnäll alls då vill jag bara gråta själv också.
dessutom hade vi ringt på en vagn igår som hon lovade vi skulle få ta i helgen för hon va borta, sen skickar hon ett mess att hennes sambo redan sålt, sääääkert, precis som jag skulle gjort om nån ville betala full pris. så nu fortsätter jakten, gärna alla tillbehör, gärna så man kan hämta den och billig:P

torsdag

idag har jag gjort matteprov, sista nånsin förhoppningsvis:)
annars då, efter lunch gick jag och sonen ut, insåg att det var strålande fint väder. niki har varit på dagis sen va vi ju ute fram till middagen, skottat snö så vi också får fram gräsmattan:) lite utelek efter maten och åkt 4-hjuling och njuter av att våren är här:)

fortfarande velar jag mellan socionom och personalvetare, hjälp mig!!! sista dagen är dessutom imorrn, hur välja...

onsdag

idag vaknade vi lite sent, eller noel vaknade 6 och somnade om 7 och sen sov vi till strax före 9. skyndade oss att hinna göra oss klara och fara på¨barnsång, nikis favvo:) sen åkte vi till annah och lekte av oss lite. uteleken gjorde att jag fick sprängande huvudvärk så när vi kom hem la jag mig och vilade några timmar.
kändes lite bättre då jag klev upp men är ledsen att jag missade me&i hos lina. lite utelek innan sängdags för barnen och nu har jag ätit köttbullsmackor med rostad lök och vitlökssås:) noel har varit en gnällfis idag så hoppas han sover länge imorgonbitti:)

fin främmande

idag har sandra alicia emma och lucas hälsat på, jag blir alldeles mjuk i själen dåjag ser en liten, tänk alldeles ny och oförstörd:)
tonfisksallad och kladdkaka satt fint, nu puttrar köttfärsen på spisen, väntar bara på att per och niki ska komma in så ska vi äta. noel trött som tusan idag, sovit två svängar men ändå gnäll o kläng, myyyys:P




sötaste främmandet:)

hipp hurra

har just kommit hem från 30årskalas, där niki var helt extas över ballongdjur och nya leksakaer, så upp ivarv att hon inte somnade på hela vägen hem, kan också ha berott på lillebror som skrek hela vägen:P

idag har vi mest varit ute i solen, pluggat, druckit kaffe och haft det gott:) härligt med vår, det gör alla glada!

nu bakar jag och noel kladdkaka till imorrn, tänkte göra sallad bara så vi kan äta ute om det blir fint väder, och sen är det ju aldrig fel med kaffe och en kakbit:)

söndagkväll

matteprovet avklarat, mamma och pappa bjöd på middag. vi har cyklat, gått prommis, utelek och mycket annat, mysig dag, nu sover barnen så jag tror kvällen blir mysig med:)


äntligen


lördag

idag har vi varit med antonia och kevin hela blåsiga dagen, lekt med kattungar, ätit glass och hälsat på emma och lillbebisen:) har även hunnit med en sväng till vännäs och köpa pizzamiddag, mums:) dom leker otroligt bra ihop, jättekul att se att dom klickar direkt, är snälla o goa med varandra så man blir som varm i mammahjätat:)

är på jakt efter en nyare emmaljunga scooter, hittade en på blocket i umeå men såklart var den såld. så om nån vet av nån så..:)

väntans tidert

oj vad noel sover, skööönt och han behöver det nog för att bli fri febern. jag har hunnit en sväng på affären, äta lunch och göra matteprovet medan han sov:)
på förmiddagen var han en snäll pojke som hjälpte mamma städa och tvätta och plocka bort (mindre bra på plocka bort:P) han är som ett annat barn då han är själv. niki är på dagis och leker av sig, igår frågade hon efter dagis och det är inte vanligt!
dricker kaffe och längtar efter gubben min, mysgubbe:) har handlat så jag kan göra kladdis så vi har i helgen. skulle egentligen gett linda stryk som bjöd på den kakan för nu vill jag ha den jääääämt:P

rastlös och ensam, ingen bra kombo. kanske antonia och kevin vill leka i em:) niki lär ju va på strålande humör efter tidig morgon och heldag på dagis, eller inte:)

fredag

vilken mysdag vi hade igår, innedag då noel är sjuk så niki klättrade på väggarna men ändå:) när per kom fick hon äntligen ut och leka iaf. efter maten for vi och bastade hos mamma, myspys!

