lördag

solen strålar men det är ganska kallt ute, så fort den går i moln så fryser jag. niki är med moster sin på barnfestivalen, noel sover och per är ute med hunden. kl 14 ska jag iväg och jobba kväll, sen har vi helg:)

öga blö

är helt utmattad efter en heldag med skolavslutning sen huset fullt av barn, men vet inte om jag kan skylla på dom har varit trött hela dagen.
10 barn och 4 vuxna gjorde att vi fick äta i omgångar, men jag blev som impad ändå av hur lugnt och stilla det var då alla barn åt, om jag bara hade planerat lite bättre, nu blev det lite plock av lite av varje istället.

noel har gnällt nonstop hela dagen så snart går han och lägger sig, skallen värker så mamman borde nog göra detsamma..

ny vecka

nu har värmen paserat, skönt medan det varade men faktiskt uppskattar jagdetta väder också. jobbade hela helgen så fick dessutom inte njuta av vädret, bara från insidan:)

idag har jag pluggat, fått in två arbeten med nästan full pott! ska finslipa det sista och hoppas på bra då med.

sen fick vi trevligt besök på eftermiddagen av emilie och wille som stannade och grillade med oss och barnen lekte så bra:) tänk om det var så med vuxna att nån sa "nu ska ni leka ihop och ha så kul" haha tänker på en scen från papphammar.
sen körde vi runt hela familjen och surrade och hade det mysigt, vi gillar att åka bil och vi gillar att vara med varandra, det är kärlek:)

imorrn ska vi på skolavslutning sen ska vi på lunchgäster, emma, lina och antonia med barn så fullt hus skulle jag tro. som vanligt bjuder jag på rester, alltid kul att komma hit säg...:P

har beställt en superfin klänning som jag ska använda flitigt i sommar, vi ska ju på bröllop, per fyller 30 och massa annat skoj så man vill ju unna sig:)
per påpekade att vi inte har samma kropp, men han har feeel haha
Sisters Point Gapo-1 Dress Floral på Bubbleroom.se

2 juni

har landat i soffan med en godispåse och ser extrema samlare, huvva att folk inte ser hur illa det är där dom bor, mögel och jag vet inte allt.
vi vaknade imorse kl 9, pigg som en mört och temp visade 15 grader och sol, underbart. hoppade i kläder och frukost sen for vi och hälsade på annah m familj, där bjöds det på glass och maränger och kaffe, ingen dålig start pådagen:)
lunch hos mamma sen gick vi över till emma och drack mera kaffe. sen kom emma m familj och åt middag med oss och spelade kubb, nu ärstora n och p och kör bil, lilla n sover och jag har mammatid, idag är en bra dag!!

never say never

idag har jag jobbat på dagis, va jättekul och lyllo mig och niki som fick va hela dagen:) barnen har blivit friska från febern igen, men noel sover superdåligt, har gråt två nätter i rad, i natt mellan 1 och 6 så jag är trött! men idag hade han sovit 3 gånger och en gång ikväll men nu är det full rulle, springer runt med en sparkbil och försöker klättra upp på saker med den.

man ska aldrig säga att något är bra för då vänder det, påstod att mina barn aldrig va sjuk och på kvällen fick båda hög feber, sa idag att noel är lugn och aldrig klättrar och nu är han överallt. osv...

nu eldar vi så ska vi nog hoppa i badet jag och noel, och per ska få lyxen att duscha också då han kommer från fotbollen:)

nya bilen har anlänt, sååå fin och min:)


RSS 2.0