bm

ja imorse var det dags för bm, var så dags eftersom det var 6 veckor sen sist. och typsikt så ringde dom o ville att jag skulle jobba, kunde man ju förstå då jag är ledig alla andra dagar.
alla värden såg då bra ut, 110/60, sf 33, hb 124 hjärtljud 128 o plus 2 kg:) vi har en underbar barnmorska som gör en glad o stolt då man går därifrån:) ger komplimanger o goda råd o duktig på förklara saker. jag tycker alltid jag ställer så löjliga frågor att jag nstan skäms. idag frågade jag om det var farligt att sova på rygg haha.

efter bm for vi till city o handlade, va på tegs vc o grejade. åt lunch o kollade på media markt, per älskar media markt:) hem o hämtade älsklingen på dagis, sen ilade jag iväg till tandläkaren, fick godkänt även där så jag är verkligen helkroppsbesiktad idag o gick igenom ua:)

har fikat smoothie o hoppas på lite utelek om gubben bara orkar dra sig ur soffan:)

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha härligt med helkroppsbesiktning! =)

2010-04-06 @ 18:28:51
URL: http://petohtien.blogg.se/
Postat av: Linda

ja jag hoppas verkligen att det är sista svängen imorgon nu.. ev blir vi kvar och solar ett dygn om det inte har gått över..

hade invigning av dubbeln idag och gick rundan. gick riktigt fint!

2010-04-06 @ 19:49:29
URL: http://mittlivlive.blogspot.com
Postat av: Elin

Farligt är det väl inte, men jag klarade då inte av det sista månaden. Kunde inte andas! Men nog borde man väl kunna sova lite som man känner för.

2010-04-06 @ 20:55:52
URL: http://nordmorsan.blogspot.com
Postat av: Emilie

Hehe ja, man kan ju aldrig veta :P Blir ju sjukt spännande att se vad våra små kommer att väga, då vi båda fått stora barn förut :)

Tack för gratulationerna! :)

2010-04-06 @ 21:28:31
URL: http://emilieasplund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0