idag är sonen fortfarande febrig och jag har matteprov, hoppas han sover bra idag:)

torsdag

boring väder idag, som tur är kanske då noel är febrig och niki sover än, hostade som tusan igår så lär väl bli sjuk också. hemmadag men ska försöka hinna räkna lite ändå, hoppas noel vill sova:)

grattis till min fina emma som fick bebis i natt!! längtar till jag får snusa bebis:)

tisdag

och solen skiner, härligt:)

linda och vendela har varit och druckit kaffe och varit frukostsällskap, och nu väntar vi på att sandra och alicia  ska komma och äta lunch med oss, sen tänkte jag vi kunde fika på baksidan:) har beställt chokladkaka så jag kan göra lindas kladdis, finns nästan alltid en ursäkt för att göra den som tur är:)

haha

haah hur tänkte jag, syster och mormor fyller ju endast 105 tillsammans, dom blir nog itn glad då jag plussar på 10 år:P
smörgåstårta hos mormor idag, annars har det inte hänt ett skit. är tröttare än tröttast men måste läsa matte ikväll och skicka in då barnen knoppat. går och går, ser så kul ut då det är mer på fart än kunskap:)

nej nu välling till barnen och kasta i säng dom:)

morgonstund

ja fy va trött jag var igår, låg vaken och åt glass rätt länge ändå om per skulle komma hem men jag hann somna innan:P så känns helt ovärt speciellt som noel försökte göra imorgon kl 6, tills jag gjorde välling då somnade han om tack och lov, men då väcker niki oss före 8, pappan oväcklig tydligen haha.


provet igår gick då bra, kanske har rätt skarpa knivar i lådan, haha man kan inte tro det då jag först skrivit att jah inte hade alla hästar i hagen hahaha (jag är trött och tycker jag är superkul)

kollade på gammal nomineringstabell och då skulle jag få 1,4, skiiitbra! jag hade 1,0 som mål så allt över det är ju bara hur bra som helst! tydligen beror det på hur många andra som gör prover och hur bra dom skriver som spelar roll vad man får för betyg så det är ju inte säkert vad jag får än.


idag ska vi uppvakta min syster och mormor som tillsammans fyller 115 år, grattis grattis:)

nervööös

åh vaknade med en klump i magen, idag är det högskoleprov alltså och jag är väl inte den skarpaste kniven i lådan:( får lite komplex då jag tänker på min syster som skrev 1,6 (tror jag)på första försöket..
sitter och dricker kaffe och försöker vakna till iaf, har kokat kaffe i termos och tagit med också, skulle vilja ha med fika också men vi har inget. såg att det inte var lunch förrän kl 13 och då lär jag va döhungrig om jag inte fått nåt i magen.

helgen består annars av fullt upp, många som fyller år och ska uppvaktas imorrn. ikväll lär jag inte orka träffa nån, lär va rätt mör:P

jaja nu ska jag börja bege mig snart, önska mig lycka till:)


road trip

idag hade jag och noel nöjet att få följa med emma till barnmorskan och sen staden. stackars emma hade det nog lugnare utan herr noel i bilen men vad gör man:) köpte en vas till på boom, kraschade den innan vi ens satt oss i bilenså in och köpte en 3 vas, är nog inte meningen jag ska ha en sån vas:P
köpte kläder till mig och per idag och kände mig nöjd och glad, tyvärr passade inget så bara att lämna tilbaka allt:(
ska ju ändå in till city imorrn och göra högskoleprovet, oj oj oj, och såg nu då jag kom hem att jag och sandra inte ens ska va på samma ställe.
nej vilket neginlägg, jag som egentligen haft en härlig dag med masa friterat kinamat, surr och härligt sällskap:) hopaps kvällen blir lika fin som dagen!

bästa sundlis och minitilde:)

RSS 2.0